- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Ben de yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Benim doktorum da ilk ay iğne yaptırmadı. O ay hamile kalmayınca bir sonraki ay yine takip etti. yumurta geliştikten sonra doktorumun söylediği saatte iğne yaptırdım. 2 hafta sonra test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. senin doktorun da bir sonraki ayı bekliyordur. inşallah iğne yaptırmana gerek kalmadan hamile kalırsın. ben ilk iğnede hamile kaldım.
demeki senın yumurtlama donemın belli canım yanı ıgneyle tedavı olmana gerek yokSelamlar kızlar, fikir almak istiyorum doktorumla yumurta takibi yaptık, bugün muayeneye gittim oluşmuş bir yumurtan var çok güzel dedi ve ölçtü , yarın(cuma) - Cumartesi-Pazartesi ilişki dedi ama bana çatlatma iğnesi yaptırmadı bu arada doktorumdan çok memnunum ilgileniyor konuşuyoruz ama aklıma takıldı ne bir ilaç ne bir iğne söylemedi bugün dediğim gibi gittim akşam muayeneye oluşmuş yumurtan var çok güzel dedi ilişki günlerini söyledi neden bana iğne yaptırmadı yardım edebilir misiniz fikrinizi lütfen benimle paylaşınHerkese mutlu akşamlar
hamile kalmak bi bakıma psikolojik. çok kafana takma. normal günde ne yapıyorsan öyle davran. rahat ol. ben hiç kafama takmadım. oluruna bıraktım. olmazsa da bir daha denerim dedim. moralimi yüksek tuttum. ilk ay hamile kalmadığımda hiç üzülmedim. doktorumun yanına giderken kendi kendimi motive ettim ve ilk ay sonucu aldım. doktor çok önemli beni çok rahatlattı.
Aslinda yumurtayi riske atmamasi lazimdi.belki catlamicak yumurtan kendiliginden.catlatma ignesi vurdurarak isi garantiye almasi lazmdi
Fiyonkbakery, ben de bu sorunun cevabini merak ediyordum ve arastirdigimda yapilan bilimsel calismalarda gelismis bir yumurtanin catlamasi icin catlatma ignesi yapilmasiyla kendi haline birakilmasi arasinda pek bir fark olmadigini gördüm.. sadece aşılama yapılacak durumlarda oneriliyor catlatma ignesi
dr ilk gittiğinizde yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu dediniz?benim 13 aydır olmuyor olmazsa şubatta gideyim diyorum.
daha once sadece vajinal muayene oldum ve hormon testlerime bakıldı cok sukur sorun yok dediler.
hamile kalmadan önce bir yerde okumuştum. bebek sahibi olmak isteyenler akşam ezanıyla birlikte 7 gün boyunca günde 21 defa YA MUSAVVİR okursa bebek sahibi olur diye. Tıp elbette bir gereklilik. ben hem tedavimi oldum hem de Rabbimin YA MUSAVVİR kapısını çaldım. sonuçta her şey Allahın ol demesiyle olur. çok şükür oldu. yine başka bir arkadaşım doğumuma gelmişti. ona da söyledim. bir sonraki ay o da hamile olduğunu söyledi. bizler kul olarak elimizden geleni yapalım. sonucunu Allaha bırakalım. Rabbim bizim için en hayırlı zamanı daha iyi bilir.
okuduğumda gün battıktan sonra yani akşam ezanına çok yakın bir saatte 7 gün boyunca 21 defa YA MUSAVVİR, başka yerlerde de YA MUSAVVİR, YA HALIK, YA BARİİ 21 defa okunmalı diye okudum. sen duanı et. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. olmasa da sabret Rabbim bizim için en hayırlı zamanı biliyordur. inşallah en kısa zamanda bebeğine kucağına alırsın. zaten bir problem yokmuş. bana da doktor yumurtan tembel geç çatlıyo demişti.
Çok teşekkür ederim :) ya akşam muayene oldum doktorumla konuştuk da ama aklıma iğne hiç gelmedi yoldayken aklıma düştü, demek ki ondan ilk ay tutmazsa ikinci ay ki takipte iğnemi vuracakTeşekkür ederim camım
canımcım banada aynen öyle yapmıştı ilk gittiğimde yumurtan iyi şu günler ilişki dedi o ay olmadı sanırım hemen ilaç vs tedavisine geçmek istemiyor dr lar.İnşallah bu ay tutar eğerki tutmazsa sonraki ay iğne yapacaktır kuzum
Demek ki öyle balım ben dün akşam sormak aklıma bile gelmedi doktora çıktım yolda gidiyorum aklıma düştü çunkü yumurta takibi yapanlar hep iğnesini vuruluyor allah allah diye hayıflandım kendi kendime demek ki bende de öyle yaptı ilk ay tutmazsa diğer aylar yapacak, bir daha ne zaman geleyim dedim adet tarihine kadar bekleyeceğiz dedi olursam zaten demek ki tutmadı bir daha gideceğim bakalım hayırlısı diyorum her zaman :) sen ne yaptın ne durumdasın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?