- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
- Konu Sahibi Dersaadet18
-
Cnm kist in var ya o yüzden yasak demiştir çünkü ciddi ağrı yapiyorKızlaaar yok mu yumurta takibi yaptıran
Canım kistim hep vardı ama onunla ilgili değildir heraldeCnm kist in var ya o yüzden yasak demiştir çünkü ciddi ağrı yapiyor
Ilk defa gittiğin bi doktorda kistin küçülmesi ne bakacaktirCanım kistim hep vardı ama onunla ilgili değildir heralde
Öyle mi. Siz de mi yaptırdınız?Spermlerin kaliteli olması İçin bekletiyor..
Yumurtanın büyümesini gözlemleyip ilişki programı çıkartacak canım. Eşin doktor kontrolüne gitmeden önceki 3 gün dikkat etsin sperm kalitesi için yeterliÖyle mi. Siz de mi yaptırdınız?
Ama kistim hep var daha önce hiç böyle bir şey söylemediler ayrıca 5 mm kist çok büyük değil ki bende pcos kisti var sizde ki farklı bir kist mi acaba?Bence kistin baya büyük oldugu icin patlama riskine karşıda iliskiyi yasaklamis olabilir. Benim 5mm bile olsa doktorum agır is yapma patlamasin diyor.
Peki yumurta takibinden bir sonuc alabildiniz mi? Bende pazartesi başlayacağım sogan kürüne inşallah faydası olurBenim kistim 8 cm kadar büyümüştü sonra soğan suyuyla gitti neyseki. O dönem bende yumrta takibi yapıyordum bana hiç böyle uyarılarda bulunmadı ağrım çok oluyordu ama ben hep hareket halindeydim. İlişki konulu önerisininde kistle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Cnn 5mm çok küçük bende 12 en az daha fazlada olabiliyor onlarda kist değil zaten küçük yumurta folikülleriAma kistim hep var daha önce hiç böyle bir şey söylemediler ayrıca 5 mm kist çok büyük değil ki bende pcos kisti var sizde ki farklı bir kist mi acaba?
Ama kistim hep var daha önce hiç böyle bir şey söylemediler ayrıca 5 mm kist çok büyük değil ki bende pcos kisti var sizde ki farklı bir kist mi acaba?
Hala devam ediyoruz takibe henüz olumlu bir sonuç yokPeki yumurta takibinden bir sonuc alabildiniz mi? Bende pazartesi başlayacağım sogan kürüne inşallah faydası olur
Anladım canım şimdi ne durumdasın peki klomene yeni mi başladınBende klomen kullandigim da folikul kisti olusuyodu canim.
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım benimHala devam ediyoruz takibe henüz olumlu bir sonuç yok
Anladım canım şimdi ne durumdasın peki klomene yeni mi başladın
hayırlısı olsun inşallah tatlım4 kez klomen kullandim canim bi faydasini göremedim malesef bu ay letü diye bir hapa başladım bakalim hakkimizda hayirlisi
Banada doktorum letuyu verdi yaninda da merional iğne verdi yumurtalarin gelismesi icin canim4 kez klomen kullandim canim bi faydasini göremedim malesef bu ay letü diye bir hapa başladım bakalim hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?