• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta takibi yapılmadan klomen kullananlar

Redqueen1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
187
135
23
29
Arkadaşlar benim doktorum bana klomen verdi 1 ay arayla toplam 6 ay klomen dedi. Ama yumurta takibi yapıyoruz. Benim gibi aynı tedavi yöntemi uygulanan var mı?

Canım ben de bu konuyu bilmiyorum merak ediyorum ama bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa aydınlanmış oluruz iyi olur

Kızlar bende bubay kullandm 3 ay kullancam yumurta takipsiz acana nezaman çatlıyor boyle

Arkadaşlar benim doktorum bana klomen verdi 1 ay arayla toplam 6 ay klomen dedi. Ama yumurta takibi yapıyoruz. Benim gibi aynı tedavi yöntemi uygulanan var mı?
Merhaba canım bende Mart ve nisanda kullandım klomen adetin 3 4 5 günü başlıyorsun bu adetinin sökülmesine bağlı değişiyor ben hep 5 günü başladım ilk ay yumurta oluştu bir tane 20 mm çatladı klomen sonrası 18 19 gün tam 30 gün adet oldum Nisan'da gene kullandım ama yumurta oluşmadı yada oluştu çatladı fark edemedik enfeksiyon kaptım fitil kullandım şuan adet olmayı bekliyorum bende gene klomen yazdı 36 gün adet olmadım hala. Klomen yumruta için özel yada devlet fark etmiyor ilaçla başla bittikten 2 3 gün sonra git baksınlar sonra zaten doktor sana bilgi veriyor ya yine çağırır yada şu günler birliktelik olsun der ama benden sana tavsiye canım çatlatma iğnesini sor bi 17 18 mm sonrası vuruluyor sanırım bu ben Nisan'da öyle yapacaktım ama olmadı eğer hamile değil isem Mayıs'ta öyle yapacam fermara bu ilaçı sor bide sen. Ama bildiğim kadarı ile klomen için bir ay bekleme yok diye biliyorum ben. Evlilik süren bir yıl üstü ise fatükteden de randevu al tahlillerin var ise ilaçlı ultrason iste yumurtalıklara giden kanallar açık mı diye

Klomen adetin 3.günü başlanır 5 gün kullanılır günde 2-3 doktorunuz hangisine uygun görürse 5 günden sonra kontrole gidilir yumurtalar büyümüşmü diye istenilen boyuta geldiği zaman çatlatmak için iğne vurunursunuz iğneden 14.gün sonra gebelik olup olmadığı anlaşılır eğer gebelik olmazsa adet olursunuz bunun kiste dönüşte ihtimalide var çatlamayan yumurtalar kist olabiliyor bazen adetlede atılabiliyor ona göre doktor ilaca ara verir. Klomen vitamin değil ki 5 ay kullan sonra gel desinler. BU BENiM BİLDİĞİM HANIMLAR bende böyle ilerledi çünkü tedavi süreci

Merhaba klomeni sağlık ocakları yazıyormu yada eczane reçetesiz veriyor mu

Back
X