- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
Merhaba canım yumurta takibine özel bı fiyat vermiyorsun doktorun muayene ücreti neyse onu ödüyorsun. Muayeneden sonra ki 10 gün içinde kaç kez gidersen git kontrol sayılıyor ücret vermiyorsun yani ama 10 günü aşarsa tekrar fiş kesip muayene ücreti ödüyorsunKızlar merhabaBen bu ay ilk kez yumurta takibi yaptıracağım da devletteki doktorlar çok kalabalık ve çalışan bir bayanım saatlerce bekleyip vakit kaybetmek istemiyorum. Özelde yaptırayım diye düşündüm. Ancak bildiğim kadarıyla gün aşırı falan takip yapılıyor her gidişte ücret mi ödeniyor? Değilse nasıl bir ödeme planı oluyor tecrübeli olan kızlardan bi yorum istiyorum :))
Nasıl 700₺Ist da isen benim doktor 700₺ ye yapiyor.
Nasıl 700₺yumurta takibi bildiğimiz muayene ücreti ile girdiğimiz randevuda yapılmıyor mu yani sen ekstra başka bir şey mi yaptiriyorsun.. ben doktora normal 80₺ muayene ücreti ile giriş yaptım 10 boyunca para vermeden muayene oldum hep 10gunu geçtiğinde tekrar randevu oluşturulur. Ama 700₺ çok anormal bir fiyat hangi hastane
Canim senin doktor kimdi? Bana adresini verebilir misin?Ist da isen benim doktor 700₺ ye yapiyor.
toplam kaç kere gitmiş oluyorsun canım? çok fazla geldi bana bu ücret İstanbulda değilim ama..
Anladım çok pahalı bir yermiş hakkında hayırlısı olsun faydasini gör inşallahOzel muayenehane cnm valla benimki oyle aliyornormal muaynesi 300₺ ama yumurta takibinde boyle fiyat aliyo.
Merhaba, bende cuma günü ilk defa gidicem yumurta takibine. Ama bi sorum olucakti kontrole idrar torbasi dolu mu yoksa bos mu gitmemiz gerekiyor bi bilginiz varmi?Çok sağolun kızlar cevaplarınız için. Ben de sordum öğrendim bulunduğum yerde 80 tl muayene için 200 tl de yumurta takibi için ücret alınıyormuş ayrıca. Yarın ilk kez gideceğim inşallah güzel neticeler alırımDua edin
Alttan muayene eder o yuzden sıkişık gitmenize gerek yok.Merhaba, bende cuma günü ilk defa gidicem yumurta takibine. Ama bi sorum olucakti kontrole idrar torbasi dolu mu yoksa bos mu gitmemiz gerekiyor bi bilginiz varmi?
Ben geçen ay gittim canım alttan muayene ediyorlar o yüzden idrarırını boşaltman gerekiyor.Merhaba, bende cuma günü ilk defa gidicem yumurta takibine. Ama bi sorum olucakti kontrole idrar torbasi dolu mu yoksa bos mu gitmemiz gerekiyor bi bilginiz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?