yumurta takibi-çatlatma iğnesi hakkında... bildiklerinizi anlatır mısınız?

Hiçbir sorun yoksa Rahim filmi çek mutlaka ama oda bayagı maliyetli . Ve sana şunu söyleyeyim Bnde gebelik düşündüğüm ilk aylar iki defa devlet hastanesine bir defa özele gittim üstün körü bakıp sıkıntı Yok bekle zaten erken dediler . Evet kan idrarda hormonda bişey çıkmadı . Ama sonra çok önerilen bi doktor vardı özel hastahanede bide ona gitmek istedim . Öncelikle doktorun ilgisi beni çok rahatlatmıştı.ve diğerleri gibi ultrasonla değilde alttan muayene etti . Zaten her gidişimde alttan muayene ediyo. Çünkü öyle daha net görülüyormuş herşey. Sonra klomenle yumurta takibi yaptı orda anladı yumurta tembelliği olduğunu . Yumurta oluşuyor ama küçük kalıyor dedi bana . Ona göre devam ettik artık. Yani demem o ki devletteki doktorlar çok ilgisiz ve üstün körü muayene ediyorlar . Özelde İyi bir doktora görün eger bir şey çıkmaZsa ve maddiyatın yeterse bi de rahim filmi çek. Tabi bu Arada eşinde kendisine baktırsın

Haklısın canım inşallah bir kaç aya giderim bende iyi bir doktora sağolasın önerilerin için peki sogan kürü denedinizmi çok duyuyrm

Haklısın canım inşallah bir kaç aya giderim bende iyi bir doktora sağolasın önerilerin için peki sogan kürü denedinizmi çok duyuyrm
Bence fazla zaman kaybetme bir an önce git çünkü insan bu süreçte çok yıpranıyor üstelik eger bi sıkıntın varsa da erken den tedaviye başlarsın ki inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Ben suan tedavi görüyorum geçen ay adetim başlar başlamaz üç gün içtim ve kesilen adetimden sonra tekrar lekelenmeler oldu Bikaç gün . Sanırım Rahmi temizlemiş diye düşündüm ama ilaç kullandığım için ve rahim filmi çekeceğim için hemen bırakmak zorunda kaldım . Soğan suyunun Tabiki çok faydası var bence suan tedavin yokken dene

Tamam canım benim:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…