Merhabalar yorumlarinizi okuyunca aynı durumdan muzdaribim. Bende regl duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedimteşekkürler kızlar.
her ikiniz de gayet açıklayıcı, konuya farklı açılardan bakan yorumlar yapmışsınız. sağolun.
ben, yumurtlama sorunum olduğunu sanmıyorum, düzenli adet görüyorum. 28-32 günde bir sıkıntısız oluyorum yani. buna düzenli denir mi bilemiyorum. tam günü günüe regl olunca mı düzenli oluyor, emin değilim yani.
ama ilaç (klomen) ihtiyacı oluşacağını sanmıyorum kendimce.. umuyorum yani.
çünkü, gerekecekse, çok geç kaldım. regl oldum-bitti. 3. günümü geçtim yani çoktan.
o zaman ben, adetimin 8. günü gidicem, yani öyle müsait oluyorum (cumartesi ancak).. inşallah 'geç kaldın, öbür ay yeniden gel' demez bana doktor.
teşekkürler tekrar tekrar.
Canım bnde yumurta tembelliği var. Yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu. Doktor klomen başladı . Klomenle yumurtam büyüyo artık. Yumurta 17mm üzerine gelince çatlatma iğnesi vurup iki gün ilişki önerdi. Bu şekilde iki ay denedim olmadı suan üçüncü ayımdayım iğne vurup bekledik yarın adet günüm bakalım olacak mı. Ama sana umut olsun herkesin bünyesi farklı. İlk ayında ikinci ayında Hatta üçüncü ayında bile hamile kalanlar oldu çatlatma iğnesi sayesinde . Bnm hemen olmamasının sebebi yumurtalarımın daha yeni yeni büyümeye başlaması bence ben öyle düşünüyorum . Umarım sen sonuç alırsın.Merhabalar yorumlarinizi okuyunca aynı durumdan muzdaribim. Bende regl duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedim
Hormonlarınıza baktırdınız mı onlarda da bir sorun olmaması gerekiyor hamilelik içinMerhabalar yorumlarinizi okuyunca aynı durumdan muzdaribim. Bende regl duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedim
Inşallah biran önce hamile kalirsin canım benimCanım bnde yumurta tembelliği var. Yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu. Doktor klomen başladı . Klomenle yumurtam büyüyo artık. Yumurta 17mm üzerine gelince çatlatma iğnesi vurup iki gün ilişki önerdi. Bu şekilde iki ay denedim olmadı suan üçüncü ayımdayım iğne vurup bekledik yarın adet günüm bakalım olacak mı. Ama sana umut olsun herkesin bünyesi farklı. İlk ayında ikinci ayında Hatta üçüncü ayında bile hamile kalanlar oldu çatlatma iğnesi sayesinde . Bnm hemen olmamasının sebebi yumurtalarımın daha yeni yeni büyümeye başlaması bence ben öyle düşünüyorum . Umarım sen sonuç alırsın.
Hic bir sorun yok buna rağmen 1 yıl olacak hamile kalamadım. Yani biraz maddi sorunlardan dolayı özel doktora gidemedim. Simdide 1 yıl olunca uzuluyorum. Sogan kuru denim diyorum bu ay .bi yandanda ozel diktora gidim diyorum .Bugün adetimin 2. Gunu ama esim calisiyor yarinda pazar gidemicez doktora yine catlatma ignesi kalacak anlayacaginizHormonlarınıza baktırdınız mı onlarda da bir sorun olmaması gerekiyor hamilelik için
Yumurtlama günlerinizi takip edip o günlere önem verin ovulasyon testiyle takip edebilirsiniz bi sorun yoksa hamile kalırsınız zaten kafaya takmamak en önemlisiymiş ama insan ister istemez takıyor ben de aynıyımHic bir sorun yok buna rağmen 1 yıl olacak hamile kalamadım. Yani biraz maddi sorunlardan dolayı özel doktora gidemedim. Simdide 1 yıl olunca uzuluyorum. Sogan kuru denim diyorum bu ay .bi yandanda ozel diktora gidim diyorum .Bugün adetimin 2. Gunu ama esim calisiyor yarinda pazar gidemicez doktora yine catlatma ignesi kalacak anlayacaginiz
Ben bazen 4. Günü gidiyordum klomen verecekse 5. Gün başlatıyor beni öyle başlatmıştı yaniHic bir sorun yok buna rağmen 1 yıl olacak hamile kalamadım. Yani biraz maddi sorunlardan dolayı özel doktora gidemedim. Simdide 1 yıl olunca uzuluyorum. Sogan kuru denim diyorum bu ay .bi yandanda ozel diktora gidim diyorum .Bugün adetimin 2. Gunu ama esim calisiyor yarinda pazar gidemicez doktora yine catlatma ignesi kalacak anlayacaginiz
Peki klomen çatlatma iğnesi falan bunlar yaklaşık ne kadar ücreti acabaBen bazen 4. Günü gidiyordum klomen verecekse 5. Gün başlatıyor beni öyle başlatmıştı yani
İğneyi 100e almıştım sanırım klomen 10-15 civarıydı yanlış hatırlamıyosam. Bana günde 4 tane vermişti 5 gün kullanmıştım o yüzden 2 kutu almıştımPeki klomen çatlatma iğnesi falan bunlar yaklaşık ne kadar ücreti acaba
Ben de yapmıştım onu bilmiyorum bi faydası oldu mu diye ama denemekte fayda var tabiki. Adet bitiminden 2 gün sonra başla ona 15 gün kullanAnladım çok teşekkür ederim canım. Benim bir iki ay sonra başlamam daha uygun olacak ozaman:)) bu arada son zamanlarda kime yada hangi siteye boyle sorularimi yazdiysam sogan kürü oneren cok oldu bende cok sasirdim .bi onu denerim bu ay olmazsa
Tamam canım benim sağolasınBen de yapmıştım onu bilmiyorum bi faydası oldu mu diye ama denemekte fayda var tabiki. Adet bitiminden 2 gün sonra başla ona 15 gün kullan
İnşallah cnm isteyen herkese nasip etsin RabbimInşallah biran önce hamile kalirsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?