- Konu Sahibi adakizi1907
-
Merhaba arkadaşlar yumurta catlamadan hamile kalinirmi bilgisi olan varmi
Hayır tabikide yumurta çatlamadan hamile kalınmaz senin yumurtlama sorununmu war
Yumurtan çatlamadan hamile kalamazsın folikülün çatlamalı ki içindeki yumurta hücresi çıksın ve döllensin gecikmenin sebebi ya yumurtlamadın ya da yumurtan çatlamadı kanda gebelik testi yaptır varsa çıkar zaten ama sen yumurtanın çatlamadığını nerden biliyorsun
Evt ama sşöyle anlatiyim 23 ocakta adet günümdu olmadim ilac verdi adet olmam icin yine hastalanmadim hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum
Yumurtan çatlamadan hamile kalamazsın folikülün çatlamalı ki içindeki yumurta hücresi çıksın ve döllensin gecikmenin sebebi ya yumurtlamadın ya da yumurtan çatlamadı kanda gebelik testi yaptır varsa çıkar zaten ama sen yumurtanın çatlamadığını nerden biliyorsun
Test filan yapsaydın cnm sen pko musun
Kanda gebelik testi yaptır orda çıkar
Ihtimal varmi sizceKanda gebelik testi yaptır orda çıkar
Doktor yumurtanın çatlamadığını söylemiş bu durumda değilsindir ama içinde bi şüphe varsa kan testi yaptır varsa çıkar zaten kaç gün geçmiş
Doktor yumurtanın çatlamadığını söylemiş bu durumda değilsindir ama içinde bi şüphe varsa kan testi yaptır varsa çıkar zaten kaç gün geçmiş
Canım baya geçmiş adetlerin düzenlimidir
Pek deil ama bu kadar hic olmadi böyleCanım baya geçmiş adetlerin düzenlimidir
Pek deil ama bu kadar hic olmadi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?