- Konu Sahibi adakizi1907
Merhaba kizlar benim yumurtam çatlama yapmiyo napabilirimmmm yardım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım benımde ıkı ay ust uste catlamamıstı bu yuzden adetım gecıkmıstı Doktorum stresden olmus olabılır dedı sonra duzeldı .tekrarlarsa bende sebebını arastırmasını ısteyecem.senın hıc mı catlamıyormus yoksa arada mı?
ne testı yaptırdın canımCatlamasi icin degerlerin 10.000 olmasi lazimmis benim değerim 0.68 cikti hic catlamıyormus (
ne testı yaptırdın canım
Adet olduktan 21 gun snra yapilan yumurtlama testi varmis onu yapti doktor
hm anladım canım progesterona baktılar ... 10'nun ustune olması lazımmıs benımde dusuk cıkmısdı doktorum soyle demıstı her ay duzenlı adet glren ve bos yumurtlayanarda olabılıyormus bu test onun ıcınmıs mesela ben bu testı yaptırdıgımda 5 yumoşum vardı ama ıcı boşmuş...ılacla ancak kalıtelestırılıp progestan destegıyle denıyebılırsın kendılıgınden bıraz zor maalesef ancak mucıze olmalı...
Doktor adetin 3 yada 4. Günü bi kac test yaptircakmis ona gore tedavi dedi 2 sene oldu hala hamis olamadim ben yaa ((
yumurtasi hic catlamayan birisi icinde bu gecerli mi? Birde yesek havucu oluyor mu, ne zaman yemeliyiz
yumurtasi hic catlamayan birisi icinde bu gecerli mi? Birde yesek havucu oluyor mu, ne zaman yemeliyiz