• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta sorunu

Merhaba kizlar benim yumurtam çatlama yapmiyo napabilirimmmm yardım lütfen

canım ya sebebi ne peki kismi var. bununla ilgili mutlaka doktora gitmelisin büyük ihtimal çatlatma iğnesi yapar. ama uzman onlar yine bu konuyu ancak bir doktordan yardım alarak çözebilirsin.

selam canım benımde ıkı ay ust uste catlamamıstı bu yuzden adetım gecıkmıstı Doktorum stresden olmus olabılır dedı sonra duzeldı .tekrarlarsa bende sebebını arastırmasını ısteyecem.senın hıc mı catlamıyormus yoksa arada mı?

selam canım benımde ıkı ay ust uste catlamamıstı bu yuzden adetım gecıkmıstı Doktorum stresden olmus olabılır dedı sonra duzeldı .tekrarlarsa bende sebebını arastırmasını ısteyecem.senın hıc mı catlamıyormus yoksa arada mı?

Catlamasi icin degerlerin 10.000 olmasi lazimmis benim değerim 0.68 cikti hic catlamıyormus :((

Adet olduktan 21 gun snra yapilan yumurtlama testi varmis onu yapti doktor

hm anladım canım progesterona baktılar ... 10'nun ustune olması lazımmıs benımde dusuk cıkmısdı doktorum soyle demıstı her ay duzenlı adet glren ve bos yumurtlayanarda olabılıyormus bu test onun ıcınmıs mesela ben bu testı yaptırdıgımda 5 yumoşum vardı ama ıcı boşmuş...ılacla ancak kalıtelestırılıp progestan destegıyle denıyebılırsın kendılıgınden bıraz zor maalesef ancak mucıze olmalı...

hm anladım canım progesterona baktılar ... 10'nun ustune olması lazımmıs benımde dusuk cıkmısdı doktorum soyle demıstı her ay duzenlı adet glren ve bos yumurtlayanarda olabılıyormus bu test onun ıcınmıs mesela ben bu testı yaptırdıgımda 5 yumoşum vardı ama ıcı boşmuş...ılacla ancak kalıtelestırılıp progestan destegıyle denıyebılırsın kendılıgınden bıraz zor maalesef ancak mucıze olmalı...

Doktor adetin 3 yada 4. Günü bi kac test yaptircakmis ona gore tedavi dedi 2 sene oldu hala hamis olamadim ben yaa :(((

Doktor adetin 3 yada 4. Günü bi kac test yaptircakmis ona gore tedavi dedi 2 sene oldu hala hamis olamadim ben yaa :(((

hormon tahlıllerıne bakacaktır FSH LH TSH E2 PROLAKTİN bunlara bakacaktır cunkı bu testlerde cok onemlı... rahım fılmıde cektır bence en azında rahmın ne durumda perde varmı tuplerın acık mı ona bakarlar gebe kalmak ıcın bunlar coook onemlı

yumurtaların çatlamamasının nedeni bazen genetik olabiliyormuş. ailen de böyle bir sorun yaşayan olmuş mu daha önce danıştın mı hiç?

Back