flztrgy, süper bir haber bu şahanesin, tebrikler canımm bak işte azmin sonu bu,
kızlar buna benzer topic var biz orada buluştuk yumurta rezervinde azalma olupta başarı elde eden varmı adında,
ben orada çok şey yazdım kalitesi için, çok arkadaş çok deneyim paylaştı,
lütfen o topicden okuyun, çok faydalı bilgiler var,
ben çok şey öğrendim ve uyguluyorum, su anda 3. denemedeyım yeni başladım tedaviye, inşallah ben de senin gibi 3 yumurta çıkarırım:),
bende de sorunaynı çünkü fsh 16 idi ama amh 0.1 yani rezerv testi,
bende senin aldığın macundan yaptırdım aktara özel, onların içinde, özel iyi kalite bir bal, karanfil, safran , hayıt tohumu, kudret narı pekmezler, üzüm ektratı, sarı kantaron ve daha çörek otu felan var birkaç şey daha var,
ayrıca çaylarda bende kullnıyorum ve fsh düştü hakıkaten, hayıt tohumu çayı, adaçayı, böğürtlen yaprağı, civan perçemi, sarı kantaron, meyan kökü, biberiye yaprağı, bunları karıştırıp bir tutamını demleyıp içiyorsunuz,
internetten, çok faydalı olduğu söylenen Viola, ve Vitex destek haplarını da deneyin,
ben o topicde bunların içeriğine kadar yazdım , ve kullananlar hamile kalmışdı ustelık bizim durumumuzda olanlar yani umut var arkadaşlar,
birde omega3, dong guaı , qenzımq10 gibi antioksidan ve vitamin ile folbiol almayıda ihmal etmeyin lütfen:),
ayrıca tamamen saf ve doğal özel üretilmiş bir zeytin yağı var, onu kullananlar ve kuyruk sokumuna ve kasıklarına masaj yapanlar, kahvaltıda ekmek ıle banarak yiyenler tedavı sırasında çok faydasını görmüşler, ve hamıle kalmıslar, nur suresin de de var zaten zeytın ne kadar kutsal bir yiyecek.
isteyen varsa email adreslerini zeytinyağı için verebilirim özelden mesaj atanlara, çünkü bu bakkal ve marketlerde bulunmayan, az sayıda üretilen bir yağmış ve sahibi hanım , rezervz azlığı çeken birisiymiş ve 42 yaşındaymış, nur suresınde okuyunca bu işe girşmiş ve özel saf , doğal , katkılı kımyasal olmayan bir yağ üretmiş kendi kullanmış ve 3 ay sonra ıkızlere hamıle kalmıs tabı tedavıde görmüş ama doğal beslenmenın faydası muthıs diyor, simdi buyağı bu sebeple çok titiz yapıyorlarmış taş baskıymış tekniği ve sadece email ile isteyenlere gönderiyorlarmış,
valla denemekten ne çıkar değil mi? zaten kuranda zeytın hurma, sarıkantaron, zencefıl , safran dan bahsedıldıgıne göre vardır hıkmetı :))))),
sevgiler herkese,