• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta rezervi erken yaşta az kalanlar , çikolata kisti olanlar ve fsh değeri yüksek olanlar baksin

Asya Tuskan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
114
75
48
35
Merhaba kızlar , 2 yıldır 3 dalda problem yaşayarak gebelik elde edemedim. En son mart ayında 2 aşılama olmassa tüp bebek yapma kararı aldık. Ama corona nedeniyle tedaviye başlayamadık. En son eylül ayına kadar hastaneye gitmeme kararı aldım. Ne de olsa tüp bebek kaçınılmazdı. Bu sırada bi arkadaşım hayıt tentürü denememi tavsiye etti. 2. şişenin yarısına gelmemiştim ki bugün hamile olduğumu öğrendim 🧿 çok şükür elhamdülillah. Kızlar allahtan umudunuzu kesmeyin ve rabbimin kadınlar için yarattığı hayıt bitkisini deneyin. İnşallah hayırlısıyla allahım hepimize anneliği nasip etsin. Dualarım her ne kadar tanımasamda sizlerle 🙏

Merhaba kızlar , 2 yıldır 3 dalda problem yaşayarak gebelik elde edemedim. En son mart ayında 2 aşılama olmassa tüp bebek yapma kararı aldık. Ama corona nedeniyle tedaviye başlayamadık. En son eylül ayına kadar hastaneye gitmeme kararı aldım. Ne de olsa tüp bebek kaçınılmazdı. Bu sırada bi arkadaşım hayıt tentürü denememi tavsiye etti. 2. şişenin yarısına gelmemiştim ki bugün hamile olduğumu öğrendim 🧿 çok şükür elhamdülillah. Kızlar allahtan umudunuzu kesmeyin ve rabbimin kadınlar için yarattığı hayıt bitkisini deneyin. İnşallah hayırlısıyla allahım hepimize anneliği nasip etsin. Dualarım her ne kadar tanımasamda sizlerle 🙏
o nasıl oldu ki amh yükselmez laboratuar farkıdır ya
Evet ilk başladığım devlet hastanesinden pek memnun kalmadım ve şehir hastanesine geçtim. Konularım arasında amh değer tablom mevcut. Ekg kağıdı gibi bi yukarı bi aşağı çizgiler var. Doktora sordum labaratuvar bu kadar farkettirmez dedi 🤷‍♀️

aaaaa nedenmiş peki ? bişey dedi mi
Ben hep devlet hastanesine gittim. Ordaki doktorlarıda bilirsiniz çok da sorulara cevap verilmiyor. 2019 eylül ayından beri hastanelere gidip geliyorum ama 1 damla bile doktor faydası yada tedavisi görmedim. Ancak ümitlerimi yıktılar. Ben rabbime sığındım oda lütfetti 🧿🙏🙏🙏

Ben hep devlet hastanesine gittim. Ordaki doktorlarıda bilirsiniz çok da sorulara cevap verilmiyor. 2019 eylül ayından beri hastanelere gidip geliyorum ama 1 damla bile doktor faydası yada tedavisi görmedim. Ancak ümitlerimi yıktılar. Ben rabbime sığındım oda lütfetti 🧿🙏🙏🙏
ne güzel sizin adınıza sevindim sağlıkla alırsınız kucağınıza da inşallah:dua:

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne güzel bende hastaneye gidemiyorum virüsten dolayı eşim istemiyor hayıtı nasıl kullandın anlatırmısın canım nasip belki banada faydası olur nasıl yaptın

Bide canım rahatsızlığın neydi benim hipo hipo yumurtam büyümüyor hayıt çayı yumurtayı büyütüyor diye duydum

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ne güzel bende hastaneye gidemiyorum virüsten dolayı eşim istemiyor hayıtı nasıl kullandın anlatırmısın canım nasip belki banada faydası olur nasıl yaptın
Amin çok teşekkür ederim. İzmirden bi aktardan hayıt tentürü aldım. Sabah öğle akşam aç karna suyun içine damlatarak içtim. O bitki vesile oldu belkide . Herşeyin bir vakti var . Bende virüs nedeniyle eylül ayına kadar hastaneye gitmeyecektim. Yumurtalarım hormonlarım düzelsin die bu tentüre başlamıştım allahım bana çok güzel hediye verdi. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sizede bu mutluluğu yaşatır

Bide canım rahatsızlığın neydi benim hipo hipo yumurtam büyümüyor hayıt çayı yumurtayı büyütüyor diye duydum
Yumurta rezervim azdı. Çift taraflı çikolata kistim vardı birde fsh değerim yüksekti . Geçen yıl hayıt çayı aldım ama kullanamadım. Bu sefer kendimi mecbur kıldım çünkü rahim filmi çektirdikten sonra hastaneden korkmaya başladım :( çok şükür kendiliğinden oldu. İnşallah sizlerinde olur

Yumurta rezervim azdı. Çift taraflı çikolata kistim vardı birde fsh değerim yüksekti . Geçen yıl hayıt çayı aldım ama kullanamadım. Bu sefer kendimi mecbur kıldım çünkü rahim filmi çektirdikten sonra hastaneden korkmaya başladım :KK43: çok şükür kendiliğinden oldu. İnşallah sizlerinde olur
Kac gunde adet oluyodunuz .benim yumurtlamamı one cekti ve adet surem epey kısalmıstı

Yumurta rezervim azdı. Çift taraflı çikolata kistim vardı birde fsh değerim yüksekti . Geçen yıl hayıt çayı aldım ama kullanamadım. Bu sefer kendimi mecbur kıldım çünkü rahim filmi çektirdikten sonra hastaneden korkmaya başladım :KK43: çok şükür kendiliğinden oldu. İnşallah sizlerinde olur
Amin Allah çok razı olsun bende nasip olursa İnşaALLAH hayıt çayını içmeye başlıcam Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşaallah kucağınıza alırsınız. Kistleriniz kaç cm acaba

Ne güzel ne kadar şanslısınız rabbimin çok büyük mucizesini yaşıyorsunuz. Benim amh düşük FSH yüksek 8 yıldır ugrasiyorm 4. Tüp bebek tedavimde olumsuz olduğu öğrendim bu pazar. Artık bıraktım tedavileri. Bende hayit hapı almayı düşünüyordum. Yoksa hayıt tentürü mu alsam

Back