canım bende de rezerv azlığı var. ilk tüp bebek denememde tutundu fakat boş gebelik oldu. ikinciyi bugün transfer oldum bekliyorum. fsh mış amh mış takılma. güveneceğin insan gibi dr bul ona gitArkadaslar 2 senelik evliyim 1.5 senedir bebegim olmuyo.ailemde annemde teyzemde erken menepoz tehlikesi var ne yazikki bendede alarmini verdi bu ve fshm 19 cikti doktorum seninle hic zaman kaybedemeyiz diyerek tup bebek onersiinde bulundu oncesindede 1 kere asilama yaptirmistim sonuc negatifdi.26 yaşimdayim tup bebek tedavime baslandi.cumartesi gunu yumurtalarim
Toplanicak.4 tane yumurtam o kadar igneyle tedavi ile anca olusmus.her gittigimde doktora hep olumsuz olumsuz iki aydir ben mahfoldum hicbirzaman isyan etmedim etmiycemde ama cok zor durumdayim.benim durumumda olup da tup bebek ile basariya ulasan varsa nolur bana yazsin bide cok cok dua istiyormzaman aleyhime
İşliyo resmen yumurtlarimda azalma var
Bos gebelik neden olusmus peki canim rabbim hayirla sonuca erdirsin senicanım bende de rezerv azlığı var. ilk tüp bebek denememde tutundu fakat boş gebelik oldu. ikinciyi bugün transfer oldum bekliyorum. fsh mış amh mış takılma. güveneceğin insan gibi dr bul ona git
boş gebeliğin sebebi belli değil arkadaşım her 15 gebelikten birinde oluyormuş.Bos gebelik neden olusmus peki canim rabbim hayirla sonuca erdirsin seni
Senin fshn kac cikmisti peki en son benim 19 cikti 20 yzeri olanlari tup bebek merkezleri kabul bile etmiyokarmis basari sansi dusuk diyeboş gebeliğin sebebi belli değil arkadaşım her 15 gebelikten birinde oluyormuş.
24 fsh 0'2 amh....Senin fshn kac cikmisti peki en son benim 19 cikti 20 yzeri olanlari tup bebek merkezleri kabul bile etmiyokarmis basari sansi dusuk diye
İnsallah boyle olumlu mesajlarinizi alinca icim nasl ferahliuo anlatamam ama olumsuz ornekleri de cok fazla ve doktorlarm cok olumlu konusmuyolar bana cok zor bir donemden geciyorum sabircanım benim arkadaşım 32 yaşındaydı ilk çocuğu normal olmuştu ikinciyi istediğinde dr menapoza girdiğini tüp bebekten başka çaresi olmadığını söylemişti hiç vakit kaybetmeden ilk tedavisine başladı ve olumlu sonuç aldı. şimdi çok tatlı bir oğlu ve bir kızı var 5 aylık oldular bile. darısı sana olsun inşallah :)
4 yumurta iyi bence. Kafana takma. Benimde rezervler de düşüktü. Fakat şu an kızım 2 yaşına girecek çok şükür. Bunun yanında benim daha başka problemlerim de vardı. Canını sıkma.Arkadaslar 2 senelik evliyim 1.5 senedir bebegim olmuyo.ailemde annemde teyzemde erken menepoz tehlikesi var ne yazikki bendede alarmini verdi bu ve fshm 19 cikti doktorum seninle hic zaman kaybedemeyiz diyerek tup bebek onersiinde bulundu oncesindede 1 kere asilama yaptirmistim sonuc negatifdi.26 yaşimdayim tup bebek tedavime baslandi.cumartesi gunu yumurtalarim
Toplanicak.4 tane yumurtam o kadar igneyle tedavi ile anca olusmus.her gittigimde doktora hep olumsuz olumsuz iki aydir ben mahfoldum hicbirzaman isyan etmedim etmiycemde ama cok zor durumdayim.benim durumumda olup da tup bebek ile basariya ulasan varsa nolur bana yazsin bide cok cok dua istiyormzaman aleyhime
İşliyo resmen yumurtlarimda azalma var