Yumurta rezervi azalan ama tüp bebekde başarili olanlar

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
34
Arkadaslar 2 senelik evliyim 1.5 senedir bebegim olmuyo.ailemde annemde teyzemde erken menepoz tehlikesi var ne yazikki bendede alarmini verdi bu ve fshm 19 cikti doktorum seninle hic zaman kaybedemeyiz diyerek tup bebek onersiinde bulundu oncesindede 1 kere asilama yaptirmistim sonuc negatifdi.26 yaşimdayim tup bebek tedavime baslandi.cumartesi gunu yumurtalarim
Toplanicak.4 tane yumurtam o kadar igneyle tedavi ile anca olusmus.her gittigimde doktora hep olumsuz olumsuz iki aydir ben mahfoldum hicbirzaman isyan etmedim etmiycemde ama cok zor durumdayim.benim durumumda olup da tup bebek ile basariya ulasan varsa nolur bana yazsin bide cok cok dua istiyorm zaman aleyhime
İşliyo resmen yumurtlarimda azalma var

bende senin gibi uğraşıyorum 26 süper bir yaş uğraşmaya değer henüz başarıya ulaşmadım ama allahın izniyle olacağına inanıyorum

canım bende de rezerv azlığı var. ilk tüp bebek denememde tutundu fakat boş gebelik oldu. ikinciyi bugün transfer oldum bekliyorum. fsh mış amh mış takılma. güveneceğin insan gibi dr bul ona git

canım bende de rezerv azlığı var. ilk tüp bebek denememde tutundu fakat boş gebelik oldu. ikinciyi bugün transfer oldum bekliyorum. fsh mış amh mış takılma. güveneceğin insan gibi dr bul ona git
Bos gebelik neden olusmus peki canim rabbim hayirla sonuca erdirsin seni

Cok dua edermisin bana da cmrts benimde yumurtalarim alincak dondurcak bir ay sonrada transfer kafayi yicem

canım benim arkadaşım 32 yaşındaydı ilk çocuğu normal olmuştu ikinciyi istediğinde dr menapoza girdiğini tüp bebekten başka çaresi olmadığını söylemişti hiç vakit kaybetmeden ilk tedavisine başladı ve olumlu sonuç aldı. şimdi çok tatlı bir oğlu ve bir kızı var 5 aylık oldular bile. darısı sana olsun inşallah :)

İnsallah boyle olumlu mesajlarinizi alinca icim nasl ferahliuo anlatamam ama olumsuz ornekleri de cok fazla ve doktorlarm cok olumlu konusmuyolar bana cok zor bir donemden geciyorum sabir

4 yumurta iyi bence. Kafana takma. Benimde rezervler de düşüktü. Fakat şu an kızım 2 yaşına girecek çok şükür. Bunun yanında benim daha başka problemlerim de vardı. Canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…