Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkYumurta rezervi az olup bitkisel kürle hamile kalanlar
Bu ay testere dişli aslan pençesi , hayıt tohumu çayi Kürtlerinin uygulayacam. Ayrıca folik asit ve pro women da kullanacam.Bitkisel kurlerden kaç ay sonra hamile kaldınız
Merhabalar bana 2017 senesinde 0,18 amh değeri ile erken menopoz teşhisi konuldu. 3 ay boyunca sadece bol bol kuru incir ve birazda havuç tükettim. Başladıktan 3 ay sonra doğal yollar ile hamile kaldım.
Yumurta rezervinizin azligi hamile kalmaniza engel degil ama eger cok az ise vakit kaybetmemenizi oneririm her yil daha da eksiliyor. Bitkisel kurlerin yarari ise yumurta kalitenize etki saglayabilir
Bu ay testere dişli aslan pençesi , hayıt tohumu çayi Kürtlerinin uygulayacam. Ayrıca folik asit ve pro women da kullanacam.Bitkisel kurlerden kaç ay sonra hamile kaldınız