- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
Birden fazla oluyo fsh 3.5 cikiyo rezervim cok iyi ama bilmiyorum dr olgunlasmis da olabilirler ama buyuk ihtimalle olgunlasmadan catliyorlar dedi ama ne yapicaz dedigimde bu aydan gecti diyor sir kupu gibi bilgi vermedi bana bu konuda gercekten bilgi sahibi degilim belki yasayan ve bu durumu cozen biri vardir diye konu actim ama yasayan da yok sanirimadre bilemedim canım doktorun ne diyo bu konuda bir tane mi oluyo yumurtan yoksa 1den fazlamı
Ewet pkoyum bende sanirim bi caresi de yok yaptim bu kuru dun aksam iki kasik sabak bir kasik yedim tatli kasigi bakalim umut da kalmadi hayirlisi neyse o olsuntarif ettiğin durum pkoya çok benziyo onda da birsürü küçük yumurta yeterli büyüklüğe ulaşmadan yok oluyo diye biliyorum bal tarçın çörekotu yapmış değildir di mi söyledin mi doktoruna kullandığını ah bu doktorlar ser verir sır vermezler böylelikle kafaya takmayacağımızı sanıyolar ama biz daha beter oluyoruz
Kur yapmadim birsey yapmadim yinede kayboldu yumurta 7 mmlik bi tane olctu dedim bal tarcin yapayim belki iyi gelir bakalim muhtemelen bu da catliycak kaybolCak nasip bakalim persembe ya da cuma gunu tekrar gidecegim ama zannetmiyorum olacagini insallah birdaha gelmez basima ne umutlarla basliosun tedaviye husran yasiyosun zor bu islerBenim bir kere başıma geldi, tüp bebek tedavimde, yumurtam erken çatladı, önceki denemelerimde hiç başıma gelmemişti. Doktor bazen olabiliyor demişti, çok şükür bu ayki tüp denememde birdaha olmadı. Bence tedavi aşamasında bitkisel kürler kullanma, bazen ters tepki yapabiliyor, birde öyle dene, hiç bir şey yapma.
Bilmezmiyim çok zor maalesef, inşallah bir sefere mahsustur bir daha başına gelmez. Benim bugün transferim oldu canım, 3. gün embriyosu,,inşallah bu sefer olur..Kur yapmadim birsey yapmadim yinede kayboldu yumurta 7 mmlik bi tane olctu dedim bal tarcin yapayim belki iyi gelir bakalim muhtemelen bu da catliycak kaybolCak nasip bakalim persembe ya da cuma gunu tekrar gidecegim ama zannetmiyorum olacagini insallah birdaha gelmez basima ne umutlarla basliosun tedaviye husran yasiyosun zor bu isler
Ayyy cok heyecanli canim insallah tutar yhaaBilmezmiyim çok zor maalesef, inşallah bir sefere mahsustur bir daha başına gelmez. Benim bugün transferim oldu canım, 3. gün embriyosu,,inşallah bu sefer olur..
İnşallah canım, dua et olurmu,bu 3. deneme arada 1 iptal var, ondada erken çatladı yumurta.Ayyy cok heyecanli canim insallah tutar yhaa
Edicem cnm insallahhh bu tutacak test gunun kCi oluyo bi hafta sonrami cnm benim tutacagina cani gonulden inaniyorum ben sen de inanİnşallah canım, dua et olurmu,bu 3. deneme arada 1 iptal var, ondada erken çatladı yumurta.
İnşallah canım Allah razı olsun, 2 mart test günüm 12 gün sonra yani, ama öncesinde dayanamayıp yapabilirim belki..İnşallah sende bu aşamalara gelirsin, Rabbim bizlere anne olmayı nasip etsin.Edicem cnm insallahhh bu tutacak test gunun kCi oluyo bi hafta sonrami cnm benim tutacagina cani gonulden inaniyorum ben sen de inan
Ayyy amin canim yhaaa nugun dra gittim o 7 mm olan 11 mm olmus bitane de 10 mm olctu insallah gelisir bunlar yaaa zamanindan once catlamasinlar yaaa sen 10. Gunde yaptirabilirsin testi ama daha erken yapma yalanci pozitif oluyoİnşallah canım Allah razı olsun, 2 mart test günüm 12 gün sonra yani, ama öncesinde dayanamayıp yapabilirim belki..İnşallah sende bu aşamalara gelirsin, Rabbim bizlere anne olmayı nasip etsin.
Erken yapmam evet net bilgiyi almak en doğrusu, şimdi sana tüp bebekmi yapılacak, 2 tanemi görülüyor, inşallah çatlama sorununu yaşamazsın bir daha..Ayyy amin canim yhaaa nugun dra gittim o 7 mm olan 11 mm olmus bitane de 10 mm olctu insallah gelisir bunlar yaaa zamanindan once catlamasinlar yaaa sen 10. Gunde yaptirabilirsin testi ama daha erken yapma yalanci pozitif oluyo
maalesef o yumurtalar da kayboldu cnm tupten bska sansım yokmusErken yapmam evet net bilgiyi almak en doğrusu, şimdi sana tüp bebekmi yapılacak, 2 tanemi görülüyor, inşallah çatlama sorununu yaşamazsın bir daha..
hay allah, sen şimdi klomen tedavisimi oluyordun peki...maalesef o yumurtalar da kayboldu cnm tupten bska sansım yokmus