yumurta neden çatlamaz?

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
günaydın canım arkadaşlarım,sırdaşlarım:)perşembe doktora kontrole gittim adetimin 11. günüydü.18 mm folikül solda vardı,hiç ilaç kullanmadım.doktor da dediki e işte yumurtluyosun sen.sevindim ama ben zaten yumurtam oluştuğunu biliyodum her ay kendiliğinden,ama çatlamayıp kist oluşup adetle temizleniyo.bu ay ilk defa akıntım çok oldu ve bugün 15. günüm hala devam ediyo.acaba diyorum akıntımın bitmesi gerekmezmiydi yumurtam çatlasaydı?hala devam etmesi çatlamadığını ve hala yumurta hormonumun salgılandığını göstermez mi?çarşamba kontrolüm var çatladımı diye,ama çok meraklıyım.10,12,14. günlerde ilişki oldu.bakalım nolcak.eşimin de ileri hareketliliğşi ve morfolojisi düşük,proxeed plus alıyor 2 haftadır.acaba hemen etki eder mi?offf çok sordum,her ay unutucam diyorum bu dönemlerde tekrar başlıyo adet olana kadar sürüyo stresim,offffffffffffffffff...

merhaba, bence akıntının devam etmesi çatlamadığını göstermez, hatta aksi olduğu için akıntın sürüyor olabilir. diğer konuyu hiç bilemiyorum ama hayırlı sonuçların olur inşallah. bu arada ben de düzensiz adet görenlerin gebelik planlarken nelere dikkat ettiğini merak ediyorum??? bu şekilde gebe kalanlar bilgi verebilirlerse çok sevinirim. haklı olarak insan ne zaman regl olacağını bilemezse nasıl işlem planlayabilir ki?
bana da anlatın noluuuur ?:44:

Bende düzensiz adet goruyorum. Bu konuda bilgisi olan gerçekten varmi? Yardıma çok ihtiyacım var. Bu ay 20 gün geçti adetim. Hamile olduğumu düşünürken meğerse yumurtalarımin catlatmadigini ogrendim. Psikolojim çok bozuldu Artik. 1 yıldır korunmayi biraktim. Ama genede olmuyor. Sadece 6 ay korundum. Düzensiz adet görüşte hamile kalan varmı? Bunu nasıl basardilar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…