Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisti mi karnindan alacak laparoskopi yani yanlis mi anladim?ayrica 3 cm over kiste neden ameliyat dedi?Merhabalar benim yumurtalikda 3 cm lik kist var ve hiç çocuğum yok doktor bana rahimden amelyt etmiycem dedi çocuk için karnimdan girip alcakmis acaba bunu ameliyatsız yok edemezmiyim
Once ilac tedavisi yapması lazim eger tedavi ile kuculmuyorsa takip altina alip büyüyor mu ona bakmali ve 5 cm altina zaten ameliyat demiyorlar hemenKisti mi karnindan alacak laparoskopi yani yanlis mi anladim?ayrica 3 cm over kiste neden ameliyat dedi?
Bilmiyorum laparkopi duymadım da daha önce çikolata kistim vardı ilaç kullandım adetimle gitmişti buna rahimden değil de karından alcam dedi yani çocuk yokya rahmi bozmamak içinKisti mi karnindan alacak laparoskopi yani yanlis mi anladim?ayrica 3 cm over kiste neden ameliyat dedi?
Ayrıca bunun ilaç falan tedavisi yokmu ki özel hastane de doktorum hpv için yeni buldum aslında doktoru öneri üzerineBilmiyorum laparkopi duymadım da daha önce çikolata kistim vardı ilaç kullandım adetimle gitmişti buna rahimden değil de karından alcam dedi yani çocuk yokya rahmi bozmamak için
Karin dedigi gobek alti kasiktan laparoskopi ile kapali ameliyat yapacak.ama 3 cm icin eger dermoid degilse alinmaz..benim de su an 5cm ve kati kist.hamilelik istiyordum doktorum ilac tedavisi denedi birkac ay bekledi kuculmeyip buyudugunu anlayinca simdi almayacagim dogumda aliriz dedi.simdi cin3 ciktigi icin hazir operasyon yapiyorum kisti de alalim dedi..ben 5cm lik kistle hamile kalabilir miyim dedigumde evet sorun degil demisti.3 cm ameliyat icin cok kucuk geldi bana..ama daha bilgilileri varsa yazar sanirimBilmiyorum laparkopi duymadım da daha önce çikolata kistim vardı ilaç kullandım adetimle gitmişti buna rahimden değil de karından alcam dedi yani çocuk yokya rahmi bozmamak için
Yumurtalik kisti ise benim de oyle..once 1 ay dogum kontrol hapi denedik regl sonrasi boyutuna baktik.bekledik 1 ay sonra tekrar denedik.benim kistimde kuculme oladi ilac tedavisini biraktik.Ayrıca bunun ilaç falan tedavisi yokmu ki özel hastane de doktorum hpv için yeni buldum aslında doktoru öneri üzerine
Bakalım şuan için ön planda değil zaten olmadı başka görüşlerde daha sonraKarin dedigi gobek alti kasiktan laparoskopi ile kapali ameliyat yapacak.ama 3 cm icin eger dermoid degilse alinmaz..benim de su an 5cm ve kati kist.hamilelik istiyordum doktorum ilac tedavisi denedi birkac ay bekledi kuculmeyip buyudugunu anlayinca simdi almayacagim dogumda aliriz dedi.simdi cin3 ciktigi icin hazir operasyon yapiyorum kisti de alalim dedi..ben 5cm lik kistle hamile kalabilir miyim dedigumde evet sorun degil demisti.3 cm ameliyat icin cok kucuk geldi bana..ama daha bilgilileri varsa yazar sanirim
Bencede Yumurta kisti ıcın ameliyat sart mi bu kadar bılmıyorum ama 3cm yanı saskınım.ıyı arastıtıp ogrenin. Ben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun Yumurta kıstım oldugunu da ogrendım ve Dr dogumla kuculur atarsın dedı yada alırız dogumla gider dedı o an. Gecmıs olsun dıkkat edin ve ıyı bir tedavi gorun bence.Merhabalar benim yumurtalikda 3 cm lik kist var ve hiç çocuğum yok doktor bana rahimden amelyt etmiycem dedi çocuk için karnimdan girip alcakmis acaba bunu ameliyatsız yok edemezmiyim
Teşekkür ederimBencede Yumurta kisti ıcın ameliyat sart mi bu kadar bılmıyorum ama 3cm yanı saskınım.ıyı arastıtıp ogrenin. Ben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun Yumurta kıstım oldugunu da ogrendım ve Dr dogumla kuculur atarsın dedı yada alırız dogumla gider dedı o an. Gecmıs olsun dıkkat edin ve ıyı bir tedavi gorun bence.
Benim de 3 cm lik over kistim vardı doğum kontrol hapı verdi kistim geçti geçen yine oldu adet söktürücü verdi yine geçti benim Doktorum bu kiste ameliyat olmaz dediKisti mi karnindan alacak laparoskopi yani yanlis mi anladim?ayrica 3 cm over kiste neden ameliyat dedi?
Canım kaç ayda hamile kaldın benim de kistim vardı geçti 2 aydır deniyorum bu 3. Ayım daha olmadıBencede Yumurta kisti ıcın ameliyat sart mi bu kadar bılmıyorum ama 3cm yanı saskınım.ıyı arastıtıp ogrenin. Ben hamıle kaldıgımı ogrendıgım gun Yumurta kıstım oldugunu da ogrendım ve Dr dogumla kuculur atarsın dedı yada alırız dogumla gider dedı o an. Gecmıs olsun dıkkat edin ve ıyı bir tedavi gorun bence.
Evet dogru demis benim senelerdir olusuyor ilacla yokediyoruz 1 tanesi inatci cikti 6cm w ilasti mecbur kaldik..yarin da 5cm icin ameliyat olucam o da icerigi kati diye..ama 3 cm ameliyat icin cok erkenBenim de 3 cm lik over kistim vardı doğum kontrol hapı verdi kistim geçti geçen yine oldu adet söktürücü verdi yine geçti benim Doktorum bu kiste ameliyat olmaz dedi
Ben de hamilelik dusunuyordum kistle hamile kalabilirsin dogumda aliriz dedi doktorum ama cin3 ten leep olmam gerekince alalim o zaman dedi.Canım kaç ayda hamile kaldın benim de kistim vardı geçti 2 aydır deniyorum bu 3. Ayım daha olmadı
Peki canım sen hamile kalabildin mi kistleBen de hamilelik dusunuyordum kistle hamile kalabilirsin dogumda aliriz dedi doktorum ama cin3 ten leep olmam gerekince alalim o zaman dedi.
Spiralim vardi onu cikaracaktik ama smear zamanim gelmisti knda sonuc cin2 cikti hamilelik ertelendi maalesef.sadece kist olsaydi hamilelik sonrasi alacakti.Peki canım sen hamile kalabildin mi kistle
Anladım canım geçmiş olsunSpiralim vardi onu cikaracaktik ama smear zamanim gelmisti knda sonuc cin2 cikti hamilelik ertelendi maalesef.sadece kist olsaydi hamilelik sonrasi alacakti.