- 6 Ağustos 2014
- 510
- 310
- 323
- Konu Sahibi Toprak ve su
Merhaba arkadaslar ben 23 yasindayim besyildir evliyim son iki yildir cocuk istiyoruz olmadi doktora gittik bir suru tahlil istedi rahim filmi cektirdim sonuc olarak yumurta kissim oldugunu ogrendim ogrendigim anda cok korkmustum sonra biraz arastirdim cok kotu bisi olmadigini ogrendim biraz rahatladim iki ay once sogan kuru uyguladim uyguladigim ay sonuc negatif cikti bu ay adetim iki gun daha uzun surdu birde bu ay ovulasyon testi kullandim ama dun jinekolog randevumuz vardi yaptirdigimiz tahlillerin sonuclarini goturduk kadin bakti bakti hersey normal dedi ama yumurtaliklarimda 4cm lik bir kisin oldugunu ayrica rahimbolgesindede kucuk kucuk bir kac kisin oldugunu soyledi bu sekildede bebek sayibi olabirsiniz ama biraz zor olur dedi ve bu kislerden kurtulmanin tek yolu ameliyat dedi ben sok oldum ameliyat olmak istemiyorum baska bir doktora daha gidicez ama ya oda ameliyat derse boralim cok bozuk bu ay adetim geldikten sonra tekrar sogan kuru uyguluyacagim ama sonuc ne olur bilmiyorum benim gibi kisi olupta bu kislerden amaliyat olmadan kurtulan hanimlarin tavsiyelerine cok ihtiyacim var Rabbim kimseyi evlaysiz birakmasin ...
Son düzenleme: