Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben corekotu bal ve tarcin karisiminin yararini gordum. Bu ay iki yumurtam gelisti.Kızlar olan yumurtaları nasıl kaliteli hale getiririz tecrübesi ve bilgisi olanlar burda sohbet ederek paylasabiliriz
Canım bende klomen basladim 2. Günüm senin yöntemine şimdi başlasam faydası olur mu yoksa birkaç ay önceden mı yapılmalıydıBen corekotu bal ve tarcin karisiminin yararini gordum. Bu ay iki yumurtam gelisti.
Ilac kullaniyorsan once doktoruna danis bence. Cunku bazen etkilesime de girebiliyor ilaclarla bazi besinler. Ters tepki yapmasin. Ben adetle birlikte baslamistim yumurtlama zamanima kadar tukettimCanım bende klomen basladim 2. Günüm senin yöntemine şimdi başlasam faydası olur mu yoksa birkaç ay önceden mı yapılmalıydı
Hımm tamam bende hurma yiyiyoru 4-5 tane hergün. Ceviz fındık fıstık küçük bir avuç içi kadar. Havuç yiyorum . Ari sutu ve polen felan diyen varIlac kullaniyorsan once doktoruna danis bence. Cunku bazen etkilesime de girebiliyor ilaclarla bazi besinler. Ters tepki yapmasin. Ben adetle birlikte baslamistim yumurtlama zamanima kadar tukettim
Evde biraz plates yapıyorumSpor yapabilirsin mesela
Adacayi kullanma. Eger gebeysen dusuge neden oluyormus. Gebe kalmaya calisirken de icme o yuzdenBenim geçen ay yaptıklarım zeytinyağında incir, brokoli kürü onu tüpleri açıyormuş onun için kullandım, hurma ,ceviz, adaçayı, meryem ana otu kullandım. Benim bilimlerim bunlar
Evet gebe kalınca düşüğe neden oluyor kesinlikle hamileler içmesin. Ben içinde östrojen hormonu olduğu için adet döneminden yumurtlama dönemine kadar her gün 1 fincan içtimAdacayi kullanma. Eger gebeysen dusuge neden oluyormus. Gebe kalmaya calisirken de icme o yuzden
Dogru ben de bu mantikla dusunmustum ama fazla ostrojen de iyi degilEvet gebe kalınca düşüğe neden oluyor kesinlikle hamileler içmesin. Ben içinde östrojen hormonu olduğu için adet döneminden yumurtlama dönemine kadar her gün 1 fincan içtim
Evet canım şuan klomen kullanıyorum o yüzden hiç adaçayı ve meryem ana otu içmiyorum. Onlari gecen ay ilac kullanmadigim zaman yaptim . Ama hurma incir cevize devam ediyorum. Bide sizden öğrendiğim çörek otu bal ve tarcinida ekliycem. Bide polenle ari sutu bulursam onu alicam. Ya internetten baktım da ari sutu baya pahalı. Balık yağı da içicemDogru ben de bu mantikla dusunmustum ama fazla ostrojen de iyi degil
Kızlar olan yumurtaları nasıl kaliteli hale getiririz tecrübesi ve bilgisi olanlar burda sohbet ederek paylasabiliriz
Aynen ihlamur haric hicbir bitki cayini icme ben oyle yapiyorum. Ama bal tarcin corek otunu siddetle tavsiye ederjm. Umarimyararini gorursun.Evet canım şuan klomen kullanıyorum o yüzden hiç adaçayı ve meryem ana otu içmiyorum. Onlari gecen ay ilac kullanmadigim zaman yaptim . Ama hurma incir cevize devam ediyorum. Bide sizden öğrendiğim çörek otu bal ve tarcinida ekliycem. Bide polenle ari sutu bulursam onu alicam. Ya internetten baktım da ari sutu baya pahalı. Balık yağı da içicem
Evet canım şuan klomen kullanıyorum o yüzden hiç adaçayı ve meryem ana otu içmiyorum. Onlari gecen ay ilac kullanmadigim zaman yaptim . Ama hurma incir cevize devam ediyorum. Bide sizden öğrendiğim çörek otu bal ve tarcinida ekliycem. Bide polenle ari sutu bulursam onu alicam. Ya internetten baktım da ari sutu baya pahalı. Balık yağı da içicem
Inşallah canım hepimizAynen ihlamur haric hicbir bitki cayini icme ben oyle yapiyorum. Ama bal tarcin corek otunu siddetle tavsiye ederjm. Umarimyararini gorursun.
Teşekkürederim canımomepa q10 kullan canım. Ayrıca kan değerlerine baktır devit 3 damla kullan d vitamininin de yüksek olması lazım.