• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesi

gurbetf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
Merhaba
Pcos olup yumurta kalitesi düşük olanlar var mı aranızda?
Neler yapıyorsunuz, ne gibi takviyeler alıyorsunuz? Yumurta kalitesini iyileştirip arttırabilen var mı🥲

İnfolic combi önermiş dr arkadasıma.oda pcos

Merhaba
Neler yapıyorsunuz, ne gibi takviyeler alıyorsunuz? Yumurta kalitesini iyileştirip arttırabilen var mı🥲
pcos değilim ama kalitesi dusuktu.
metilfolat, resveratrol, astaksantin, tru niagen nad, alfa lipoik asit, omega3, koenzim q10+ herhangi marka toz şeklinde olanlar. bunların hepsini en az 2-3 ay kullanın balık avokado yumurta tarzı tarzı beslenin mutlaka etki eder

Ben yaklaşık 1 yıldır dikkat etmeye çalışıyorum tüp bebekle de olmadı
Yumurta kalitem düşük denildi kendimce çare bulmaya çalışıyorum 🥲 Koenzim q10 aldım bu ay takviye olarak ona başladım bakalım inşallah faydalı olur..
Sizin yumurtaların kalitesi arttı mı?

Ben yaklaşık 1 yıldır dikkat etmeye çalışıyorum tüp bebekle de olmadı
Yumurta kalitem düşük denildi kendimce çare bulmaya çalışıyorum 🥲 Koenzim q10 aldım bu ay takviye olarak ona başladım bakalım inşallah faydalı olur..
Sizin yumurtaların kalitesi arttı mı?
evet arttı. 2bb embriyo oluşturdum 3 opu boyunca. 4. opuda 5AA.
eşiniz de kullanmalı

Merhaba
Takviyeler vs boş bence. Çözüm glütensiz beslenme. Gluten yumurta kalitesini düşürüyor. İlk 3 tedavinde 1 buçuk 2 bin takviyelere verdim embriyom oluşmadı. 4. Tedavide doktorum tamamen glütensiz beslenme dedi. Folik asit dışında bir şey kullanmadım. 4 tane dondurulmuş embriyom var.

Takviyeler vs boş bence. Çözüm glütensiz beslenme. Gluten yumurta kalitesini düşürüyor. İlk 3 tedavinde 1 buçuk 2 bin takviyelere verdim embriyom oluşmadı. 4. Tedavide doktorum tamamen glütensiz beslenme dedi. Folik asit dışında bir şey kullanmadım. 4 tane dondurulmuş embriyom var.
Ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum çoğu şeyi çıkardım hayatımdan glüten olarak yediğim tam buğday ekmeği ve bulgur var sadece onun dışında paketli gıdalar vs hepsini bıraktım

pcos değilim ama kalitesi dusuktu.
metilfolat, resveratrol, astaksantin, tru niagen nad, alfa lipoik asit, omega3, koenzim q10+ herhangi marka toz şeklinde olanlar. bunların hepsini en az 2-3 ay kullanın balık avokado yumurta tarzı tarzı beslenin mutlaka etki eder
Bu kadar takviye fazla değil mi yaa ben de aldım böyle takviyeler ama şimdi konu açacağım hatta

Ben de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum çoğu şeyi çıkardım hayatımdan glüten olarak yediğim tam buğday ekmeği ve bulgur var sadece onun dışında paketli gıdalar vs hepsini bıraktım

Eklentiler

• IMG_8725.webp
    IMG_8725.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 99
Teşekkür ederim
Siz ne kadar süre uyguladınız bunu
Tamamen hayatımızdan çıkarmak zor ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum 4 kilo verdim
Kendimi maddi manevi hazır hissettiğimde tekrar başlamayı düşünüyorum 🥲

Teşekkür ederim
Siz ne kadar süre uyguladınız bunu
Tamamen hayatımızdan çıkarmak zor ama elimden geldiğince uymaya çalışıyorum 4 kilo verdim
Kendimi maddi manevi hazır hissettiğimde tekrar başlamayı düşünüyorum 🥲
Ben 2 aydır uyguluyorum. Tam uygulamadan önce yumurta toplandı. Onda 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllendi. 2. Tedavide tamamen dikkat ettim. Glütensiz ekmek aldım. Gluten içeren hiçbir şey yemedim. 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi.

Bu kadar takviye fazla değil mi yaa ben de aldım böyle takviyeler ama şimdi konu açacağım hatta
folik asit içerek girdiğim opu 5 yumurta 1 döllenen.
vitaminlerle 11 yumurtalara kadar çıktım 5AA embriyo oluştu karar sizin

folik asit içerek girdiğim opu 5 yumurta 1 döllenen.
vitaminlerle 11 yumurtalara kadar çıktım 5AA embriyo oluştu karar sizin
Peki ne kadar süre kullandınız
vallahi şöyle geçen sene 28 aralıkta tüplerimi aldırdım.
ocak 14’te opu oldum, 1 döllenenle sonuçlandı.
hemen takviyelere başladım martta ikinci opuyu oldum 11 yumurta aldık kalitesi eh işteydi pgtden geçemedi.
vitesi düşürmeden devam ettim aynı takviyelerle mayısta 8 yumurta 6 döllenen 3 blast 2 pgt normal.
kabaca 3-4 ayda sonuç aldım ama ben çok kötü besleniyordum aşırı kötü tahmin edemezsiniz o yüzden duzeltmek zaman aldı

vallahi şöyle geçen sene 28 aralıkta tüplerimi aldırdım.
ocak 14’te opu oldum, 1 döllenenle sonuçlandı.
hemen takviyelere başladım martta ikinci opuyu oldum 11 yumurta aldık kalitesi eh işteydi pgtden geçemedi.
vitesi düşürmeden devam ettim aynı takviyelerle mayısta 8 yumurta 6 döllenen 3 blast 2 pgt normal.
kabaca 3-4 ayda sonuç aldım ama ben çok kötü besleniyordum aşırı kötü tahmin edemezsiniz o yüzden duzeltmek zaman aldı
Anladım. Faydası olmuş yinede. Teşekkür ederim canım. İnşallah güzel sonuçlar alırız, bende iki kez denedim senin ilk opun gibiydi sonuç.

Ben 2 aydır uyguluyorum. Tam uygulamadan önce yumurta toplandı. Onda 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllendi. 2. Tedavide tamamen dikkat ettim. Glütensiz ekmek aldım. Gluten içeren hiçbir şey yemedim. 4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi.
Anladım, inşallah olumlu olur transferiniz..
Biz elimizden geldiğince bişeyler deniyoruz gerisi de nasip işi

Bu da bazen işe yaramayabiliyor. 6 ay boyunca glütensiz ve şekersiz beslenme bunun yanı sıra takviyeler spor vs ama iyi yönde değişiklik olmasını beklerken beklentimizin tam tersi zaten çok düşük kalitede olan yumurtalarım tamamen kalitesiz çıktı. Tabi bu tarz beslenme vücut için çok iyi oluyor ama her zaman %100 sonuç vermiyor.

Back
X