- 21 Ocak 2024
- 131
- 15
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Merhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba incir kürü yapin hem yumurtaniz artar hem kaliteli olurMerhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
Öncelikle bir dahiliye hekimine görünüp tüm kan değerlerinize baktırmanız lazım örneğin D vitamini eksikliği yumurta kalitesini çok ciddi oranda etkilemektedirMerhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
bunu bende merak ediyorummMerhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
İncir kürünü anlatır mısınız ?Merhaba incir kürü yapin hem yumurtaniz artar hem kaliteli olur
İncir kürünü anlatır mısınız ?
Ben reglİncir kürünü anlatır mısınız ?
Benim arkadaşımında yumurta kalitesi kötüydü 2 kez tüp bebek denedi negatif oldu doktor bu yumurtalarla olmaz embriyo bile çok zor oluşuyo demisti sonra mfk kullandı kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. Yi doğurduMerhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
Teşekkürler canımHamile Kalmayı Kolaylaştırıcı ve Kan Yapıcı Kuru İncir Kürü | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Kuru İncir Kürü, hamile kalmayı kolaylaştırıcı, kan yapıcı, genel yorgunluk ve halsizliğe karşı yardımcı ve destekleyici olarak önerilmektedir. Prolaktin yüksekliği olan kişilerin kuru incir kürünün kullanımı önerilmemektedir. İncir kürünü; kisti olan kişilerin yapması uygun değildir. Özellikle...www.profsaracoglu.com
doktorun tavsiyesini kaç ay uyguladınız acaba ? Bu açık sonucu ne kadar günde gördünüzYumurta kalitesini arttırmak için doktor bana fındık fıstık ceviz badem arı sütü polen et tavuk balık önermişti bol bol yemeğe çalıştım 55 kiloydum 3 kilo almıştım ayrı yetten özel bir vitamin ilacida vermisti eşim ile Ben kullandık. İlk yumurta toplamada 26 yumurta toplanmisti ve sadece 2 tane 3. Güne geldi onlarda başarısız oldu. Doktorun verdiği önerilere dayaranarak yumurta topladı 23 tumurtadan 10 tanesi 5. Güne geldi birde her ay değişiyor yumurta kalite olarak beslenmeyede bağlı inşallah pozitif sonuç görürsünüz
4 ay kadar ara vermiştik 4 ay uymaya çalıştım. Balık yağı filan da vermisti mesela onuda hap olarak içiyordum kiloya bakmadım et filan vs sevdiğim şeyler hep yedim. Ben tatlıyı hiç sevmem bu arada pasta çikolata filan şekerli şeyler hiç yemem ve yemedimdedoktorun tavsiyesini kaç ay uyguladınız acaba ? Bu açık sonucu ne kadar günde gördünüz
Çok teşekkürler4 ay kadar ara vermiştik 4 ay uymaya çalıştım. Balık yağı filan da vermisti mesela onuda hap olarak içiyordum kiloya bakmadım et filan vs sevdiğim şeyler hep yedim. Ben tatlıyı hiç sevmem bu arada pasta çikolata filan şekerli şeyler hiç yemem ve yemedimde
Mrhb doktor neye göre kalitesi düdük dedi nasıl anladı yaniMerhaba arkadaşlar yumurta var ama kalitesi düşük dedi böyle problemi olup kendiliginden hamile kalan oldu mu acaba siz neler yaptiniz
Mrhb kaç yaşındasınız acabaYumurta kalitesini arttırmak için doktor bana fındık fıstık ceviz badem arı sütü polen et tavuk balık önermişti bol bol yemeğe çalıştım 55 kiloydum 3 kilo almıştım ayrı yetten özel bir vitamin ilacida vermisti eşim ile Ben kullandık. İlk yumurta toplamada 26 yumurta toplanmisti ve sadece 2 tane 3. Güne geldi onlarda başarısız oldu. Doktorun verdiği önerilere dayaranarak yumurta topladı 23 tumurtadan 10 tanesi 5. Güne geldi birde her ay değişiyor yumurta kalite olarak beslenmeyede bağlı inşallah pozitif sonuç görürsünüz
Kalitesi düşük demek istedimMrhb doktor neye göre kalitesi düdük dedi nasıl anladı yani
Mrh. Ne gibi öneriler verdi acabaYumurta kalitesini arttırmak için doktor bana fındık fıstık ceviz badem arı sütü polen et tavuk balık önermişti bol bol yemeğe çalıştım 55 kiloydum 3 kilo almıştım ayrı yetten özel bir vitamin ilacida vermisti eşim ile Ben kullandık. İlk yumurta toplamada 26 yumurta toplanmisti ve sadece 2 tane 3. Güne geldi onlarda başarısız oldu. Doktorun verdiği önerilere dayaranarak yumurta topladı 23 tumurtadan 10 tanesi 5. Güne geldi birde her ay değişiyor yumurta kalite olarak beslenmeyede bağlı inşallah pozitif sonuç görürsünüz