- 17 Şubat 2024
- 9
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi arslan3476
Mrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer edilen yumurtanin kalitesi neydi ?Mrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Proxyfemin,omepaQ10, d vitaminiMrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Öncelikle bir dahiliye uzmanına görünüp D vitamini B 12 ve demir değerlerine baktırmalısın ardından referans değerleri aralığında olsa bile D vitamini takviyesi ve B 12 takviyesi alMrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Kimisine göre batıl inanç yumurta kalitesi arttırmak, kimisine göre arttırılıyor.Mrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Dahiliyeye ne dememiz gerekiyor biz isteyince kafanıza göre test yapamayiz2 diyorÖncelikle bir dahiliye uzmanına görünüp D vitamini B 12 ve demir değerlerine baktırmalısın ardından referans değerleri aralığında olsa bile D vitamini takviyesi ve B 12 takviyesi al
Ben diyetisyenden destek aldım.Akseniz tipi beslenme önerdi.Paketli gıda şeker ve tavuk tüketme dedi
Ayrıca q enzim,q10 ve inositol içeren kompleks vitamin kullanmak gerekiyor.Omega 3 takviyesi de aldım
Ben tüp bebek yaptığımı eksik vitamin değerlerim için tahlil yaptırmak istediğimi söyledim tüm vitamin değerlerine baktılar Çinko, Selenyum ,Dahiliyeye ne dememiz gerekiyor biz isteyince kafanıza göre test yapamayiz2 diyor
3. Gün embriyosu 2 tane 10 hücreliTransfer edilen yumurtanin kalitesi neydi ?
Argifertil kullanmistim ben guzel bi vitamindir. Bide impryl diye vitamin var.
Canım bende agrifertil kullandım bende işe yaramadı birde biesteron bu ikisini 2 ay süreyle kullandımTransfer edilen yumurtanin kalitesi neydi ?
Argifertil kullanmistim ben guzel bi vitamindir. Bide impryl diye vitamin var.
Çok teşekkür ederim beni terslerler diye korkuyorumBen tüp bebek yaptığımı eksik vitamin değerlerim için tahlil yaptırmak istediğimi söyledim tüm vitamin değerlerine baktılar Çinko, Selenyum ,
Demir,B 12 ve D vitamini bunlar çok önemli
Ocean omega 3Mrb yumurta kalitesi ni arttirmak için ne yapmam lazım çikolata kistim var 1 . Tüp vbebek denemem negatif çıktı çünkü yumurtalarım kalitesiz bunun için neler yapmam laİm yardımcı olur musunuz
Sağlık ocağında tsh bile baktırabilirsin. İnsülin direnci varsa o da etkili olur. Ona da baktırabilirsin. Aile hekime git tüp bebek tedavisi görüyorum. Tüm detaylı kan tahlillerine, tsh ve insülin direncin de dahil baktırmak istiyorum isteyebilir misiniz dersin. Rica edince bakarlar normal hastaya bakıyorlar aynı şey. Yalnız d vit için kadın doğum, dahiliye, fiizk tedavi kan isteyebiliyor sadece.Çok teşekkür ederim beni terslerler diye korkuyorum
Cok teşekkür ederim cnmSağlık ocağında tsh bile baktırabilirsin. İnsülin direnci varsa o da etkili olur. Ona da baktırabilirsin. Aile hekime git tüp bebek tedavisi görüyorum. Tüm detaylı kan tahlillerine, tsh ve insülin direncin de dahil baktırmak istiyorum isteyebilir misiniz dersin. Rica edince bakarlar normal hastaya bakıyorlar aynı şey. Yalnız d vit için kadın doğum, dahiliye, fiizk tedavi kan isteyebiliyor sadece.