- 31 Ağustos 2019
- 13
- 5
- 36
- 36
- Konu Sahibi Alpinzeynep
-
Hiçbirşeu söylemiyor çok soru sorulmasını sevmezmiş o söylüyor ben ağlıyor ve çıkıyorum odadanDoktorunuz çok kötü konuşmuş. Sinir oluyorum böyle doktorlara. Kaç folikül görünüyor sağda ve solda? Amh gayet güzel. Bende 28 yaşında 0.64 çıkmıştı. 1 tüp bebek negatifim var şu an doğal hamileyim.
Kesinlikle doktorunuzu değiştirin. Benim 2 tanecik yumurtam vardı tüp bebek tedavisi görürken. Yaşıtlarımın ondan fazla çıkıyodu. Doktorum asla moralimi bozmadı. Ben biliyorum zaten şansın az olduğunu. Yumurta kalitesi için prowomen vermişti onu kullandım hep. 1 yumurta bile yeter nasipteyse. Lütfen değiştirin o doktoru.Hiçbirşeu söylemiyor çok soru sorulmasını sevmezmiş o söylüyor ben ağlıyor ve çıkıyorum odadan
Doğal yolla mı hamile kaldınız .benimde 1 aşılama yapıldı çok kötü bir doktora denk geldik .
Zaten yumurtan var n kötüleri kalmış dedi bana tüp bebek tedavisi ile o kadar hormon ilacı ile senden zaten yumurta çıkmaz toplayandayız biestoron verdi ilk ay kontroldehiçbir değişiklik görmedi çok zayıf çalışıyor dedi bir daha ki adetinde gel dedi çıktımKesinlikle doktorunuzu değiştirin. Benim 2 tanecik yumurtam vardı tüp bebek tedavisi görürken. Yaşıtlarımın ondan fazla çıkıyodu. Doktorum asla moralimi bozmadı. Ben biliyorum zaten şansın az olduğunu. Yumurta kalitesi için prowomen vermişti onu kullandım hep. 1 yumurta bile yeter nasipteyse. Lütfen değiştirin o doktoru.
Şimdi Ankara’ya gideceğim o bitkisel ilaçlar için fitoterapi için şaşırdımClifebitkiselkarışım var instagram da bi bakın. İsterseniz
Allah allah ya kaç çeşit tüp bebek ilacı var. Denemeden olmaz diyemez ki. Ben kullanılabilecek en yüksek dozu kullanmıştım. Hiç de yumurtam olmayabilirdi. Ya da opuda boş çıkabilirlerdi. Denenmesi lazım. Kesinlikle doktor değiştirin.Zaten yumurtan var n kötüleri kalmış dedi bana tüp bebek tedavisi ile o kadar hormon ilacı ile senden zaten yumurta çıkmaz toplayandayız biestoron verdi ilk ay kontroldehiçbir değişiklik görmedi çok zayıf çalışıyor dedi bir daha ki adetinde gel dedi çıktım
40 yaşının üstünde ki bir bayanın yumurtaları gibi kötü ve kalitesizler kalmış dedi ve ben ileri derece de çikolata kisti hastasıyım .32 yaşındayım.Allah allah ya kaç çeşit tüp bebek ilacı var. Denemeden olmaz diyemez ki. Ben kullanılabilecek en yüksek dozu kullanmıştım. Hiç de yumurtam olmayabilirdi. Ya da opuda boş çıkabilirlerdi. Denenmesi lazım. Kesinlikle doktor değiştirin.
Doktorum İstanbul'da Eray Çalışkan. Ama eminim orda da başka iyi doktorlar vardır. Kesinlikle 2. Görüş alın.40 yaşının üstünde ki bir bayanın yumurtaları gibi kötü ve kalitesizler kalmış dedi ve ben ileri derece de çikolata kisti hastasıyım .32 yaşındayım.
Sana tüp bebekte ki dozları da kullansak birşey çıkmaz dedi .
Sizin doktorunuz kim ?
İzmir de misiniz ?
Ankara’ya gideceğim haftq sonuDoktorum İstanbul'da Eray Çalışkan. Ama eminim orda da başka iyi doktorlar vardır. Kesinlikle 2. Görüş alın.
Rabbim yardımcınız olsun. O terapiyi bilmiyorum. Ama bahceciden de fikir alın bence. Ben de doktorumdan çok memnundum onla da bi görüşün isterseniz.Ankara’ya gideceğim haftq sonuİstanbul a bahçeci tüp bebek merkezi Ebru Hanıma gelecektim vazgeçtim şimd de Ankara’da manuel terapi için bir doktor buldum ne duysam ona koşar oldum Rabbim hayırlı olana yolumu çıkarsın
AminRabbim yardımcınız olsun. O terapiyi bilmiyorum. Ama bahceciden de fikir alın bence. Ben de doktorumdan çok memnundum onla da bi görüşün isterseniz.
Yolunuz açık olsun insallah rabbim çok ugraştırmadan nasip etsin.Aminsizde sağlıkla hayırla kucağınıza alın İnşallah .
Maddi gücüm el verdikçe gideceğim aklımda olsun çok sağolun
AminnYolunuz açık olsun insallah rabbim çok ugraştırmadan nasip etsin.
Canım merhaba sana bişey danışmak istiyordum. Benim de amh değerim 0,6 çıkmıştı folikül sayımı yapıldı, sağda 14 solda 1 folikül görülmüştü o yüzden doktorum amhı hiç düşünme bi daha da amh ölçtürme dedi. Sence de öyle mi senin nasıldı folikül sayın? Gerçi biz de olmazsa bikaç ay sonra tüp bebek tedavisi düşünüyoruz çok fazla geciktirmek istemiyorum, eşimin değerlerinde de düşüklük var.Doktorunuz çok kötü konuşmuş. Sinir oluyorum böyle doktorlara. Kaç folikül görünüyor sağda ve solda? Amh gayet güzel. Bende 28 yaşında 0.64 çıkmıştı. 1 tüp bebek negatifim var şu an doğal hamileyim.
Benim 1 2 çıkıyodu en fazla. Tüpde şansın daha çok olur daha iyi.Canım merhaba sana bişey danışmak istiyordum. Benim de amh değerim 0,6 çıkmıştı folikül sayımı yapıldı, sağda 14 solda 1 folikül görülmüştü o yüzden doktorum amhı hiç düşünme bi daha da amh ölçtürme dedi. Sence de öyle mi senin nasıldı folikül sayın? Gerçi biz de olmazsa bikaç ay sonra tüp bebek tedavisi düşünüyoruz çok fazla geciktirmek istemiyorum, eşimin değerlerinde de düşüklük var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?