- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
-
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
kullanıyorum kuzum pcostol içiyorumKür bilmiyorum da inositol içeren takviyeler kullanabilirsiniz
nasıl tükettiniz hergün müAvokado tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm.
nasıl tükettiniz hergün mü
sifa olsun nasıl bir faydası oldu acabaNeredeyse her gün yedim biraz zeytinyağı limon ve tuzla lezzetlendirdim. Pko var bende de.
cok tesekkürederim.arı sütü polen yogurt içine değil degilmi nasıl kullanıyosunuz önerdiğiniz marka var mıYumurtlama olana kadar bir yk keten tohumu (yoğurt ile) arı sütü polen karışımı ve omega3. İnositol olarak da Maxijuno kullanıyorum ben içeriği çok zengin
Hayır arı sütü polen karışımı sabah aç karnına, inositolü de sonrasında alın. Keten tohumu yoğurdu akşam saati de yiyebilirsiniz. Evet oran olarak çok araştırdım bu markanın arı sütü içeriği yüksek, trendyolda da var ben burda bi aktarda buldum. Güneşte tutmayın karanlık ve serin ortamda muhafaza edin bir de metal kaşık değdirmeyin içinden kendi kaşığı çıkıyor. Eşinize de verin sperm kalitesine de iyi gelecektir. 1 2 kaşık yeterli fazla tüketilmiyorcok tesekkürederim.arı sütü polen yogurt içine değil degilmi nasıl kullanıyosunuz önerdiğiniz marka var mı
cok tesekkürederim alacagım sifa olsun sizede bilgiler için Allah razı olsunHayır arı sütü polen karışımı sabah aç karnına, inositolü de sonrasında alın. Keten tohumu yoğurdu akşam saati de yiyebilirsiniz. Evet oran olarak çok araştırdım bu markanın arı sütü içeriği yüksek, trendyolda da var ben burda bi aktarda buldum. Güneşte tutmayın karanlık ve serin ortamda muhafaza edin bir de metal kaşık değdirmeyin içinden kendi kaşığı çıkıyor. Eşinize de verin sperm kalitesine de iyi gelecektir. 1 2 kaşık yeterli fazla tüketilmiyor
Ne demek, size de şifa olur inşallah. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz bilmem ama yumurtlama sonrası keten tohumu ve poleni bırakın. İnositole devam ediyorum ben. Eklediğim fotoğrafa da bakabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versincok tesekkürederim alacagım sifa olsun sizede bilgiler için Allah razı olsun
amin cümlemize resim cok iyi acıklayıcı kullanıyorum ovulasyon testi. herkes faydalansın insallah elinize saglık insallah en yakın zamanda kavusun yavrunuzaNe demek, size de şifa olur inşallah. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz bilmem ama yumurtlama sonrası keten tohumu ve poleni bırakın. İnositole devam ediyorum ben. Eklediğim fotoğrafa da bakabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin
trendyoldan aldım simdi kuzum cok sagolHayır arı sütü polen karışımı sabah aç karnına, inositolü de sonrasında alın. Keten tohumu yoğurdu akşam saati de yiyebilirsiniz. Evet oran olarak çok araştırdım bu markanın arı sütü içeriği yüksek, trendyolda da var ben burda bi aktarda buldum. Güneşte tutmayın karanlık ve serin ortamda muhafaza edin bir de metal kaşık değdirmeyin içinden kendi kaşığı çıkıyor. Eşinize de verin sperm kalitesine de iyi gelecektir. 1 2 kaşık yeterli fazla tüketilmiyor
İnşallah faydasını görürsünüztrendyoldan aldım simdi kuzum cok sagol
sifa olsun nasıl bir faydası oldu acaba