şu incir kürünü iyice anlatırmısın.tam olarak anlayamadım.bende 3 defa tüp bebe k denedim yumurtalar yeteri kadar kaliteli olmadı.
canım önce adetten önce 15 gün boyunca sumaklı kuru soğan tuzlayıp ovuşturarak[çok da lezzetli oluyor}yiyorsun.sonra adetin 1.gününden itibaren 21 gün boyunca 7-8 inciri tabi kuru incir iki buçuk su bardağı suda 7-8 dk kaynat sonra üzerine sert olmak şartıyla bir havuç doğra.tabi incirleri de iki veya dörde böl.havuçtan sonra da 1-2 dk kaynat.altını söndür yarısını sabah aç karnına diğer yarışını da öğlen aç karnına iç canım.
Cvitamini takviyesi yapmalısın oda ya sandoz denilen tabletlerde yada mandalina gibi meyvelerde vücudunu dirençli hale getiriyor.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5arkadaslar kasım ayında 2 tup bebek denememızı yaptırıcaz o zamana kadar bıtkısel kur uygulamak ıstıyorum kuru ıncır suyu dısında bıldıgınız dogal ılac kurlerı varmı paylasırsanız cok sevınırım
Canım bende yine bu sitede görmüştüm yumurta kalitesi için adetin 3.günü başlanacak olan bal, çörekotu ve tarçın karışımını.Ve yaptım. Tüp bebek tedavisi için İlaçlarıma başlamıştım ve ilaçlarla birlikte adetim 3.günü bu karışıma da başladım.Günde iki çay kaşığı yedim Yumurtalarım çok iyi gelişti.12 yumurtam oluştu 11 i döllendi ve hepsi 1.kaliteydi.Ben bu karışımın faydalı olduğunu düşünüyorum.Benimde bildiğim bu canım
canim corekotu cok sert oluyor ballada karistirsak yerken ezilmiyor yani sen cignemedenmi yuttun???
canım saraçoğlunun sumaklı soğan kürü var 15 gün küçük bir baş soğanı ince ince dilimle sumak ve azıcık tuzlaovuştur.ben uyguluyorum şimdi bu kürü bundan sonra da incir kürüne geçiliyor zaten.yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.yani hoca öyle söylemiş.
Canım bende yine bu sitede görmüştüm yumurta kalitesi için adetin 3.günü başlanacak olan bal, çörekotu ve tarçın karışımını.Ve yaptım. Tüp bebek tedavisi için İlaçlarıma başlamıştım ve ilaçlarla birlikte adetim 3.günü bu karışıma da başladım.Günde iki çay kaşığı yedim Yumurtalarım çok iyi gelişti.12 yumurtam oluştu 11 i döllendi ve hepsi 1.kaliteydi.Ben bu karışımın faydalı olduğunu düşünüyorum.Benimde bildiğim bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?