• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesi için bitkisel ilac kullananlar lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
arkadaslar kasım ayında 2 tup bebek denememızı yaptırıcaz o zamana kadar bıtkısel kur uygulamak ıstıyorum kuru ıncır suyu dısında bıldıgınız dogal ılac kurlerı varmı paylasırsanız cok sevınırım

canım saraçoğlunun sumaklı soğan kürü var 15 gün küçük bir baş soğanı ince ince dilimle sumak ve azıcık tuzlaovuştur.ben uyguluyorum şimdi bu kürü bundan sonra da incir kürüne geçiliyor zaten.yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.yani hoca öyle söylemiş.

şu incir kürünü iyice anlatırmısın.tam olarak anlayamadım.bende 3 defa tüp bebe k denedim yumurtalar yeteri kadar kaliteli olmadı.

şu incir kürünü iyice anlatırmısın.tam olarak anlayamadım.bende 3 defa tüp bebe k denedim yumurtalar yeteri kadar kaliteli olmadı.

canım önce adetten önce 15 gün boyunca sumaklı kuru soğan tuzlayıp ovuşturarak[çok da lezzetli oluyor}yiyorsun.sonra adetin 1.gününden itibaren 21 gün boyunca 7-8 inciri tabi kuru incir iki buçuk su bardağı suda 7-8 dk kaynat sonra üzerine sert olmak şartıyla bir havuç doğra.tabi incirleri de iki veya dörde böl.havuçtan sonra da 1-2 dk kaynat.altını söndür yarısını sabah aç karnına diğer yarışını da öğlen aç karnına iç canım.

canım önce adetten önce 15 gün boyunca sumaklı kuru soğan tuzlayıp ovuşturarak[çok da lezzetli oluyor}yiyorsun.sonra adetin 1.gününden itibaren 21 gün boyunca 7-8 inciri tabi kuru incir iki buçuk su bardağı suda 7-8 dk kaynat sonra üzerine sert olmak şartıyla bir havuç doğra.tabi incirleri de iki veya dörde böl.havuçtan sonra da 1-2 dk kaynat.altını söndür yarısını sabah aç karnına diğer yarışını da öğlen aç karnına iç canım.

kaydirigubbakcemile5deneyeceğim adetime 10 gün var soğan kürü için geçmi acabaa

hayit cayi ( hayit, adacayi, bögürtlen yapragi karisimi daha iyi) , L'arginine, L-carnitine ve Dong quai tabletler...

tutunmaya yardim icin ise transfer gününden itibaren 7 - 10 süreyle wheat grass ( bunu amerikadan getirtmek gerekiyor) ama onun yerine bildiginiz bugdayi pamukta cimlendirip yesil otu her gün yiyebilirsiniz... fakat tablet kadar etkili olmaz tabi... yine de yarayabilir yerimseniben )

benim bildiklerim bunlar :kahve:

arkadaslar kasım ayında 2 tup bebek denememızı yaptırıcaz o zamana kadar bıtkısel kur uygulamak ıstıyorum kuru ıncır suyu dısında bıldıgınız dogal ılac kurlerı varmı paylasırsanız cok sevınırım
Cvitamini takviyesi yapmalısın oda ya sandoz denilen tabletlerde yada mandalina gibi meyvelerde vücudunu dirençli hale getiriyor.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Canım bende yine bu sitede görmüştüm yumurta kalitesi için adetin 3.günü başlanacak olan bal, çörekotu ve tarçın karışımını.Ve yaptım. Tüp bebek tedavisi için İlaçlarıma başlamıştım ve ilaçlarla birlikte adetim 3.günü bu karışıma da başladım.Günde iki çay kaşığı yedim Yumurtalarım çok iyi gelişti.12 yumurtam oluştu 11 i döllendi ve hepsi 1.kaliteydi.Ben bu karışımın faydalı olduğunu düşünüyorum.Benimde bildiğim bu canım

doktorum bana dhea adlı ilacı önerdi hem rahmi gençleştiriyor hem de yumurtaları, onunla birlikte ısırgan otu çayı,yeşilçay,rezene,ada çayı,papatya yı 1- 2 karanfil ve çakşir otu ile birlikte çay gibi demleyip içtim doktor bile şaşırdı yumurtalarım 1. kalite çıktı ama sen bilirsin tutundularmı bilmiyorum sonucu 10 ekim de alacağım karar senin

kizlar bu bilgileri veriyorsunuz ama fazla yumurtlama gibi yan etkileri olmasin????

Canım bende yine bu sitede görmüştüm yumurta kalitesi için adetin 3.günü başlanacak olan bal, çörekotu ve tarçın karışımını.Ve yaptım. Tüp bebek tedavisi için İlaçlarıma başlamıştım ve ilaçlarla birlikte adetim 3.günü bu karışıma da başladım.Günde iki çay kaşığı yedim Yumurtalarım çok iyi gelişti.12 yumurtam oluştu 11 i döllendi ve hepsi 1.kaliteydi.Ben bu karışımın faydalı olduğunu düşünüyorum.Benimde bildiğim bu canım

canim corekotu cok sert oluyor ballada karistirsak yerken ezilmiyor yani sen cignemedenmi yuttun???

canim corekotu cok sert oluyor ballada karistirsak yerken ezilmiyor yani sen cignemedenmi yuttun???

Evet canım epey sert oluyor aslında ezip o şekilde balla karıştırmak daha iyi oluyormuş.Ama ben ezemedim öyle koydum yerken çiğnemeye çalıştım.

valla kızlar bende denesemmi denemesemmi kararsızım aslında zararı olucağınıda düşünmüyorum bitkisel çünkü..off nerden başlasam hiç bişey kullanmamış biri olarak acaba???...

canım saraçoğlunun sumaklı soğan kürü var 15 gün küçük bir baş soğanı ince ince dilimle sumak ve azıcık tuzlaovuştur.ben uyguluyorum şimdi bu kürü bundan sonra da incir kürüne geçiliyor zaten.yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.yani hoca öyle söylemiş.

merhabalar ben ilk defa tüp bebek yaptırdım 12 gün sonra belliolacak eşim ameliyet oldu testislerinde düşük riski diğerlerine bakaraktan çok az dedi doktorumuz amelyat ol dedi bize eşim olsun yetrki dedi oldu benim yumurtalar taplanmadan ultrasyona hergirdiğimde yumurtalarımın çok güzel olduğunu söylediler yumurtalar toplandı kalitesinin düşük olduğunu söylediler olma şansı çok düşük sizin eşin zaten sorunlu sende sorunlu çıkınca şansımızı zorladın dedi o dakkadan hastane üstüme yıkıldı yumurtalarımı sperme vermediler 4 saat ilaç sıkmışlar hiç şans yok dediler o gün 1 yumura normal seviyenin üstüne çıktı dediler eve geldik öyle dediler 7 yumurtam olmuş 5tane sağlam çıkmış 5 tnesine ilaç yükleme yapmışlar 3 tanesi sonuç göstermiş çok iyi müjde dediler hiç şans yokken tutunamayackalrını bilerek emriyolar o gün tutunmuşlar gelişmeler olmuş ve şansımı yüksek olması için 3tane emriyo koydular benim korkum var ya tutmazsa diye benim gibi oluğta hamile kalan doğuran varmı bana yardımcı olun lütfen şunat 9da hamile olup olmadığım açklanacak allah rızası için dua edin

merhaba,eski yazı ama,bal karışımı ile ne ilacına başladınız?,sağolunn,,,,

Back
X