• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesi için arı sütü

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
136
52
98
Merhaba kızlar, saf arı sütünü nereden alıyorsunuz? Bir kullanıcı çoğu satıcının çinden getirdiğini ve öyle sattığını belirtmişti. İnstagramda köyden gelsin ve çınar arı çiftliği sayfalarından baktım. İkisi de yerli üretim diyor ama aralarında neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Güvendiğiniz bildiğiniz bir satıcı varsa paylaşabilir misiniz?

Merhaba kızlar, saf arı sütünü nereden alıyorsunuz? Bir kullanıcı çoğu satıcının çinden getirdiğini ve öyle sattığını belirtmişti. İnstagramda köyden gelsin ve çınar arı çiftliği sayfalarından baktım. İkisi de yerli üretim diyor ama aralarında neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Güvendiğiniz bildiğiniz bir satıcı varsa paylaşabilir misiniz?
Ben kullanmadım ama genelde burda okuduğum marka 1 eğriçayır 2 beo

ben de henüz sipariş vermedim ancak sipariş versem kişilerin insafına kalmak yerine eğriçayırdan sipariş veririm. En azından analizleri falan yapılıyordur, kalitesi bellidir. bir de soğuk zincir gerekiyormuş, eğriçayır korumalı kargoda gönderiyormuş..

Ben eğriçayır kullanıyorum diğerlerine pek güvenemedim organik değil gibisinden

Back