- 21 Ocak 2024
- 149
- 16
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
Merhaba arkadaşlar bana bir umut olun lütfen doktor yumurtan var ama kalitesiz dedi ve artması için yapılacak bisey yok dedi yumurta kalitesi düşük olup hamile kalan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yumurta kalitesinde problem var miydiKaliteyi daha da arttırmak için kullanılan takviyeler var. Ama bence en önemlisi drum bana genotropin iğne vermişti opuya kadar günlük 2mg doz yapıyordum. Bununla birlikte climara forte bant omepaQ10, ace selenyum, pharmas plus kullandım 10 yumurta toplandı 9 u doluydu.
Kontrole gittiğim de ultrason görüntüsüne bakarak şekilleri düzenli değil bu da kalitede sıkıntı var demek dedi ve 1 ay bu takviyeleri kullandım gonal f ile birlikte de genotropin ignrye başladım opuya kadarSizin yumurta kalitesinde problem var miydi
İlk denemeniz miydi benim daha önce olumsuz denemelerim oldu bi kac merkez değiştirdim biri takviye önerdi biri önermedi ultrasonda bir problem gözükmüyor ama emriyo oluşurken 5. Güne gidemiyorKontrole gittiğim de ultrason görüntüsüne bakarak şekilleri düzenli değil bu da kalitede sıkıntı var demek dedi ve 1 ay bu takviyeleri kullandım gonal f ile birlikte de genotropin ignrye başladım opuya kadar
İkinci ilki başka bir merrkezde olmuştu 5 yumurta toplandı hiçbiri dollenmediİlk denemeniz miydi benim daha önce olumsuz denemelerim oldu bi kac merkez değiştirdim biri takviye önerdi biri önermedi ultrasonda bir problem gözükmüyor ama emriyo oluşurken 5. Güne gidemiyor
Donduruldu mu embriyolariniz acaba dondurulduysa kac tane dondurulduİkinci ilki başka bir merrkezde olmuştu 5 yumurta toplandı hiçbiri dollenmedi
Tabıkıdıre var ureme dıyetseynlerı var mısal Fatma kevser kurnaz harıka bu işdeMerhaba arkadaşlar bana bir umut olun lütfen doktor yumurtan var ama kalitesiz dedi ve artması için yapılacak bisey yok dedi yumurta kalitesi düşük olup hamile kalan var mi
Vitamin takviyesi oneriyorlar mi acabaTabıkıdıre var ureme dıyetseynlerı var mısal Fatma kevser kurnaz harıka bu işde
Donduruldu mu embriyolariniz acaba dondurulduysa kac tane donduruldu
Evet onuda dıyorVitamin takviyesi oneriyorlar mi acaba
Siz aldınız mı diyet hangi takviyeleri önerdilerEvet onuda dıyor