- 18 Aralık 2023
- 41
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi defnekumsal
Arkadaşlar merhaba aranızda yumurtası sırta yakın olanlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtamı yoksa rahim mi ters anlayamadım?Arkadaşlar merhaba aranızda yumurtası sırta yakın olanlar var mı?
Evet benim de öyle. Hatta 8. Hafta kontrolümde karından kontrolde bağırsakların arkasında kaldığı için keseyi bile göremedik. Vajinal kontrol yapıldı 10. Haftaya kadar. Ama hiç bir sorun yok dedi doktorum. Doğal bir durum. Endişe etme hiçdoktorum yumurtamın arkada olduğunu söyledi de ultrasonda bakarken yumurtan bayağı arkada dedi
Siz nasıl hamıle kaldınız normal yolla mı yoksa aşılama falan mı bilgi verebilir mısınız biraz çok sevınırımEvet benim de öyle. Hatta 8. Hafta kontrolümde karından kontrolde bağırsakların arkasında kaldığı için keseyi bile göremedik. Vajinal kontrol yapıldı 10. Haftaya kadar. Ama hiç bir sorun yok dedi doktorum. Doğal bir durum. Endişe etme hiç![]()
Eşimde sorun vardı ben tüp bebekle hamile kaldım.Siz nasıl hamıle kaldınız normal yolla mı yoksa aşılama falan mı bilgi verebilir mısınız biraz çok sevınırım
Ya hayırlı olsun ben de aşılama yaptırdım esımde bır sıkıntı yok ılk aşılamam bakalım ne oalcakEşimde sorun vardı ben tüp bebekle hamile kaldım.![]()
Ben de ters rahimliyim sadece doktorum bebek olursa dogum zorunlu sezeryan dedi hamile kalmaya vs engeli yok
Ben aynen boyleyim, buyrun?Arkadaşlar merhaba aranızda yumurtası sırta yakın olanlar var mı?
Alakasi yok cunku hamilelikte rahim duzelir, dogumdan sonra tekrar ters doner. Nitekim ben normal dogum yaptimBen de ters rahimliyim sadece doktorum bebek olursa dogum zorunlu sezeryan dedi hamile kalmaya vs engeli yok![]()
Benim sormak istediği şu sızın çocuğunuz var mı hamıle kaldınız mı