M Mucizex Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2020 199 544 53 34 7 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizex #1 Yumurta geliştirici ilaçlar tsh ı yükseltiyor mu ?
S SariPapatyacik Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 167 52 298 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizex #2 Mucizex .!.: Yumurta geliştirici ilaçlar tsh ı yükseltiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bende yükseltti maalesef. Kendiliğinden düşebilir dedi doktor ama bende düşmedi ilaç kullanıyorum şuan troit için.
Mucizex .!.: Yumurta geliştirici ilaçlar tsh ı yükseltiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bende yükseltti maalesef. Kendiliğinden düşebilir dedi doktor ama bende düşmedi ilaç kullanıyorum şuan troit için.
M Mucizex Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2020 199 544 53 34 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizex #3 SariPapatyacik .!.: Bende yükseltti maalesef. Kendiliğinden düşebilir dedi doktor ama bende düşmedi ilaç kullanıyorum şuan troit için. Genişletmek için tıkla... Hangi geliştiriciyi kullanmıştınız
SariPapatyacik .!.: Bende yükseltti maalesef. Kendiliğinden düşebilir dedi doktor ama bende düşmedi ilaç kullanıyorum şuan troit için. Genişletmek için tıkla... Hangi geliştiriciyi kullanmıştınız
S SariPapatyacik Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 167 52 298 8 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mucizex #4 Mucizex .!.: Hangi geliştiriciyi kullanmıştınız Genişletmek için tıkla... Klomen kullanmıştım o zaman yükselmişti. Daha sonra Menagon iğne kullanmıştım onda da yükseldi.
Mucizex .!.: Hangi geliştiriciyi kullanmıştınız Genişletmek için tıkla... Klomen kullanmıştım o zaman yükselmişti. Daha sonra Menagon iğne kullanmıştım onda da yükseldi.