Amin cnm Allah Razı olsun güzel duaların için
İnşallah sizde biran evvel yavrunuza kavuşursunuz daha fazla bekletmez
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar
Daha evvel bahçecide iki denemem oldu
Negatif
İzmit araştırma hastanesi 1 deneme negatif
İstanbul tüp bebek merkezi emre bey iki toplama yaptı bir kaliteli embriyom donduruldu toplamaya devam edecektik ki darbe oldu merkez kapatıldı embriyo başka merkeze götürüldü tam 1 sene açılmasınj bekledik açılınca emre bey gitmişti mecburen Aret beye devam ettik bana ilk dediği tedavi değişikliğine gidicez seninle
Hep iğne kullanılmış klomenle tedavi yapıcaz bu defa dedi ve Rabbim iyiki onu karşıma çıkardı 8.tedavimde(2 de aşılamam var)
Hamileyim:)
Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu[/Q
Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah kendim gibi sevindim sizi tanımasamda bende 1.tüp bebek denememde başarısız oldum bana biosteron vermişti ilkinde gonal-f 300 lük merional 150 lik orgalutran kullandım hergün ama 4 yumurtadan 1 tanesi döllenmiş ama oda orta kalitede imiş olmadı şimdi aralık ayında tekrar başlayacağım bu seferde teatrıo ve bıosteron birlikte kullanmamı söyledi ama biraz ara ver dedi.Benim amh 0,25 yani yumurta rezervi kötü acaba bu ilaç gerçekten etkili olur mu ?birde çok pahalı 2 si nerden baksan 400 e yakın tutuyor