• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEGGUM

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
18
4
286
34
Hatay
Merhaba arkadaşlar, bildiğim kadarıyla 3 yıldır endometriozis hastasıyım. 2 yıl önce laporoskopi yöntemiyle iki yumurtalığımda da bulunan kistler alındı. Ardından uygulanan onca tedaviye rağmen hamilelik oluşmadı. Geçen yıl kist tek yumurtalıkta tekrarladı. Ve ben bir süre önce tüp bebek tedavisi gördüm. 2 adet kaliteli embriyo transferine rağmen gebelik oluşmadı. Doktorum yumurta kalitesinden kaynaklı olabileceğini söyledi ve bana 3 ay kullanmam için Teatrio kapsül ile inofolic ilacını verdi. 3 ay sonra 2. tüp bebeği deneyeceğiz. Benim gibi bu ilaçları kullanarak tedavisinden olumlu sonuç alan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben bizimde 2 mayısta transfer işlemi oldu kaliteli olmasına rağmen kimyasal gebelik olduğunu anladık 16gün ben 25 yaşındayım doktorum bu yüzden genetik testti yapılmasını bize bıraktı fakat teatrıo ve vinalac verdi ve normal yolla olma olasılığıda çok fazla 3-4 ay ara vermemizi önerdi bu arada da ilaçları kullanmamı istedi . Allağım inşallah doğru yoldayızdır . Beneğimizi kucağımıza almayı nasip eder ☺️

Merhaba şuanda vitamin ve teatrio'yu bıraktım çünkü tüp bebek (kimyasal gebilkten sonraki sonra ilk adetimden sonra yumurtlama dönemimden sonra sol yumurtalığımda ilişki sırasında çok aşırı acı ağrı hissettim dr a gittim 6 cm kist oluşmuş tüp bebek tedavisindeki ilaçların etkisinden de olabilir dedi adet ile gidebilien bir kistmiş ama gitmedi doğum kontrol hapına başlıycam malesef durum bu oldu ama napalım vardır böyle olmasında da bir hayır

Merhaba şuanda vitamin ve teatrio'yu bıraktım çünkü tüp bebek (kimyasal gebilkten sonraki sonra ilk adetimden sonra yumurtlama dönemimden sonra sol yumurtalığımda ilişki sırasında çok aşırı acı ağrı hissettim dr a gittim 6 cm kist oluşmuş tüp bebek tedavisindeki ilaçların etkisinden de olabilir dedi adet ile gidebilien bir kistmiş ama gitmedi doğum kontrol hapına başlıycam malesef durum bu oldu ama napalım vardır böyle olmasında da bir hayır
bitkisel kürler denediniz mi

Soğan kürü incir kürü gibi mi kullandım denedim 2-3 ay falan sonra bıraktım sizin nasıl ne durumdasınız

Theatrio ben 2 yıl kullandım çok iyi bi ilaç bence bağışıklığım güçlendi ve en önemlisi hamile kaldım

Evet çikolata kistim var amh düşük yumurta kalitem kötü tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
Ben de aynı sorunları yaşıyorum bana umut ışığı oldunuz sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ☺️☺️ peki nerde yaptırdınız tüp bebeği hangi doktor ?

Ben de aynı sorunları yaşıyorum bana umut ışığı oldunuz sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ☺️☺️ peki nerde yaptırdınız tüp bebeği hangi doktor ?
Amin cnm Allah Razı olsun güzel duaların için
İnşallah sizde biran evvel yavrunuza kavuşursunuz daha fazla bekletmez
İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar
Daha evvel bahçecide iki denemem oldu
Negatif
İzmit araştırma hastanesi 1 deneme negatif
İstanbul tüp bebek merkezi emre bey iki toplama yaptı bir kaliteli embriyom donduruldu toplamaya devam edecektik ki darbe oldu merkez kapatıldı embriyo başka merkeze götürüldü tam 1 sene açılmasınj bekledik açılınca emre bey gitmişti mecburen Aret beye devam ettik bana ilk dediği tedavi değişikliğine gidicez seninle
Hep iğne kullanılmış klomenle tedavi yapıcaz bu defa dedi ve Rabbim iyiki onu karşıma çıkardı 8.tedavimde(2 de aşılamam var)
Hamileyim:)
Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu

Negatif
İstanbul tüp bebek merkezi emre bey iki toplama yaptı bir kaliteli embriyom donduruldu toplamaya devam edecektik ki darbe oldu merkez kapatıldı embriyo başka merkeze götürüldü tam 1 sene açılmasınj bekledik açılınca emre bey gitmişti mecburen Aret beye devam ettik bana ilk dediği tedavi değişikliğine gidicez seninle
Hep iğne kullanılmış klomenle tedavi yapıcaz bu defa dedi ve Rabbim iyiki onu karşıma çıkardı 8.tedavimde(2 de aşılamam var)
Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
Amin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için
Çok sevindim ya muhteşem bir haber bu umutlar tükeniyor ama mücadeleye devam Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Negatif
Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu[/Q

Merhaba öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah kendim gibi sevindim sizi tanımasamda bende 1.tüp bebek denememde başarısız oldum bana biosteron vermişti ilkinde gonal-f 300 lük merional 150 lik orgalutran kullandım hergün ama 4 yumurtadan 1 tanesi döllenmiş ama oda orta kalitede imiş olmadı şimdi aralık ayında tekrar başlayacağım bu seferde teatrıo ve bıosteron birlikte kullanmamı söyledi ama biraz ara ver dedi.Benim amh 0,25 yani yumurta rezervi kötü acaba bu ilaç gerçekten etkili olur mu ?birde çok pahalı 2 si nerden baksan 400 e yakın tutuyor :(

Cnm güzel duaların için Allah Razı olsun inşallah Rabbim biran evvel sana da bu mutluluğu yaşatır
Ben theatrioyu 2 yıl kullandım onun yanında l arginine çörekotu kapsül biesteron eşim proxeed plus hepsi 600 tutuyordu 1,5 aylık ama yapmak zorundaydım benimde yumurta kalitem çok kötüydü denemek zorundaydım ve çok şükür Rabbim emeklerimin karşılığını verdi şükürler olsun sizde parasına bakmayın inanın para da mal mülk te işte herşey zamanla olabilecek şeyler ama çocuk öyle değil vakit kısa ve siz o kısa zamanda herşeyi denemek zorundasınız
2 ameliyat geçirdim 1,5 ayda 600 ilaçlara verdim 10 seans akapunktur tedavisi gördüm inanın yiyp içmediğim şey kalmadı
Allah yardımcınız olsun hepinizin duacısıyım Allah çifter çifter bebekler nasip etsin hepinize

Cnm güzel duaların için Allah Razı olsun inşallah Rabbim biran evvel sana da bu mutluluğu yaşatır
Ben theatrioyu 2 yıl kullandım onun yanında l arginine çörekotu kapsül biesteron eşim proxeed plus hepsi 600 tutuyordu 1,5 aylık ama yapmak zorundaydım benimde yumurta kalitem çok kötüydü denemek zorundaydım ve çok şükür Rabbim emeklerimin karşılığını verdi şükürler olsun sizde parasına bakmayın inanın para da mal mülk te işte herşey zamanla olabilecek şeyler ama çocuk öyle değil vakit kısa ve siz o kısa zamanda herşeyi denemek zorundasınız
2 ameliyat geçirdim 1,5 ayda 600 ilaçlara verdim 10 seans akapunktur tedavisi gördüm inanın yiyp içmediğim şey kalmadı
Allah yardımcınız olsun hepinizin duacısıyım Allah çifter çifter bebekler nasip etsin hepinize

Haklısın elbette evlat öncelikli ama işte imkan olmayınca alımda zor oluyor maalesef umarım bizlerde senin yaşadığın mutluluğu yaşarız elimizden gelen imkanlar ile birlikte :)teşekkür ederim cevabın için :)

Haklısın elbette evlat öncelikli ama işte imkan olmayınca alımda zor oluyor maalesef umarım bizlerde senin yaşadığın mutluluğu yaşarız elimizden gelen imkanlar ile birlikte :)teşekkür ederim cevabın için :)
Rica ederim cnm çok haklısın bizde hep harç borç yaptık yeni bitti nerdeyse bi önceki tedavinin borçları ama hepsi geride kaldı iyiki devam etmişim iyiki herşeyi denemişim çok şükür bugünleri gösterene

Rica ederim cnm çok haklısın bizde hep harç borç yaptık yeni bitti nerdeyse bi önceki tedavinin borçları ama hepsi geride kaldı iyiki devam etmişim iyiki herşeyi denemişim çok şükür bugünleri gösterene

Bakalım kısmet artık :)

Theatrio ben 2 yıl kullandım çok iyi bi ilaç bence bağışıklığım güçlendi ve en önemlisi hamile kaldım
2 yıl mı kullandınız düzenli mi kullandınız ara verdiniz mi ? Dogal yolla mı tedavi ile mi oldu

Bende 2 aydır teatrio kullanıyorum bir ay daha kullanıp tüp bebeğe başlayacağız bakalım işe yarayacak mı

Back