- 1 Aralık 2020
- 135
- 63
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sapsirella
Lh 13 çıktı arkadaşlar yumurtlama geç oluyormuş doktorumla görüştüm ovülasyon testi mi kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başladım bu ay bakalım inşallah faydası olur. Dene denemekten zarar gelmezLh 13 çıktı arkadaşlar yumurtlama geç oluyormuş doktorumla görüştüm ovülasyon testi mi kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Ovulasyon testiyle birlikte doktorunuza danışarak incir kürü yapabilirsiniz yumurtanın gelişimine katkı sağlıyor ama mutlaka doktorunuza danışınLh 13 çıktı arkadaşlar yumurtlama geç oluyormuş doktorumla görüştüm ovülasyon testi mi kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
İnşallah ikimize de faydası olur testin hayırlısıylaBen başladım bu ay bakalım inşallah faydası olur. Dene denemekten zarar gelmez
Adetim 16. 21. Gün arası ilişki önerdi yani adetime yakın çatlıyor yumurta ek birşey yapmana gerek yok sadece verdiğim tarihleri değerlendirin dedi canım bu kürlerin herhangi Bi yan etkisi oluyor mu pekiVe havuç kürü de yumurta yeterli büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlamasına yardımcı oluyor
Bazı kişilerde olabiliyor canım oyuzden bi danış doktora dedimAdetim 16. 21. Gün arası ilişki önerdi yani adetime yakın çatlıyor yumurta ek birşey yapmana gerek yok sadece verdiğim tarihleri değerlendirin dedi canım bu kürlerin herhangi Bi yan etkisi oluyor mu peki
Anladım canım doktor da gerek yok dedi neyse bakalım ovülasyon testi sipariş ettim artık adet bitince ona başlayacağım, havucun Bi etkisi olacağını sanmıyorum kür nasıl yapılıyorBazı kişilerde olabiliyor canım oyuzden bi danış doktora dedim![]()
5 6 adet 2 bardak suda 5 dk kaynat ılık içAnladım canım doktor da gerek yok dedi neyse bakalım ovülasyon testi sipariş ettim artık adet bitince ona başlayacağım, havucun Bi etkisi olacağını sanmıyorum kür nasıl yapılıyor
Tamam teşekkür ediyorum ne zaman yapmak gerekiyor5 6 adet 2 bardak suda 5 dk kaynat ılık iç
Çatlama zamanı canım testte piki görünceTamam teşekkür ediyorum ne zaman yapmak gerekiyor
Merhaba. Benimde LH 10,84 çıktı ovulasyonla takip ettiğimde erken yumurtluyordum. Şimdi sizden öğrendim bu değerlerde geç yumurtlama olduğunuLh 13 çıktı arkadaşlar yumurtlama geç oluyormuş doktorumla görüştüm ovülasyon testi mi kullanmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
Merhaba evet yumurtalıklar yavaş çalıştığı için geç yumurtlama oluyormuş doktorum bu şekilde bilgi verdi korktum hatta ama birşey olmadığını 3 ay deneyip olmazaa ilaç tedavisi yapacağını söyledi, bende kullancam test başka çaresi kalmadı. Lh 10 çıktığında doktorun Bi bilgi vermedi mi?Merhaba. Benimde LH 10,84 çıktı ovulasyonla takip ettiğimde erken yumurtluyordum. Şimdi sizden öğrendim bu değerlerde geç yumurtlama olduğunu![]()
Bana polikistik over var dediMerhaba evet yumurtalıklar yavaş çalıştığı için geç yumurtlama oluyormuş doktorum bu şekilde bilgi verdi korktum hatta ama birşey olmadığını 3 ay deneyip olmazaa ilaç tedavisi yapacağını söyledi, bende kullancam test başka çaresi kalmadı. Lh 10 çıktığında doktorun Bi bilgi vermedi mi?
Hımm benim de biraz polikistik yapıda yumurtalıklarım ondan kaynaklı zaten geç çatlama oluyormuş sendrom yok dedi sendrom olduğunda kilo adet düzensizliği aşırı kullanma vs yapıyormuş. Hafif düzeyde olunca zaten ilaç felan vermiyorlar yani 6 ay denemeden sonra veriyor benim doktorum benim ki de hafif düzeyde herhangi Bi ilaç verdi mi bir de folik asit olarak ne kullanıyorsun bana polikistik yapıda olduğu için inofolic combi verdi doktorum onu kullanıyorumBana polikistik over var dediDüzenli olarak muayene oluyorum hiç bir doktor bana polikistik oversin demedi, bugün farklı bir doktora gittim. Lh fsh dan büyük ise polikistik over dan şüpheleniyoruz dedi. Ultrasonla baktı inci görünümü var dedi. 6 7 yumurta vardı yan yana. Sendeki hafif düzeyde kilo ver dedi. Şok oldum
![]()
Ne kadar süredir istiyorsunuz bebişBana polikistik over var dediDüzenli olarak muayene oluyorum hiç bir doktor bana polikistik oversin demedi, bugün farklı bir doktora gittim. Lh fsh dan büyük ise polikistik over dan şüpheleniyoruz dedi. Ultrasonla baktı inci görünümü var dedi. 6 7 yumurta vardı yan yana. Sendeki hafif düzeyde kilo ver dedi. Şok oldum
![]()
5 ay olacakNe kadar süredir istiyorsunuz bebiş
Bugün gittiğim doktorda sizin dediğiniz gibi dedi. Sendrom değil polikistik over dedi korkulacak bir şey değil dedi. Ovulasyon testiyle takip et eğer gelebiliyorsan yumurtlama takibine gel dediHımm benim de biraz polikistik yapıda yumurtalıklarım ondan kaynaklı zaten geç çatlama oluyormuş sendrom yok dedi sendrom olduğunda kilo adet düzensizliği aşırı kullanma vs yapıyormuş. Hafif düzeyde olunca zaten ilaç felan vermiyorlar yani 6 ay denemeden sonra veriyor benim doktorum benim ki de hafif düzeyde herhangi Bi ilaç verdi mi bir de folik asit olarak ne kullanıyorsun bana polikistik yapıda olduğu için inofolic combi verdi doktorum onu kullanıyorum
Anladım bana ovülasyon takibi yap vs demedi de ben yine de yapcam etkisini gören çok olmuş inşallah bizde görürüzBugün gittiğim doktorda sizin dediğiniz gibi dedi. Sendrom değil polikistik over dedi korkulacak bir şey değil dedi. Ovulasyon testiyle takip et eğer gelebiliyorsan yumurtlama takibine gel dedi
Aslında bitkilerin şifasına çok inanıyorum ama hormon değerlerimi bozarım diye de korkuyorum. Hayıt tohumu, hapı vs duymuştum umarım iyi gelirAnladım bana ovülasyon takibi yap vs demedi de ben yine de yapcam etkisini gören çok olmuş inşallah bizde görürüzkür vs kullandın mı hiç bu hayıt tohumu diyorlar ama kullansam mı diye düşünüyorum bizim 3.ay olacak