- 12 Temmuz 2020
- 48
- 22
- 38
- Konu Sahibi Umutlugebecik
-
İlk defa senden duyuyorumArkadaşlar ben kürtaj olalı 7 ay oldu son 3 aydır regl arası 20 gün de bir regl olmaya başlayınca artık doktora gideyim dedim 1 hafta önce rahim temiz ama yumurtamın fazla olduğunu söyledi pko değilmiş çünkü kıllanma kilo problemi yok test falan yapmadı cylo verdi başına gelen fikri olan yardımcı olan varmı düzelir mi çünkü gebelik düşünüyorum
Herkes te ayrı bir durum varİlk defa senden duyuyorum
Tedavi uygulamadımı peki?Yumurta az lığı gebeliği engellediği gibi fazla olması da gebeliği engelliyormuş sperm kendi dölleyecek yumurta bulmakta zorlanıyormuş sıkışıyormuş belki başına gelen vardır
1 ay adet düzenleyici ilaç verdiTedavi uygulamadımı peki?
Allah Allah hormon testi yapmadılar mı?1 ay adet düzenleyici ilaç verdi
HayırAllah Allah hormon testi yapmadılar mı?
Doktor unu değiştir bence. Demedi mi sana adet olunca gel hormon testi yapalım diye,?
Yok ilaç kullan yumurta sayımına tekrar bakalım dediDoktor unu değiştir bence. Demedi mi sana adet olunca gel hormon testi yapalım diye,?
Bu konularda tecrübeli ve ilgili doktor şart. Allah biran önce sağlıklı gebelik nasip etsin.. Bende çabalıyorum çocuk içinYok ilaç kullan yumurta sayımına tekrar bakalım dedi
Benim doktorumda bana tam olarak polikistik değilsin dedi çünkü bende de tüylenme kilo ve adet düzensizliği yok amh testi yapıldı yumurtam fazla çıktı bana dedi ki ikiz bile olabilir dedi ama hala bişey yokArkadaşlar ben kürtaj olalı 7 ay oldu son 3 aydır regl arası 20 gün de bir regl olmaya başlayınca artık doktora gideyim dedim 1 hafta önce rahim temiz ama yumurtamın fazla olduğunu söyledi pko değilmiş çünkü kıllanma kilo problemi yok test falan yapmadı cylo verdi başına gelen fikri olan yardımcı olan varmı düzelir mi çünkü gebelik düşünüyorum
Ya bana dediki rahminin gayet iyi hormon testine bile kalmadan gebe kalabilirsin yumurtan fazla stres mi yapıyoruz anlamdım cylo adet düzenleyici bir ilaç verdi tekrar yumurtalara bakacaz dedi inşallah isteyen herkese nasip etsin kardeşim bekliyoruz bizdeBenim doktorumda bana tam olarak polikistik değilsin dedi çünkü bende de tüylenme kilo ve adet düzensizliği yok amh testi yapıldı yumurtam fazla çıktı bana dedi ki ikiz bile olabilir dedi ama hala bişey yokilaç falan kullanmıyorum öyle bekliyoruz.
İnşallah doğal yoldan hamile kalırız yorucu bir süreç... evlat hasreti çeken kim varsa rabbim nasip etsin inşallahYa bana dediki rahminin gayet iyi hormon testine bile kalmadan gebe kalabilirsin yumurtan fazla stres mi yapıyoruz anlamdım cylo adet düzenleyici bir ilaç verdi tekrar yumurtalara bakacaz dedi inşallah isteyen herkese nasip etsin kardeşim bekliyoruz bizde
Merhaba aynı sorunla bende karşılaştım sizin sonuç ne olduBenim doktorumda bana tam olarak polikistik değilsin dedi çünkü bende de tüylenme kilo ve adet düzensizliği yok amh testi yapıldı yumurtam fazla çıktı bana dedi ki ikiz bile olabilir dedi ama hala bişey yokilaç falan kullanmıyorum öyle bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?