Arkadaşlar merhaba. Ben tüp bebek sürecinde olan biriyim ama bi türlü transfer aşamasına geçemiyorum. Bu ayda vücudum yumurtalarını çoktan seçmiş büyütmüş. Adetin ikinci günü gttiğinizde vücudun sıfırlanmış olması gerekiyor yani yumurta seçilmemiş büyümemiş olması gerekiyor ama benim vücudum nasıl başarıyorsa önden önden hemen seçiyor yumurtaları . Transfer hazırlığına başlamamız içinde yumurta seçmemiş olmam lazım ve yeniden iptal oldu çünkü 7 tane yumurta var. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Cok saçma bir soru üzgünüm jdjdjjd
Canım bende pcos olduğu için doktor opudan sonra ilk adette doğum kontrol hapı başlattı sorun olmadı pazartesi transfer olacağım seninde o hap işini çözer diye düşünüyorum
Canım bende pcos olduğu için doktor opudan sonra ilk adette doğum kontrol hapı başlattı sorun olmadı pazartesi transfer olacağım seninde o hap işini çözer diye düşünüyorum
İşte benim doktorumun hatası bu oldu sanırım zaten tüp bebeğe başlarkende uzun protokol uyguladı vücudum yumurta seçiyor diye ama opu sonrası bunu yapsa daha iyi olurmuş. Geçen ay rahim kalınlaşmam bi anda gerilediği için iptal oldu benim yoksa ayın 8inde transfer günümdü . Bu ayda yumurta var diye iptal oldu . Yasmin bittikten kaç gün sonra regli oldun ?
İşte benim doktorumun hatası bu oldu sanırım zaten tüp bebeğe başlarkende uzun protokol uyguladı vücudum yumurta seçiyor diye ama opu sonrası bunu yapsa daha iyi olurmuş. Geçen ay rahim kalınlaşmam bi anda gerilediği için iptal oldu benim yoksa ayın 8inde transfer günümdü . Bu ayda yumurta var diye iptal oldu . Yasmin bittikten kaç gün sonra regli oldun ?