- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Manolyanur
Kızlar merhaba. Birkaç yıldır yumurtlama dönemlerim 3/4 gün aşırı ağrıyla geçiyor. Kıvranıyorum resmen. Sizler de de oluyor mu. O dönemde ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ağrınız kaç gün sürüyorSağ yumurtaligimda kist var ve hamile kalmaya çalışıyorum her ay yaşarım ama benimki çatlamıyor.Buyumeye başlayınca karinda ağrı oluyor sıcak basması karinda gaz krampları daha bir sürü farkliliklar hissediyorum.
Peki ağrınız kaç gün sürüyor
[/QUOTE
Adetten 10 gün önce başlıyor.
Yillardir cekiyorum bi zararini gormedm doktor cok ii durumda oldugumu soyledi cok sukur ama yine bi gorunmekte fayda varYumurtlama döneminde aşırı ağrı çekenler var mı arkadaşlar normal bir durum mu
Göründüm canım sorun yok dendi ama ağrıyada dayanılmıyor kiYillardir cekiyorum bi zararini gormedm doktor cok ii durumda oldugumu soyledi cok sukur ama yine bi gorunmekte fayda var
Ben bulamadm canim her gun yuruyorum regl de de oyle agriyi unutturuyor hareket bana herkes yatiyor ama.ben yatamiyorum kmlerce yuruyorum oyle anca unutuyorumGöründüm canım sorun yok dendi ama ağrıyada dayanılmıyor kivar mı bir hal çaresi
Sağ ol canımBen bulamadm canim her gun yuruyorum regl de de oyle agriyi unutturuyor hareket bana herkes yatiyor ama.ben yatamiyorum kmlerce yuruyorum oyle anca unutuyorum
Canım ben övülasyon testi yapıyorum oluyor 4 gün sonra hemen yani bitiminde aşırı ağrım oluyorAdetten hemen sonra oluyor benimde ya korkuyorum adet sonrası yumurtlama olabilir mi
Nasıl yaptın o testi kuzum? Nasıl yapılıyor senle belirtilerimiz aynıydı acaba benimde mi aynısı umarım yumurtamadır sadece kötü bişey yokturCanım ben övülasyon testi yapıyorum oluyor 4 gün sonra hemen yani bitiminde aşırı ağrım oluyorçare bulamadım
İnternetten veya eczaneden ovülasyon testi alıyorsun. Adet bitiminde yapmaya başla. Üzerinde nasıl yapılacağı yazıyor testinNasıl yaptın o testi kuzum? Nasıl yapılıyor senle belirtilerimiz aynıydı acaba benimde mi aynısı umarım yumurtamadır sadece kötü bişey yoktur![]()
aynı agrı bende var benım yumurtlamfa başlıyor regle kadar devam aacıllık oluyorum dayanamıyorum surekı ağlıyorum yarın doktora gıtcm bırde bebek ıstıyorum acaba dıyorım yumurtmmı kalıtesız dıye düşünmeye başladım.Sende varmı bebekCanım ben övülasyon testi yapıyorum oluyor 4 gün sonra hemen yani bitiminde aşırı ağrım oluyorçare bulamadım
Bebek yok. Bende de tam tersi regl bitince ağrı başlıyor yumurtlama olana kadar süründürüyor. Aynen acillik durumda oluyorum. Lütfen doktora gidince burdan yazın bilelim bir sorundan mı oluyor o kadar ağrıaynı agrı bende var benım yumurtlamfa başlıyor regle kadar devam aacıllık oluyorum dayanamıyorum surekı ağlıyorum yarın doktora gıtcm bırde bebek ıstıyorum acaba dıyorım yumurtmmı kalıtesız dıye düşünmeye başladım.Sende varmı bebek