• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Yumurta dönemi”

Manolyanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
840
213
33
Kızlar merhaba. Birkaç yıldır yumurtlama dönemlerim 3/4 gün aşırı ağrıyla geçiyor. Kıvranıyorum resmen. Sizler de de oluyor mu. O dönemde ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz

Benim her dönem ağrılı geçer çikolata kistim var diye düşünüyodım ama şu sıralar araştırdığım kadarıyla ağrılı geçmesi normalmiş

Benimde ağrılı oluyor, hatta bir defa bilemedim yumurtlamadan kaynaklandığını acile gittim. Muayene etti doktor, yumurtlama dönemindesin değerlendirebilirsin 3-4 günü demişti. Bende sordum neden böyle ağrı yapıyor diye. O zaman bana doktorun dediği, bazı bayanların vücutları, bu dönemde sinyal verirmiş. Hatırlatma yani. Yumurtlama dönemine girdiğinin haberini verirmiş.

Sağ yumurtaligimda kist var ve hamile kalmaya çalışıyorum her ay yaşarım ama benimki çatlamıyor.Buyumeye başlayınca karinda ağrı oluyor sıcak basması karinda gaz krampları daha bir sürü farkliliklar hissediyorum.

Sağ yumurtaligimda kist var ve hamile kalmaya çalışıyorum her ay yaşarım ama benimki çatlamıyor.Buyumeye başlayınca karinda ağrı oluyor sıcak basması karinda gaz krampları daha bir sürü farkliliklar hissediyorum.
Peki ağrınız kaç gün sürüyor

Göründüm canım sorun yok dendi ama ağrıyada dayanılmıyor ki :KK43: var mı bir hal çaresi
Ben bulamadm canim her gun yuruyorum regl de de oyle agriyi unutturuyor hareket bana herkes yatiyor ama.ben yatamiyorum kmlerce yuruyorum oyle anca unutuyorum

Canım ben övülasyon testi yapıyorum oluyor 4 gün sonra hemen yani bitiminde aşırı ağrım oluyor :KK43: çare bulamadım
Nasıl yaptın o testi kuzum? Nasıl yapılıyor senle belirtilerimiz aynıydı acaba benimde mi aynısı umarım yumurtamadır sadece kötü bişey yoktur:(

Nasıl yaptın o testi kuzum? Nasıl yapılıyor senle belirtilerimiz aynıydı acaba benimde mi aynısı umarım yumurtamadır sadece kötü bişey yoktur:KK43:
İnternetten veya eczaneden ovülasyon testi alıyorsun. Adet bitiminde yapmaya başla. Üzerinde nasıl yapılacağı yazıyor testin

Canım ben övülasyon testi yapıyorum oluyor 4 gün sonra hemen yani bitiminde aşırı ağrım oluyor :( çare bulamadım
aynı agrı bende var benım yumurtlamfa başlıyor regle kadar devam aacıllık oluyorum dayanamıyorum surekı ağlıyorum yarın doktora gıtcm bırde bebek ıstıyorum acaba dıyorım yumurtmmı kalıtesız dıye düşünmeye başladım.Sende varmı bebek

aynı agrı bende var benım yumurtlamfa başlıyor regle kadar devam aacıllık oluyorum dayanamıyorum surekı ağlıyorum yarın doktora gıtcm bırde bebek ıstıyorum acaba dıyorım yumurtmmı kalıtesız dıye düşünmeye başladım.Sende varmı bebek
Bebek yok. Bende de tam tersi regl bitince ağrı başlıyor yumurtlama olana kadar süründürüyor. Aynen acillik durumda oluyorum. Lütfen doktora gidince burdan yazın bilelim bir sorundan mı oluyor o kadar ağrı

Back