Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle vita altera da yaptırmalısın . Düşünme bile tüm süreci sana detay detay anlatıyorlar zaten benn hiç bişey bilmez olarak başladım hepsini öğrendim sormak istediğin bişey varsa sorabilirsinİleri yaş olduğum için yumurta donasyonuna karar verdik.
Donasyon yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.
Nelere dikkat edilmesi gerekiyor öncesinde ve sonrasında.
Canım ne kadar ödediniz? Bir de sperm mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırdınızKesinlikle vita altera da yaptırmalısın . Düşünme bile tüm süreci sana detay detay anlatıyorlar zaten benn hiç bişey bilmez olarak başladım hepsini öğrendim sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
Siz nerede yaptırdınızArkadaslar bende yaptirip gebe kalan birisi olarak şunu söyleyeyim reklam ve propaganda yapanlara dikkat edin derim
Siz nerede yaptırdiniz
Arkadaslar bende yaptirip gebe kalan birisi olarak şunu söyleyeyim reklam ve propaganda yapanlara dikkat edin derim
sana katiliyorum. ama klavye basinda kim kime gercekten yardimci olma pesinde kim baska seyler pesinde bilmekte kolay degil bence. babamizin tup bebek hastanesi yok. para pesine dusen hicbir isletmeyi ben kimseye onermem kaldi ki herkes bence iyi arastirsin. ben oyle yaptim sahsenArkadaslar bende yaptirip gebe kalan birisi olarak şunu söyleyeyim reklam ve propaganda yapanlara dikkat edin derim
Aynen bende o yüzden tavsiye aldim ama cok araştırdım doran olursa söylerim ama illa ora bura iyi kötü dememsana katiliyorum. ama klavye basinda kim kime gercekten yardimci olma pesinde kim baska seyler pesinde bilmekte kolay degil bence. babamizin tup bebek hastanesi yok. para pesine dusen hicbir isletmeyi ben kimseye onermem kaldi ki herkes bence iyi arastirsin. ben oyle yaptim sahsen
sonucun inşallah pozitiftir. Bende vitaya yaptırdım 3 gün sonra test günüm korkuyorumtatlim birkac saat oldu donasyon yumurtadan transfer olali. hala kibristayim. sorabilirsin istedigini. istersen ozelden yaz whatsapptan goruselim buraya cok sik girmiyorum
Evet katılıyorum bana doktorum demişti yorumlara pra verip farklı hesaptan yorum yaptıran doktorlar oluyormuş . Yorumlara göre haraket etme yaptıranlarla konuş demiştiArkadaslar bende yaptirip gebe kalan birisi olarak şunu söyleyeyim reklam ve propaganda yapanlara dikkat edin derim
Peki kalitesi neydi onu araştırdınız mı?Ben vitada yaptırdım memnun kaldığım için yazdım . İki yumurtanın ikiside tutmuştu 8. Haftada düşük yaptım benden kaynaklanan sorundu bence merkezi suçlaumam bu yüzden tek pişmanlığım yumurta dondurmuş olsaydım keşke
Merhama transferiniz nasıl geçti? Gebe kaldınızmı?Bugün transferimi oldum.
10 gün sonra buraya güzel haberlerle gelirim inşallah.
Kimyasal oldu canım.embriyolarim çok güzeldi.benim kendi sağlık sorularından dolayı kimyasal olduğunu düşünüyorum.Merhama transferiniz nasıl geçti? Gebe kaldınızmı?
Çok geçmiş olsun canım bidahaki denemenizde tutunur bebişiniz size inşaALLAHKimyasal oldu canım.embriyolarim çok güzeldi.benim kendi sağlık sorularından dolayı kimyasal olduğunu düşünüyorum.