- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 35
-
- Konu Sahibi kalplibalon
Allah allah bende sok yani 8 tanesi de nasil catlmaz ki ya catlama sorunun var mi. Canim ya da bu igneyi ilk defa bu ay mi kullandn ters etki mi yapti acaba
Catlamadigna gore sorun var demek ki ya da igne sana yan etki yapti bilemedm canim. Ilk tedavi mi bu yani hormon testlerini fln da yaptrmis mydin eger yaptirmadysan onlari yaptr bska bi dr a git olmadi klomen ve catlatma ignesi kullan bi de oyle de gebe kaliniuor gerci ben sorun olmamasina ragmen 4 aydir klomenden de hamis kalamadm ama kisiye gore degisirDime ya 8 tane yumurta cildirmamak elde degil catlatma sorunum var mi hic bilmiyorum ama varmis demek ki bu ay inat ettim doktoruma gitmicem akışına biraktim. Igneler beni cok şişirmişti gögüslerim kasıklarim agridan patlayacaktim.
Doktorun kontrol altina almadimi seni canım ya catlamayacagini anlayinca catlatma ignesi veriyolar hatta bazi doktorlar riske atmamak için yumurtalar oluştuğunda veriyo hemen ilginç 8 yumurtada az değilDime ya 8 tane yumurta cildirmamak elde degil catlatma sorunum var mi hic bilmiyorum ama varmis demek ki bu ay inat ettim doktoruma gitmicem akışına biraktim. Igneler beni cok şişirmişti gögüslerim kasıklarim agridan patlayacaktim.
Catlamadigna gore sorun var demek ki ya da igne sana yan etki yapti bilemedm canim. Ilk tedavi mi bu yani hormon testlerini fln da yaptrmis mydin eger yaptirmadysan onlari yaptr bska bi dr a git olmadi klomen ve catlatma ignesi kullan bi de oyle de gebe kaliniuor gerci ben sorun olmamasina ragmen 4 aydir klomenden de hamis kalamadm ama kisiye gore degisir
Doktorun kontrol altina almadimi seni canım ya catlamayacagini anlayinca catlatma ignesi veriyolar hatta bazi doktorlar riske atmamak için yumurtalar oluştuğunda veriyo hemen ilginç 8 yumurtada az değil
Bu ay çatlatma ignesi kullan o zaman canim belki başka bi tedavi verir doktorunGittigim de bir test yapti test de cok yuksek cikti hemen dedi iliski bir gun arayla dedi 16.gune kadar yaptik ettik ama sonuc malesef
Aynen oyle vakti zmani degil demek ki burda dr hatasi var ama takibe alacakti seni hayirlisi olsn artk olan olmus ins bi dha yasamazsnButun testlerim yapilmisti hersey normaldi evet ilk igneli tedavimdi cok umutluydum doktorum da ayni sekilde ama olmadi cok uzuldum tabi yapacak bisey yok vakti zamani henuz degil demekki diyorum hayirlisi herkes icin
Bu ay çatlatma ignesi kullan o zaman canim belki başka bi tedavi verir doktorun
Aynen oyle vakti zmani degil demek ki burda dr hatasi var ama takibe alacakti seni hayirlisi olsn artk olan olmus ins bi dha yasamazsn
Bence doktorunu degistir canım ya olabilir diye cevap mi olur belkide kullandigin igne böyle yapmistir sen yinede kontrole git kistte olmuş olabilir2 yıldir doktor kapilarindayim vallahi artik yoruldum bu ay gitmemeye karar verdim ama asıl benim kafami karistiran neden 9 gun onceden adet oldum hatta adet bile diyemem hem camur gibi hem 6 gun boyunca cok az geldi ve hic adet kanı gibi degildi kokusu degisik ve rengi simsiyahti doktoruma sordum olabilir dedi