Yumurta cogaltan ignelama catlamayan yumurta

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
35
Merhaba Hanimlar.
Gecen ay 19mart adet oldum ve bitti sonraa doktor ganol f isimli igne yazdi vurdum 1 hafta boyunca 75 unite mi diyorlar ne diyorlarsa sonra şu gün gel bakalim dedi gittim 8 tane yumurta vardi hepsininde masallahi vardi doktor cok iyi ama insallah cogul gebelik olmaz dedi super dedi insallah bu ay hamilesin dedi ben bir umut dedim bir tanesine gitsin de dedim hayirlisi dedim. Doktordan güle oynaya cıktim cunku 2 yildir ugrasiyorum vee iliski onerdi yaptik herseyi sonra akintim cok vardi ve bi 2 gun kupkuruydum sonra 3gun devam etti doktora yazdim dedim boyle boyle test yapalim dedi gebelik ve progesteron yaptik vee sonuc husran o 8 yumurta catlamamis yani ben şok catlatma igensi vuralim dedim zaman gecti dedi ben yine bir şok sonra ne mi oldu camur gibi simsiyah bir kan gelmeye basladi 9 gun onceden adet oldum en rahat adet donemini yasadim 1 pedi sabah koy ertesi gun al hic dolmuyordu bile simdi adet bitti bu ay bakalim ne olacak? Yani benim gibi bu durumu yasayan var mi bilmek isterim.

Allah allah bende sok yani 8 tanesi de nasil catlmaz ki ya catlama sorunun var mi. Canim ya da bu igneyi ilk defa bu ay mi kullandn ters etki mi yapti acaba

Allah allah bende sok yani 8 tanesi de nasil catlmaz ki ya catlama sorunun var mi. Canim ya da bu igneyi ilk defa bu ay mi kullandn ters etki mi yapti acaba

Dime ya 8 tane yumurta cildirmamak elde degil catlatma sorunum var mi hic bilmiyorum ama varmis demek ki bu ay inat ettim doktoruma gitmicem akışına biraktim. Igneler beni cok şişirmişti gögüslerim kasıklarim agridan patlayacaktim.

Catlamadigna gore sorun var demek ki ya da igne sana yan etki yapti bilemedm canim. Ilk tedavi mi bu yani hormon testlerini fln da yaptrmis mydin eger yaptirmadysan onlari yaptr bska bi dr a git olmadi klomen ve catlatma ignesi kullan bi de oyle de gebe kaliniuor gerci ben sorun olmamasina ragmen 4 aydir klomenden de hamis kalamadm ama kisiye gore degisir

Doktorun kontrol altina almadimi seni canım ya catlamayacagini anlayinca catlatma ignesi veriyolar hatta bazi doktorlar riske atmamak için yumurtalar oluştuğunda veriyo hemen ilginç 8 yumurtada az değil

Butun testlerim yapilmisti hersey normaldi evet ilk igneli tedavimdi cok umutluydum doktorum da ayni sekilde ama olmadi cok uzuldum tabi yapacak bisey yok vakti zamani henuz degil demekki diyorum hayirlisi herkes icin

Doktorun kontrol altina almadimi seni canım ya catlamayacagini anlayinca catlatma ignesi veriyolar hatta bazi doktorlar riske atmamak için yumurtalar oluştuğunda veriyo hemen ilginç 8 yumurtada az değil

Gittigim de bir test yapti test de cok yuksek cikti hemen dedi iliski bir gun arayla dedi 16.gune kadar yaptik ettik ama sonuc malesef

Butun testlerim yapilmisti hersey normaldi evet ilk igneli tedavimdi cok umutluydum doktorum da ayni sekilde ama olmadi cok uzuldum tabi yapacak bisey yok vakti zamani henuz degil demekki diyorum hayirlisi herkes icin
Aynen oyle vakti zmani degil demek ki burda dr hatasi var ama takibe alacakti seni hayirlisi olsn artk olan olmus ins bi dha yasamazsn

Bu ay çatlatma ignesi kullan o zaman canim belki başka bi tedavi verir doktorun

2 yıldir doktor kapilarindayim vallahi artik yoruldum bu ay gitmemeye karar verdim ama asıl benim kafami karistiran neden 9 gun onceden adet oldum hatta adet bile diyemem hem camur gibi hem 6 gun boyunca cok az geldi ve hic adet kanı gibi degildi kokusu degisik ve rengi simsiyahti doktoruma sordum olabilir dedi

Bence doktorunu degistir canım ya olabilir diye cevap mi olur belkide kullandigin igne böyle yapmistir sen yinede kontrole git kistte olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…