Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm iğneden ince iki kutu klomen verdi doktorum sonra yumurtalıklarımdaki gelismeoldugunu söyledi ve iğne verdi iğne olalı 10 gün oldu İlk günler özellikle çok gaz yaptı sağ kasigimda batmalar oldu kasik ağrılarim oldu halen devam oluyo ama kasigim ağrımiyo bugün belim ağrıyor çok az birde kabizlik yaptı bende ayaklarım da Üşüyor ama belki usutmekten dicem ama hazirandayiz sonuçta bilemedim vallahi dün test yaptim dayanamadım ve tek çizgiyi görünce zaten moralim bozuldu cnm bu ay da umudum bittiCanım sorunun cevabını bilmiyorum bende nasipse bugün çatlatma iğnesi yapıcam ne gibi yan etkiler oldu sende. bugün kaçıncı günün? sonuç aldın mı? birde hangi ilaçtan sonra çatlatma iğnesi kullandın acaba?
Cnm iğneden ince iki kutu klomen verdi doktorum sonra yumurtalıklarımdaki gelismeoldugunu söyledi ve iğne verdi iğne olalı 10 gün oldu İlk günler özellikle çok gaz yaptı sağ kasigimda batmalar oldu kasik ağrılarim oldu halen devam oluyo ama kasigim ağrımiyo bugün belim ağrıyor çok az birde kabizlik yaptı bende ayaklarım da Üşüyor ama belki usutmekten dicem ama hazirandayiz sonuçta bilemedim vallahi dün test yaptim dayanamadım ve tek çizgiyi görünce zaten moralim bozuldu cnm bu ay da umudum bitti
Cnm ben doktora hiç sormadım test ne zaman yapiyom diye ama doktorun önerdiği günleri hep degerlendirdik olivetre mi neydi öyle bi igne verdi yanlış yazmış olabilirim insallah dediğin gibi Erkendir cnmcanım 9. gün test için erken değil mi?en azından 12-13.güne kadar beklemelisin bence. Çünkü daha yeni iğnenin etkisi geçiyordur. muhtemelen iğnenin etkisi geçti ve artık ufak ufak yükselişe geçecektir hcg. doktorun test için tarih vermiştir muhtemelen. genelde iğnenin 15. günü test yapmyı öneriyorlar. Biraz daha sabır inşallah, Dua edelim canım inşallah tutar.
bende bu ay femara kullanmıştım klomen bende işe yaramadığı için. dün yumurtam 17 mm olmuş, bugün tekrar kontrole gidicem ve duruma göre çatlatma iğnesi verecek. hangi iğneyi verir bilmiyorum. bende iğneden sonra 14 gün bekliyim diyorum ama tabi dayanabilirsemSen hangi iğneyi kullandın yada bilgin var mı hangisi daha etkilidir?
canım banada ovitrelle verdi doktorum akşam yapıcam iğneyi. Senden güzel haberler duymak içinde dua edicemmCnm ben doktora hiç sormadım test ne zaman yapiyom diye ama doktorun önerdiği günleri hep degerlendirdik olivetre mi neydi öyle bi igne verdi yanlış yazmış olabilirim insallah dediğin gibi Erkendir cnm
Allah razı olsun bende hep ediyorum cnmcanım banada ovitrelle verdi doktorum akşam yapıcam iğneyi. Senden güzel haberler duymak içinde dua edicemm
Allah razı olsun bende hep ediyorum cnm
Kendin mi vurcan iğneyi tehlikeli olmasin cnm ben hemsireye vurdurdum
Aksam iğne yapıcam deyince kendin vur an sandım aynen cnm hemsireye vurdur iğneyi Allah muhafazabilmiyorum ki kendim cesaret edemem sanırım acilde vurdururum herhalde
Aksam iğne yapıcam deyince kendin vur an sandım aynen cnm hemsireye vurdur iğneyi Allah muhafaza
Ne güzel ya keşke bende şu cok tüketsem ama yapamıyorum yaptırdınmı ignenitinyrose
yapar bendede muhtemelen ama anlamayabilirim çünkü normalde de suyu çok tükettiğimden sık gidiyorum tuvalete![]()
Ne güzel ya keşke bende şu cok tüketsem ama yapamıyorum yaptırdınmı igneni
Yok cnm dun biraz belim ağrıdı geÇTİAyy evet canım yaptırdım. karnımın altı ağrıyor bu sabah adet öncesinde ve adette olduğu gibi. Tuvaletle ilgili bir değişiklik yok henüzİnşallah güzel sonuçlar alır burda paylaşırız. sende var mı değişiklik?
Canım sende bi gelişme var mı? kaçıncı gündesin? benim iğnenin 9.günü bugün.Yok cnm dun biraz belim ağrıdı geÇTİ
Geçmiş olsun cnm