• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlatma iğnesi

adminkdn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
14
2
16
32
Merhabalar benim sorum şu şekilde ben adet düzensizliği yaşıyorum bebekte istiyorum doktor gitti klomen ve dostinex verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vurundum ama vurunduğum gün normalde de adet olmam gereken bir gündü yanı eski adet tarihim 28 Ekim iğneyide 28 Kasımda vurundum şu an iğnenin 10 günü dördüncü gününde test taptım pozitif çıkmıştı doktorum yanıltır dedi 15.gün yap dedi ben halen adet olmadım ve bugün kaset test yaptım negatif çıktı ne yapmam gerekir☹️beklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar benim sorum şu şekilde ben adet düzensizliği yaşıyorum bebekte istiyorum doktor gitti klomen ve dostinex verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vurundum ama vurunduğum gün normalde de adet olmam gereken bir gündü yanı eski adet tarihim 28 Ekim iğneyide 28 Kasımda vurundum şu an iğnenin 10 günü dördüncü gününde test taptım pozitif çıkmıştı doktorum yanıltır dedi 15.gün yap dedi ben halen adet olmadım ve bugün kaset test yaptım negatif çıktı ne yapmam gerekir☹️beklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı
Erken daha catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olunur 15. Gun olmazsaniz test yapin

Ya bugün çok değişik bı akıntım oldu ama sadece peçete veya ped sürünce belli oluyo sarı kahverengi pembe karışımı gibi bı leke anlamadım acaba nie oldu ki
Yerlesme kanamasi olabilirmi ki ? InsaAllah adet baslangici degildir.

Adet günüm iki gün sonra ve adet olmadan 1 hafta önce hep beyaz akıntı oluyordu çok da olurdu şimdi yok
Canim catlatma ignesiyle adet gununun pek alakasi olmuyo diye biliyorum ben bana tup bebek yaptirdigim merkezde soylenen catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olundugu.

Back