Merhabalar benim sorum şu şekilde ben adet düzensizliği yaşıyorum bebekte istiyorum doktor gitti klomen ve dostinex verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vurundum ama vurunduğum gün normalde de adet olmam gereken bir gündü yanı eski adet tarihim 28 Ekim iğneyide 28 Kasımda vurundum şu an iğnenin 10 günü dördüncü gününde test taptım pozitif çıkmıştı doktorum yanıltır dedi 15.gün yap dedi ben halen adet olmadım ve bugün kaset test yaptım negatif çıktı ne yapmam gerekirbeklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta çatlatma iğnesi
- Konu Sahibi adminkdn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Erken daha catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olunur 15. Gun olmazsaniz test yapinMerhabalar benim sorum şu şekilde ben adet düzensizliği yaşıyorum bebekte istiyorum doktor gitti klomen ve dostinex verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vurundum ama vurunduğum gün normalde de adet olmam gereken bir gündü yanı eski adet tarihim 28 Ekim iğneyide 28 Kasımda vurundum şu an iğnenin 10 günü dördüncü gününde test taptım pozitif çıkmıştı doktorum yanıltır dedi 15.gün yap dedi ben halen adet olmadım ve bugün kaset test yaptım negatif çıktı ne yapmam gerekirbeklemeli miyim bu durumu yaşayan var mı
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Benim bugün 15.gunum adet olmadım ama sanki adetmisim gibi Sancim var bide geceleri bacaklarımda şişkinlik hissi oluşuyorErken daha catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olunur 15. Gun olmazsaniz test yapin
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Gebelik testi yaptinizmi ?Benim bugün 15.gunum adet olmadım ama sanki adetmisim gibi Sancim var bide geceleri bacaklarımda şişkinlik hissi oluşuyor
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Allah'ın izniyle yarın kan testi yapcamGebelik testi yaptinizmi ?
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
InsaAllah gebesindir Rabbim buyuksun insaAllahAllah'ın izniyle yarın kan testi yapcam
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Ya bugün çok değişik bı akıntım oldu ama sadece peçete veya ped sürünce belli oluyo sarı kahverengi pembe karışımı gibi bı leke anlamadım acaba nie oldu kiInsaAllah gebesindir Rabbim buyuksun insaAllah
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Yerlesme kanamasi olabilirmi ki ? InsaAllah adet baslangici degildir.Ya bugün çok değişik bı akıntım oldu ama sadece peçete veya ped sürünce belli oluyo sarı kahverengi pembe karışımı gibi bı leke anlamadım acaba nie oldu ki
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Adet günüm iki gün sonra ve adet olmadan 1 hafta önce hep beyaz akıntı oluyordu çok da olurdu şimdi yokYerlesme kanamasi olabilirmi ki ? InsaAllah adet baslangici degildir.
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Canim catlatma ignesiyle adet gununun pek alakasi olmuyo diye biliyorum ben bana tup bebek yaptirdigim merkezde soylenen catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olundugu.Adet günüm iki gün sonra ve adet olmadan 1 hafta önce hep beyaz akıntı oluyordu çok da olurdu şimdi yok
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Benim bugün 16.gunum daha adet fln yok inşallah olmazsa bu benim ilk çatlatma iğnem pek bı bilgim yok açıkçasıCanim catlatma ignesiyle adet gununun pek alakasi olmuyo diye biliyorum ben bana tup bebek yaptirdigim merkezde soylenen catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olundugu.
- 20 Şubat 2022
- 4.697
- 1
- 2.884
- 63
Canim naptin test yaptinmiBenim bugün 16.gunum daha adet fln yok inşallah olmazsa bu benim ilk çatlatma iğnem pek bı bilgim yok açıkçası
- 2 Aralık 2022
- 118
- 74
- 18
- 19
Yok akşam yapcam akıntım da geçti ara ara afedersin ama işemişim gibi bı ıslaklık oluyo ama dünkü leke geçti candanileri59