- 4 Kasım 2018
- 14
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yazyagmuru38
Maalesef benimki de olmadı galiba adet oldum gibi ama kahverengi leke gidiyorİğnenin 17.gunu adet oldum 2 gün sürdü maalesef bu ay olmadı sizin sonuç umarım pozitiftir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef benimki de olmadı galiba adet oldum gibi ama kahverengi leke gidiyorİğnenin 17.gunu adet oldum 2 gün sürdü maalesef bu ay olmadı sizin sonuç umarım pozitiftir![]()
Yerleşme kanamasida olabilir test yaptınız miMaalesef benimki de olmadı galiba adet oldum gibi ama kahverengi leke gidiyor
Biraz önce doktorumla görüştüm kan tahlili ver dedi kan verdim yarın çıkacak dua edin lütfenYerleşme kanamasida olabilir test yaptınız mi
Hakkınızda hayırlısı olsun inş. Allah elbet bizede anne olmak için bir gün yazmıştır hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin inşBiraz önce doktorumla görüştüm kan tahlili ver dedi kan verdim yarın çıkacak dua edin lütfen
Şimdi yapsan bile iğnenin etkisi devam eder iğne etkisini 10 gnde geçiyorarkadaşlar Merhaba , 29 nisan pazartesi günü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Çarşam günü kontrole gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı. doktor artık senin tarafında hallettik olayı dedi.
2 hafta içinde adet olmaz isen test yaptır dedi
1 hafta geçti ve sabırsızlanıyorum
bu şekildeyken çıkar mı sizce
Amiiin inşallah inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inş. Allah elbet bizede anne olmak için bir gün yazmıştır hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin inş![]()
Hayırlısı olsun negatif görmek kötü oluyor maalesef iğne olunca bende kesin hamile kalıncam zannediyodum psikolojik olarak zor bir süreç. Ama çok güzel bir aydayiz dualrin kabul olacağı bol duadan başka Bi şey gelmiyor elden. Allah hakkımızda hayırlısını versin sağ salim inş bizimde kucagimiza almayı nasip etsin üzülmeyin stres en büyük düşmanı hamile kalmamanin.Maalesef negatif benimki![]()
Çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin doktor bu ay dinlenme verdi banaMerhaba ben de bu ay 5 gün klomen kullanip çatlatma ignesi vuruldum. Doktor iğneyi vurduktan 36 saat sonra iliski önerdi. Daha sonrasında da gün aşırı ilişki. Çatlatma ignesini vurmadan 12 saat önce ilişkimiz olmustu eşimle. 36 saat sonrasında şehirdışına gitmesi gerekti , birlesme olmadı. Kesin tutmaz dedim ama bugun ögrendim ki hamileyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz. Bu sitede ki onlarca forumu okudum. Diyeceğim o ki Allah ol dedikten sonra oluyor. Umarım sağlıkla kucağima da alabilirim. Isteyen herkese de Allah nasip etsin
Amin . Teşekkur ederim. En kısa zamanda sizde mutlu haberi alırsınķz inşAllahÇok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin doktor bu ay dinlenme verdi bana