• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlatma ignesi bi bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.207
133
33
Kizlar hic anlamadigim bisey ilk defa yapicam cunku.bu yunurta catlatma ignesini nasil yapicam.yapmam gerekn gun cuma ve bayrama denk geldigi icin yaptrcak bi yer bulamamktan korkuyorum eczaci kendin yapamazsin ddi ama nasil olcak.bi de bu enjektoru bi normal bi de insülin enjoktoru aldim ama dogru mu internetten baktim

Kizlar hic anlamadigim bisey ilk defa yapicam cunku.bu yunurta catlatma ignesini nasil yapicam.yapmam gerekn gun cuma ve bayrama denk geldigi icin yaptrcak bi yer bulamamktan korkuyorum eczaci kendin yapamazsin ddi ama nasil olcak.bi de bu enjektoru bi normal bi de insülin enjoktoru aldim ama dogru mu internetten baktim
Doktor kontrolünde almadın mı canım özel hastanelerin acillerin de yaptırabilirsin kendin yapamazsın

Merhaba arkadaşlar bı buçuk senedir çocuğumuz olmuyor geçen ay bı doz bu ay iki doz klomen kullandım 3 yumurtam var biri tam olarak gelişmiş o da tıkalı olan kısımda ama doktor bu engel olmaz dedi fakat hiç çatlatma iğnesi yapmak istemiyor eğer çatlatma yaparsak ilerde bebekde düşük olur diyor hemen çatlatma yaparsak aşılama yapmamız lazım diyor aklım çok karışık özel olduğu için para kazanmak için mi yapıyor anlamadım yardımcı olun lütfen

Back