• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTA ÇATLAMIŞ DÖLLENME BEKLİYOR ?

Nurcansny

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
73
31
18
İstanbul
doktor kontrolumde yumurtalıkların catlamıs sımdı dollenmeyı beklıcez dedı
Ne zamana kadar dedim.
Adet donemıne kadar bekle dedi.
Ama adet donemıne daha 20 gün var döllenme nasıl olucak nasıl anlıcam ne yapmam lazım bilen varmı ?

yani yumurtanız normal çatlamanız normal yumurta rezervi normalse filan bekleyeceksiniz unuttum bi hormon düşene kadar.hamile kalırsanız o hormon düşmeyecek yok sperm denk gelmezse,o hormon düşüp adet olmanız gereken günde adet olursunuz.(lh mıydı neydi emin olamadım o hormonun isminde)

benimde yumurtam dün çatladı. yumurta catlayinca spermle birlesmeye hazir hale geliyor. eğer yumurta catladigi gün spermle karşılaşırsa döllenme olur, sonra yumurta ortalama 4 günde rahime doğru ilerler sonra rahime tutunmaya çalışır adetin gecikince test yapar hamile olduğunu anlarsın. yumurta spermle birlesmezse yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursun

benimde yumurtam dün çatladı. yumurta catlayinca spermle birlesmeye hazir hale geliyor. eğer yumurta catladigi gün spermle karşılaşırsa döllenme olur, sonra yumurta ortalama 4 günde rahime doğru ilerler sonra rahime tutunmaya çalışır adetin gecikince test yapar hamile olduğunu anlarsın. yumurta spermle birlesmezse yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursun
yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? benim adetim düzensiz ve adet bir oluyorum bir olmuyorum.. ben nerden anlayacağım :(

yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? benim adetim düzensiz ve adet bir oluyorum bir olmuyorum.. ben nerden anlayacağım :KK43:
benim bu ay doktorum yumurta takibi yaptı ordan biliyorum ama normalde ovulasyon testi kullaniyorum internette cok uygun fiyata satiliyor

yani yumurtanız normal çatlamanız normal yumurta rezervi normalse filan bekleyeceksiniz unuttum bi hormon düşene kadar.hamile kalırsanız o hormon düşmeyecek yok sperm denk gelmezse,o hormon düşüp adet olmanız gereken günde adet olursunuz.(lh mıydı neydi emin olamadım o hormonun isminde)
progesteron
yani yumurtaların catlaması normal bı durum ben hep yumurta catlayınca hamıle kalınır sanıyordum da :S

yumurta çatlayınca sperm gelip döllerse hamile kalınır.
çatlamazsa olmaz tabi.
adet zamanına kadar beklemekten başka çare yok.

hepinize cok tesekkur ederim. bende yumurta catlamasını ovulasyon testıyle yaptım hep negatıf cıktı ama doktorum ultrasonla takıp ettı adetımın 11. 13. ve 15. gunlerıydı 16 sında doktora gıttım ve hepsı catlamıs 16 sında tekrar beraber olun ve dollenmeyı bekleyelım dedı. beklıyoruzzzzz :(

hepinize cok tesekkur ederim. bende yumurta catlamasını ovulasyon testıyle yaptım hep negatıf cıktı ama doktorum ultrasonla takıp ettı adetımın 11. 13. ve 15. gunlerıydı 16 sında doktora gıttım ve hepsı catlamıs 16 sında tekrar beraber olun ve dollenmeyı bekleyelım dedı. beklıyoruzzzzz :KK43:
insallah güzel haberlerini aliriz....

bu ay takıp yaptrmadım akışına bıraktım gercektenn şans işi bunlar gecen ay yumının catladıgı anı yakaladım ilşki oldu ama tutmadı maalesef olmayınca ooolmuyor bu ay hsg cektrdım takıp de yaptrmadım

bu ay takıp yaptrmadım akışına bıraktım gercektenn şans işi bunlar gecen ay yumının catladıgı anı yakaladım ilşki oldu ama tutmadı maalesef olmayınca ooolmuyor bu ay hsg cektrdım takıp de yaptrmadım

umudunu yitirme sakın insallah hayırlı saglıklı evlatlar verıcek bıze. Hsg ne demek bu arada ?

çatlama değerlerim normalken çok merak ediyom nereye gidiyo bu yumurtalar hsg filan normaldi yani.

Back