Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YUMURTA ÇATLAMIŞ DÖLLENME BEKLİYOR ?
- Konu Sahibi Nurcansny
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yani yumurtanız normal çatlamanız normal yumurta rezervi normalse filan bekleyeceksiniz unuttum bi hormon düşene kadar.hamile kalırsanız o hormon düşmeyecek yok sperm denk gelmezse,o hormon düşüp adet olmanız gereken günde adet olursunuz.(lh mıydı neydi emin olamadım o hormonun isminde)
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
benimde yumurtam dün çatladı. yumurta catlayinca spermle birlesmeye hazir hale geliyor. eğer yumurta catladigi gün spermle karşılaşırsa döllenme olur, sonra yumurta ortalama 4 günde rahime doğru ilerler sonra rahime tutunmaya çalışır adetin gecikince test yapar hamile olduğunu anlarsın. yumurta spermle birlesmezse yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursun
- 13 Ocak 2013
- 103
- 55
- 48
yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? benim adetim düzensiz ve adet bir oluyorum bir olmuyorum.. ben nerden anlayacağımbenimde yumurtam dün çatladı. yumurta catlayinca spermle birlesmeye hazir hale geliyor. eğer yumurta catladigi gün spermle karşılaşırsa döllenme olur, sonra yumurta ortalama 4 günde rahime doğru ilerler sonra rahime tutunmaya çalışır adetin gecikince test yapar hamile olduğunu anlarsın. yumurta spermle birlesmezse yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olursun
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
benim bu ay doktorum yumurta takibi yaptı ordan biliyorum ama normalde ovulasyon testi kullaniyorum internette cok uygun fiyata satiliyoryumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz? benim adetim düzensiz ve adet bir oluyorum bir olmuyorum.. ben nerden anlayacağım
- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
progesteronyani yumurtanız normal çatlamanız normal yumurta rezervi normalse filan bekleyeceksiniz unuttum bi hormon düşene kadar.hamile kalırsanız o hormon düşmeyecek yok sperm denk gelmezse,o hormon düşüp adet olmanız gereken günde adet olursunuz.(lh mıydı neydi emin olamadım o hormonun isminde)
yani yumurtaların catlaması normal bı durum ben hep yumurta catlayınca hamıle kalınır sanıyordum da :S
yumurta çatlayınca sperm gelip döllerse hamile kalınır.
çatlamazsa olmaz tabi.
adet zamanına kadar beklemekten başka çare yok.
hepinize cok tesekkur ederim. bende yumurta catlamasını ovulasyon testıyle yaptım hep negatıf cıktı ama doktorum ultrasonla takıp ettı adetımın 11. 13. ve 15. gunlerıydı 16 sında doktora gıttım ve hepsı catlamıs 16 sında tekrar beraber olun ve dollenmeyı bekleyelım dedı. beklıyoruzzzzz
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
insallah güzel haberlerini aliriz....hepinize cok tesekkur ederim. bende yumurta catlamasını ovulasyon testıyle yaptım hep negatıf cıktı ama doktorum ultrasonla takıp ettı adetımın 11. 13. ve 15. gunlerıydı 16 sında doktora gıttım ve hepsı catlamıs 16 sında tekrar beraber olun ve dollenmeyı bekleyelım dedı. beklıyoruzzzzz
bu ay takıp yaptrmadım akışına bıraktım gercektenn şans işi bunlar gecen ay yumının catladıgı anı yakaladım ilşki oldu ama tutmadı maalesef olmayınca ooolmuyor bu ay hsg cektrdım takıp de yaptrmadım
umudunu yitirme sakın insallah hayırlı saglıklı evlatlar verıcek bıze. Hsg ne demek bu arada ?