• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta catlamasından sonra olanlar??

hera202035

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
119
69
13
33
Mrb benim merak ettgim 29 aralıkta adet gordum 3 ocakta bitti adetlrim duzensiz oldugu için yumurtlama gunumu hesaplayamıyorum neyse bugun sol kasıgımda agrı vardı bu sanırım catlamaya yada catladıgına isaret bilgisi olanlar lütfen paylaşablrmi? Bide diyelimki catladı adetten once ne zaman test yapılsa belli olur tskler

En az 14 gun gecmesi gerekiyor canim.Beyaz akinti ve sanci carlamasinin belirtisi oluyor,Allah hakkimizda hayirlisini versin.Ben de beklemedeyim

En az 14 gun gecmesi gerekiyor canim.Beyaz akinti ve sanci carlamasinin belirtisi oluyor,Allah hakkimizda hayirlisini versin.Ben de beklemedeyim
Cok saol amin inş allah isteyen herkese nasip etsin daha once saglıksız gebelik yasadım korkuyorum su an aynı seyleri yasıyorum :(

Cok saol amin inş allah isteyen herkese nasip etsin daha once saglıksız gebelik yasadım korkuyorum su an aynı seyleri yasıyorum :KK43:
Gecmis olsun Allah yardimcin olsun canim, Korkma, hersey olacagina varir.Allah hakkimizda en hayirlusini versin.Her serde bir hayir vardir,Allah serleri gayir eyler canim

Back