- 12 Ağustos 2015
- 233
- 338
- 103
- Konu Sahibi yellow diamond
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl vardınız bu kanıya? İnsanları yalnıs yönlendir meyin. henüz ovulasyon gerçekleşmemiş.Bugün olmuş görünüyor
Dün koyulaşmış bugün silinmiş çatlamış lh azalmış neden yanlış yönlendiriyim ki?Nasıl vardınız bu kanıya? İnsanları yalnıs yönlendir meyin. henüz ovulasyon gerçekleşmemiş.
Oyle mi diosunuz peki koyulasip siliklesmesi neden olmustur sizce acaba yumurtlamayacak miyimNasıl vardınız bu kanıya? İnsanları yalnıs yönlendir meyin. henüz ovulasyon gerçekleşmemiş.
yapmaya devam et daha yumurtlama olmamışMerhaba bana yardımcı olur musunuz Sizce yumurtlama olmuş mu ve yumurta çatlamış mı
Ayni saatlerde yapma firsati bulamadim ama tam koyu da degil emin olamiyorum belirsiz bi durumDün koyulaşmış bugün silinmiş çatlamış lh azalmış neden yanlış yönlendiriyim ki?
Lh İnsan vicudun da her zaman olan bir hormon yani silikte olsa her zaman cizgi cıkar . Biraz koyulaşıp tekrar düşer, sonra tekrar koyulaşır bu normaldir önemli olan t cizgisi nin de c kadar koyu veya daha koyu olmasıdır. Bu testlerde oyle bişey yok yani yumurtlama gercekleşmemiş daha demek oluyor buda.Dün koyulaşmış bugün silinmiş çatlamış lh azalmış neden yanlış yönlendiriyim ki?
Her an yumurrlayabilirsiniz bunu koyuluga göee söylemek doğru olmaz. Cunku sürekli iniş çıkış gösteren bir hormon lh. Çok çok silikken de birden pik olabilir. Siz duzenli ve sıvı alımını bir iki saat önceden bırakarak sıkışık olmayacak şekilde yapmaya devam edin.Oyle mi diosunuz peki koyulasip siliklesmesi neden olmustur sizce acaba yumurtlamayacak miyim
Hormonlarla aram gerçekten iyi :) silikleşmiş zaten düne göre bu da lhın düştüğünün yumurta baskısının azaldığının bi göstergesi. Ama sen öyle diyosan ne deyim artık bilemedim canımLh İnsan vicudun da her zaman olan bir hormon yani silikte olsa her zaman cizgi cıkar . Biraz koyulaşıp tekrar düşer, sonra tekrar koyulaşır bu normaldir önemli olan t cizgisi nin de c kadar koyu veya daha koyu olmasıdır. Bu testlerde oyle bişey yok yani yumurtlama gercekleşmemiş daha demek oluyor buda.
Dogrudur birşey demiyorum ama bu test herkezde aynı gösteriyor sadece bende olsa tamam diyeceğim ve burda herkes bilir onun pik olmadıgını. Surekli inip cıkan bi hormon oldugunu bilirler dediğin gibi yumurta baskısının azaldığını gosteriyor sa da yinede pik olmamıs ki pik olması için lh tavan yapması gerekir yani kopkoyu cıkar.Hormonlarla aram gerçekten iyi :) silikleşmiş zaten düne göre bu da lhın düştüğünün yumurta baskısının azaldığının bi göstergesi. Ama sen öyle diyosan ne deyim artık bilemedim canım
OlmamışMerhaba bana yardımcı olur musunuz Sizce yumurtlama olmuş mu ve yumurta çatlamış mı
Ben de olduğunu düşünüyorum. Bugünü değerlendirin. Yapmaya da devam edin kafanız karıştıysa.Bugün olmuş görünüyor
Henüz yumurtlama yok canım lh dalgalanması olabiliyo çok kullandım bu testleri doktor dalgalanma olabilir dedi sabırla devam et teste bende de oldu bir gün biraz daha koyu diğer gün daha silik olması kesinlikle yumurtlama olmamış aynı renkte yada daha koyu olmalı t çizgisiMerhaba bana yardımcı olur musunuz Sizce yumurtlama olmuş mu ve yumurta çatlamış mı
Senin ortadaki pik gozukuyor ama neden silikleşmiş hemenEki Görüntüle 2673857 Eki Görüntüle 2673859 Eki Görüntüle 2673860
-Yagmur- o zaman bu benim ortadaki de pik değil senin dediğin koyulukta olmadığından? 3 testi 3 gün boyunca aynı saatlerde yaptım.
Pardon Merve ben 3ünüde aynı gün yaptın sandım senin pik olmus ve catlamış ortadaki pik en sondaki de catlamış gosteriyor senin ki de sıkıntı yok kiEki Görüntüle 2673857 Eki Görüntüle 2673859 Eki Görüntüle 2673860
-Yagmur- o zaman bu benim ortadaki de pik değil senin dediğin koyulukta olmadığından? 3 testi 3 gün boyunca aynı saatlerde yaptım.