Yumurta çatlaması için?

sutlac7

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
295
123
Merhaba yumurta çatlaması için ne yapabilirim.Ovitrelle iğneyi pazar vurmam lazım ama iğne piyasada yok
Kür yiyecek öneriniz var mi

istanbulda mısın bende geçen 20 eczane gezdim birinde buldum

Merhaba yumurta çatlaması için ne yapabilirim.Ovitrelle iğneyi pazar vurmam lazım ama iğne piyasada yok
Kür yiyecek öneriniz var mi
Havuç diyorlar kuzum ama. Bir de bir gebenin günlüğü sayfasında bi masaj var. Çatlamayı görene kadar yapıyorlar genelde. Bi bak istersen Ovülasyon testi yapıyorsan test silikleşince çatlamış demektir. O zaman bırakırsın masajı. Havuç ta ye bi kaç tane

masaja bakayım canım ovulasyon testlerim dogru göstermiyor sanırım pkodan dolayı .havucta yiyeyim cok tesekkürederim.

masaja bakayım canım ovulasyon testlerim dogru göstermiyor sanırım pkodan dolayı .havucta yiyeyim cok tesekkürederim.
Bende de pco var kuzum. O sayfanın ovülasyon testlerinde sorun yok. Bi de onu dene istersen. İnşallah tez zamanda bebişlerle dolar kucağın

Bende de pco var kuzum. O sayfanın ovülasyon testlerinde sorun yok. Bi de onu dene istersen. İnşallah tez zamanda bebişlerle dolar kucağın
amin cuma hürmetine dilerim seninde yüzün güler kucagın dolar en yakın zamanda.sagol canım deneyecegim.cok tesekkürederim

Allah razı olsun canım benimrabbim nasip ederse 5 haftalık hamileyim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Maşallah canım saglikla kucağına al inşallah Rabbim tamamına erdirsin bende vardı bir gebenin ovulasyon tetsi yaptım pozitif degilmi şuan hemde çatlatma ignemi yaptim

Eklentiler

• IMG_20241222_164040.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 3
Maşallah canım saglikla kucağına al inşallah Rabbim tamamına erdirsin bende vardı bir gebenin ovulasyon tetsi yaptım pozitif degilmi şuan hemde çatlatma ignemi yaptim
Ooo maşallah. Evet kuzum yumurtlama bu. Yarın da takip et silikleşirse çatlamıştır. Değerlendir önümüzdeki bi kaç günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…