Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaçayı yeşilçay vb düşük yapmaya sebeb oluyor diye biliyorum.hayit otu denedin mi? Ya da dostinex kullandın mi?Kızlar merhaba.Bende ilaçla yumurta gelişiyo,ama çatlamıyor,ya da geç çatlıyo.İncir,havuç kürü kullanamıyorum prolaktin hormonu problemim olduğu için.Adaçayı kullanıp yumurtası gelişen,çatlayıp hamile kalan var mı aranızda?
Dostinex kullanmıştım,prolaktin çok düştü diye bıraktım.Hayıt otu 1 hafta kadar denedim,fark görmedim.Klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor ama çatlamıyor,çatlatma iğnesi de kist yapıyoAdaçayı yeşilçay vb düşük yapmaya sebeb oluyor diye biliyorum.hayit otu denedin mi? Ya da dostinex kullandın mi?
Insulin direncine batırdın mi?Dostinex kullanmıştım,prolaktin çok düştü diye bıraktım.Hayıt otu 1 hafta kadar denedim,fark görmedim.Klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor ama çatlamıyor,çatlatma iğnesi de kist yapıyo![]()
Bende de büyüyor ama catlamiyor 18 19 20 22 mm oluyorlar ama gebelik sağlanamıyor catlamiyor bende insulin e baktrfdim 26 çıktı doktor insulin direncim yuksek oldugu için yumurtaliklarin catlamamak için direnc gosteriyor dediDostinex kullanmıştım,prolaktin çok düştü diye bıraktım.Hayıt otu 1 hafta kadar denedim,fark görmedim.Klomen kullanıyorum yumurta gelişiyor ama çatlamıyor,çatlatma iğnesi de kist yapıyo![]()
Ben insulin direncine baktırmamışım hiçBende de büyüyor ama catlamiyor 18 19 20 22 mm oluyorlar ama gebelik sağlanamıyor catlamiyor bende insulin e baktrfdim 26 çıktı doktor insulin direncim yuksek oldugu için yumurtaliklarin catlamamak için direnc gosteriyor dedi
Hayır hiç baktırmadınInsulin direncine batırdın mi?
Baktir bence kilonuz kacBen insulin direncine baktırmamışım hiç
42 kiloyumBaktir bence kilonuz kac
Zayifmissi nizda doktor ne diyor42 kiloyum
Ben geçen defa doktora sordum insuline baktırmam lazım mı,gerek yok dedi zaten çok zayıfsın.o yüzden baktırmadım.bende pco var,adetlerim düzensiz,ancak duphaston ilaç kullandığımda düzenli oluyor.Afedersiniz,birşey sora bilir miyim?Zayifmissi nizda doktor ne diyor
Tabiki buyrun sorabilirsinizBen geçen defa doktora sordum insuline baktırmam lazım mı,gerek yok dedi zaten çok zayıfsın.o yüzden baktırmadım.bende pco var,adetlerim düzensiz,ancak duphaston ilaç kullandığımda düzenli oluyor.Afedersiniz,birşey sora bilir miyim?
Ben ne zaman ultrasona gitsem yumurtalıklarımın ölçüleri 40-28mm,41mmTabiki buyrun sorabilirsiniz
Metformin falan kullandın mi sonra canimBende de büyüyor ama catlamiyor 18 19 20 22 mm oluyorlar ama gebelik sağlanamıyor catlamiyor bende insulin e baktrfdim 26 çıktı doktor insulin direncim yuksek oldugu için yumurtaliklarin catlamamak için direnc gosteriyor dedi
Yarin ozele gideceğim büyük ihtmal vercekMetformin falan kullandın mi sonra canim