Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurta çatlamadan regl olunur mu lütfen yardım....
arkadaşlar regl olmabilmek için yumurtanın çatlaması şart mı yoksa yumurta çatlamadan da regl olnur mu?????????????? bu konuda bilisi olan lütfen yardımcı olun????
çok tşk edrm ama ben anlamadm ya da anlatamadm.ben pkoluyum ilaçsız adet olamyrdum.son 3 aydır hayıt kullanyrm ve kendilğmden adet olyrm.bu benim yumurtladığım anlamına gelyr mu?????çünkü pkolularn adet olmamamasının nedeni yumurtlamamama.biz çocuk istyrz ama işte of(((
çok tşk edrm ama ben anlamadm ya da anlatamadm.ben pkoluyum ilaçsız adet olamyrdum.son 3 aydır hayıt kullanyrm ve kendilğmden adet olyrm.bu benim yumurtladığım anlamına gelyr mu?????çünkü pkolularn adet olmamamasının nedeni yumurtlamamama.biz çocuk istyrz ama işte of(((
bu konuda bilgim yok sürekli gittiginiz jinekologa danışın anlatsın izah etsin. Saraçoğlunun sogan kürü Polikistik over lileri düzeltiyor ve hamile kalmayı kolaylastırıyo diye okudum du.araştırmakta fayda olabilir.