• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta çatlamadan regl olunur mu lütfen yardım....

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
arkadaşlar regl olmabilmek için yumurtanın çatlaması şart mı yoksa yumurta çatlamadan da regl olnur mu?????????????? bu konuda bilisi olan lütfen yardımcı olun????

çatlamayan yumurta kalabilir üstelik bunlar sonra folikül kisti denen bir kiste sebep oluyor.

sonraki regl leriniz bol ve açık renk kan la olursa agrı cok artarsa takip edin jinekologa gidin.çatlatma için ilaç reçete ediyorlar

geçmiş olsun

çatlamayan yumurta kalabilir üstelik bunlar sonra folikül kisti denen bir kiste sebep oluyor.

sonraki regl leriniz bol ve açık renk kan la olursa agrı cok artarsa takip edin jinekologa gidin.çatlatma için ilaç reçete ediyorlar

geçmiş olsun
çok tşk edrm ama ben anlamadm ya da anlatamadm.ben pkoluyum ilaçsız adet olamyrdum.son 3 aydır hayıt kullanyrm ve kendilğmden adet olyrm.bu benim yumurtladığım anlamına gelyr mu?????çünkü pkolularn adet olmamamasının nedeni yumurtlamamama.biz çocuk istyrz ama işte of:((((

çok tşk edrm ama ben anlamadm ya da anlatamadm.ben pkoluyum ilaçsız adet olamyrdum.son 3 aydır hayıt kullanyrm ve kendilğmden adet olyrm.bu benim yumurtladığım anlamına gelyr mu?????çünkü pkolularn adet olmamamasının nedeni yumurtlamamama.biz çocuk istyrz ama işte of:((((

bu konuda bilgim yok sürekli gittiginiz jinekologa danışın anlatsın izah etsin.
Saraçoğlunun sogan kürü Polikistik over lileri düzeltiyor ve hamile kalmayı kolaylastırıyo diye okudum du.araştırmakta fayda olabilir.

adet olmak mutlaka yumurtlamak anlamına gelmiyo malesef canım...

Back