Yumurta çatlama sonrası ilişki

secill10

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
22
1
32
Merhabalar kızlar catlatma iğnesi bu perşembe günü yapıldıktan sonra kı 4 gün ilişki sonrası bugün için gel dedi bana doktorum bugünkü randevumda çatlamıs dedi bugünde ilişki ye girilmesi gerek var mı acaba ? Bilen var mı ?

Merhabalar kızlar catlatma iğnesi bu perşembe günü yapıldıktan sonra kı 4 gün ilişki sonrası bugün için gel dedi bana doktorum bugünkü randevumda çatlamıs dedi bugünde ilişki ye girilmesi gerek var mı acaba ? Bilen var mı ?
Tabiki var gireceksiniz bugün ve yarın için

Tabiki var gireceksiniz bugün ve yarın için
Merhaba. Bende bu ay adetimin 3. Gününden itibaren 5 gün boyunca femara kullandım beşinci gün kontrole gittim 3 tane 18 m 1 tane 16 m yumurtam gelişmiş ertesi gün il dışına çıktığım için doktorum da bu ay çatlatma yapmayalım dedi böyle deneyelim bu ay dedi gebelik olmazsa diğer ay yine femara kullanırsın çatlatma yaparız dedi geçen hafta yumurtlama haftamdı değerlendirdik böyle olup gebe kalma ihtimali yüksek mi kaç gündür ara ara kasık ağrım var

Merhaba sat göre 27.05 6 haftalık gebeyim bugün ultrasonla muayene olduğumda doktorum 4+3 ile uyumlusun dedi.kese var haftaya gelişimine bakalım dedi. Pco var düzensiz reglim mevcut FEMARA sonrası çatlatma iğnesi olmadan gebelik oluştu.bu şekilde geç döllenme yaşayan anneler tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba. Bende bu ay adetimin 3. Gününden itibaren 5 gün boyunca femara kullandım beşinci gün kontrole gittim 3 tane 18 m 1 tane 16 m yumurtam gelişmiş ertesi gün il dışına çıktığım için doktorum da bu ay çatlatma yapmayalım dedi böyle deneyelim bu ay dedi gebelik olmazsa diğer ay yine femara kullanırsın çatlatma yaparız dedi geçen hafta yumurtlama haftamdı değerlendirdik böyle olup gebe kalma ihtimali yüksek mi kaç gündür ara ara kasık ağrım var
Bakın tesadüfi yukarıdaki mesaja rastladım S selvi _bdr mesajından sonra granittttt granittttt öyle bir şey olmuş

Ben ilaç kullanmadım ama bende bu ay hamile oldumu öğrendim bende yumurtlama ve çatlama günlerimi değerlendirdik sadece benim de sadece sağ tarafımda yumurta vardı onla oldu ben kasık ağrısıyla doktora gittimde yumurtlama dönemindesin demişti değerlendir demişti yani zaten yumurtanın bence belirli bi boyuta geldiyse ilaçlada normal yollara o çatlar büyükk ihtimalle benimde kasık ağrım vardı sonra mide bulantısı şikayetiyle gidip öğrendim bide gögüs lerim hasasti

Ben ilaç kullanmadım ama bende bu ay hamile oldumu öğrendim bende yumurtlama ve çatlama günlerimi değerlendirdik sadece benim de sadece sağ tarafımda yumurta vardı onla oldu ben kasık ağrısıyla doktora gittimde yumurtlama dönemindesin demişti değerlendir demişti yani zaten yumurtanın bence belirli bi boyuta geldiyse ilaçlada normal yollara o çatlar büyükk ihtimalle benimde kasık ağrım vardı sonra mide bulantısı şikayetiyle gidip öğrendim bide gögüs lerim hasasti
Gözünüz aydın❣️🦋 ya benim yumurtlamam da bir sorun yok tüplerim tıkalıydı bir yıla yakındır çocuk istiyoruz ben de gebelik oluşuyordu ama 15- 20 günde düşük oluyordu tüpler tıkalı olduğu için rahme yerleşemiyormuş öyle 4 tane düşüğüm oldu eşim askeri personel olduğu için ayrı şehirlerdeyiz görev sebebi ile tüp açma ameliyatı oldum bir ay öyle denedik olmadı sonra femara ya başladım bu ay bakalım nasıl olacak 6 temmuzda adet oldum 10 temmuzda bitti adetim. Arada sağ kasığım ağrıyor karnım ağrıyor bilmiyorum ya değişik ☺

Gözünüz aydın❣️🦋 ya benim yumurtlamam da bir sorun yok tüplerim tıkalıydı bir yıla yakındır çocuk istiyoruz ben de gebelik oluşuyordu ama 15- 20 günde düşük oluyordu tüpler tıkalı olduğu için rahme yerleşemiyormuş öyle 4 tane düşüğüm oldu eşim askeri personel olduğu için ayrı şehirlerdeyiz görev sebebi ile tüp açma ameliyatı oldum bir ay öyle denedik olmadı sonra femara ya başladım bu ay bakalım nasıl olacak
Teşekkür ederim umuyorum ki sizin bebişinizde sizinledir ❤ eğer olmazsa bu inşallah gerek kalmaz bu dediklerime diğer ay dikkat et bence Bakın ben yumurtlama dan önceki 4 günü değerlendirdim yani 6 temmuz civarı 10 Temmuz'da yumurtladım sonra ise 14 temmuza kadar yine denedim eş üstte olucak pozisyonda ayrıca ilişki sonra eşin hemen çıkmasın 5 dakika beklesin sonra ayaklarını duvara dik havada dursun 30 dakika kadar hemen lavaboya gitmemeye çalış sonrası Rabbime emanet bu arada folit asitinide içmeyi unutma

Teşekkür ederim umuyorum ki sizin bebişinizde sizinledir ❤ eğer olmazsa bu inşallah gerek kalmaz bu dediklerime diğer ay dikkat et bence Bakın ben yumurtlama dan önceki 4 günü değerlendirdim yani 6 temmuz civarı 10 Temmuz'da yumurtladım sonra ise 14 temmuza kadar yine denedim eş üstte olucak pozisyonda ayrıca ilişki sonra eşin hemen çıkmasın 5 dakika beklesin sonra ayaklarını duvara dik havada dursun 30 dakika kadar hemen lavaboya gitmemeye çalış sonrası Rabbime emanet bu arada folit asitinide içmeyi unutmayın
Dediğiniz gibi değerlendirdik. Dediğiniz posizyonları doktorum da tavsiye etti folikasitde kullanıyorum. Bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuğumuzun olmasını istedik bakalım hayırlısı olsun inşallah kızımda hiç bu kadar yıpranmadım bir doğumdan sonra tüplerin tıkanması da binde bir olan bir durummuş

Dediğiniz gibi değerlendirdik. Dediğiniz posizyonları doktorum da tavsiye etti folikasitde kullanıyorum. Bir kızım var 6 yaşında ikinci çocuğumuzun olmasını istedik bakalım hayırlısı olsun inşallah kızımda hiç bu kadar yıpranmadım bir doğumdan sonra tüplerin tıkanması da binde bir olan bir durummuş
Vardır Rabbimin de bir bildiği inşallah en kısa sürede kalbinizden geçenlerin hepsi olur inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş❤

Kızlar bu süreçte yürüyüş yapsam dışarıda veya spor salonunda spor bandında sıkıntı olur mu

Bel ağrım çok olmaya başladı normal mı bu süreçte acaba

X