Yumurta çatlama günü

busraa36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
17
6
26
Merhaba 4 5 ay öncesine kadar yumurtalarımın çatladığını kasık ağrısıyla hissederdim şimdi hissedemiyorum çatlayıp çatlamadıklarını kontrol ettirmek istiyorum genelde 27günde bir adet döndüm var kaçıncı gün gidersem çatlama durumları garanti anlaşılır üst üste birkaç gün gitmek istemiyorum çünkü

Adetten sonraki 14. Gün catlar 15. Gün yada 16. Gün gidip kontrol ettirebilirsin

Merhaba 4 5 ay öncesine kadar yumurtalarımın çatladığını kasık ağrısıyla hissederdim şimdi hissedemiyorum çatlayıp çatlamadıklarını kontrol ettirmek istiyorum genelde 27günde bir adet döndüm var kaçıncı gün gidersem çatlama durumları garanti anlaşılır üst üste birkaç gün gitmek istemiyorum çünkü
Canım selam bunun için ovulasyon testlerini kullanıp takip etmen senin için daha kolay olur, çünkü yumurtlama günü değişiyor.Bazen 12. gün,14.gün gibi. En azından testlere göre hareket edip doktora gidebilirsin

Bir süre kullandım ovulasyon testlerini pikten sonda silikleşme gördüm birkaç defa ama yine de emin olamıyorum 🥲 teşekkür ederim yorumunuz için 🌸

X