Yumurta büyütücü ilaçların yan etkisini yaşayanlar

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Arkadaşlar zamaninda klomeni adetin 3. Günü içince beni yamultuyordu.igne ile tedavi olmaya başladım ignelerden sancı sızı duymadım fakat sürekli tereyağı yemiş gibi midemde bulantı hissi var.fast foodan tiksindim.ev işi yaparken bu bulantı hissi sanki hasta gibiyim.bi de karın agritmasada ishalim.sanki yediklerim direk çıkışa yöneliyor.azar yada çoğul ishal ilacı kullandım henüz değişen birsey yok.yan etki yaşayanları konuma bekliyorum

Arkadaşlar zamaninda klomeni adetin 3. Günü içince beni yamultuyordu.igne ile tedavi olmaya başladım ignelerden sancı sızı duymadım fakat sürekli tereyağı yemiş gibi midemde bulantı hissi var.fast foodan tiksindim.ev işi yaparken bu bulantı hissi sanki hasta gibiyim.bi de karın agritmasada ishalim.sanki yediklerim direk çıkışa yöneliyor.azar yada çoğul ishal ilacı kullandım henüz değişen birsey yok.yan etki yaşayanları konuma bekliyorum
Bende klomen kullandım hıcbır yan etkısını gormedım. Ama cogu insanda bu tıp yan etkılerı goruldugunu okudum. Kontrole gıttıgınde mutlaka soyle dr. Karın agrısı nefes darlıgıberaberınde olursa acile gıtmende fayda var. Senın teshısın neydı

Klomen kullandım. Bende işe yaradığı tek nokta/yan etkisi bıraktığı 5 cm'lik kist oldu. Adetle falan da atılmadı. Bi'kaç ay sonra spontane şekilde hamile kalınca eriyip gitti bir zahmet.

Klomen kullandım. Bende işe yaradığı tek nokta/yan etkisi bıraktığı 5 cm'lik kist oldu. Adetle falan da atılmadı. Bi'kaç ay sonra spontane şekilde hamile kalınca eriyip gitti bir zahmet.
Merhaba sızdekı sorun neydı acaba

Merhaba sızdekı sorun neydı acaba

Bende bir sorun yoktu canım. Geç yumurtluyordum sadece. Eşimin sperm sayısı düşüktü, kemoterapi aldığı için. Ihtimalleri yükseltmeye çalışıyorduk diyebilirim. Bende hiç işe yaramadı. Aksine düzenli adetim bozuldu. Kist oluştu. Sonra kendiliğinden oldu. Eşim de öyle çok ciddi bir tedavi gördü diyemem bunun için.

Bende bir sorun yoktu canım. Geç yumurtluyordum sadece. Eşimin sperm sayısı düşüktü, kemoterapi aldığı için. Ihtimalleri yükseltmeye çalışıyorduk diyebilirim. Bende hiç işe yaramadı. Aksine düzenli adetim bozuldu. Kist oluştu. Sonra kendiliğinden oldu. Eşim de öyle çok ciddi bir tedavi gördü diyemem bunun için.
Cok sevındım. Ben agustos ayı için tup bebek yaptıracagım . Bızdede hıcbır sorun yok. Dua edın sevgiler

Cok sevındım. Ben agustos ayı için tup bebek yaptıracagım . Bızdede hıcbır sorun yok. Dua edın sevgiler
insallah basarili olur.arada nefes almada zorluk yaşadığım oluyor bundan mi acaba bizde de sorun yok gibi görünüyor.bende 21.gun yumurtlarim bu zamana kadar doktorlar mm lerini söylemiyorlardı yumurtalarimin.bu zamana kadar da klomenle oo 22 mm olmuş yumurtan diyen olmadi belkide yumurtalar 15mm den fazla büyümüyordu 6 tane 150mglik merional ile doktor ancak son kontrolde 22mm yumurta gösterdi.3 tane 75mglik meronal banamisin demedi bile insallah keselerden düzgün yumurta çıkar

Gecw catlatmami oldum ara ara yumurtalarima gaz sancisina benzer agri girip çıkıyor kac mm oldular bilmem yarin öğle 12 de opu var.gece 12 de hic bir şey yiyip içmeyecekmişim biraz heyecanliyim çarşamba günü de is başı yapiyorum doktor ile görüşeceğim transfer cumartesi olsun.su sıralar yan etkileri yok gibi ilaçların.catlamayi olunca.biraz rahatladim sanki

Back