- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
Kızlar adetimin 3.gunu femara başladık bitti 4 gün sonra gittim 10 mm ve 5 mm yunrta vardı 3 gun sonra tekrar çağırdı ayrıca merional iğne vurdu dok orum neyse gittim aynı boyutta yumurtan baska buyuyen de yok dedi tekrar 3 gun sonra gel bakalım dedi bu benim 2.coxuk için denemem bir kızım var onda da femara denemiştik ilk ay kontrol gununu geçirdigim için 40 mm kist olmultu 2.ay birden falzla yunurta çok az buyumus adetini beklicez demişti doktorum ayrıca kilo problemm olmamasna ragmen glifor veemişti ama ben adet olmadm şükürler olsun kızıma hamile kalmısım yani yumurtalardan biri geç buyumus ve çatlamış.bakalım bu sefer nası olacak dundu kontrolum ve buyumemiş olmaları beni biraz üzdü bana ağır pko lusun dedi gliforu sordum kilo problemi olmayanlara vermyorum agır gelir dedi ve doktorum pko da çok başarılı yani güveniyorum.benim durumum böyle sizlerde durum ne ha bu arada adet döngümün bugun 15.günü 17.gun kontrolun var yine İnşallah büyür yumurtalsrın dua eder dua beklerim hayırlı ramazanlar