Yumurta büyümesi

ifna1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
80
33
Kızlar ben letu diye yumurta uyarıcı bir ilaç kullanıyorum beş gün kullan iki gün sonra kontrole gel dedi. Kime danıştıysam erken yumurtan olgunlaşmamış olabilir diyor. Ama doktor çağırdı sonuçta bir bildiği vardır değil mi? Bu arada ben de pco da var. Gittiğim gün adet döngüsünün 11. Gününe denk geliyor

Doktor daha iti bilir kontrol ediyor sonuçta. Burada herkes döngünün 14. Gün yumurtlayacak değil. Münneccim değiller ya görsünler

Doğru diyorsunuz ben biraz endişeliyim de her gelen yoruma kafayı takıyorum

Zaten yumurtlama olmada önce görmesi lazım. Gideceksiniz ölçecek 2 gün sonra grl diyecek mesela. Uygun olduğunda iğne verir.

benim ilaç bittikten 4 gün sonra çağırmıştı ama arada bayram tatili girmişti. o yüzden gec cagirdi büyük ihtimalle. ve erken olgunlaşma ihtimaline karsı regl biter bitmez düzenli ilişki olsun demisti.

2 gün sonra gittiğinizde zaten büyümüşse okay, büyümediyse 2 gün sonra tekrar çağıracak doktorunuz

canım merhaba bende femara kullanıyorum aynen 5.gün basladım günde iki adet ve cuma gidecegim kontrole pko var bendede yani adetimin 10. günü gidecegim kontrole

canım merhaba bende femara kullanıyorum aynen 5.gün basladım günde iki adet ve cuma gidecegim kontrole pko var bendede yani adetimin 10. günü gidecegim kontrole
İnşallah güzel haberler alırız benim iki günüm kaldı kontrole heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…