Doktor daha iti bilir kontrol ediyor sonuçta. Burada herkes döngünün 14. Gün yumurtlayacak değil. Münneccim değiller ya görsünlerKızlar ben letu diye yumurta uyarıcı bir ilaç kullanıyorum beş gün kullan iki gün sonra kontrole gel dedi. Kime danıştıysam erken yumurtan olgunlaşmamış olabilir diyor. Ama doktor çağırdı sonuçta bir bildiği vardır değil mi? Bu arada ben de pco da var. Gittiğim gün adet döngüsünün 11. Gününe denk geliyor
Öyle mi ben bunu bilmiyodum çok teşekkürlerZaten yumurtlama olmada önce görmesi lazım. Gideceksiniz ölçecek 2 gün sonra grl diyecek mesela. Uygun olduğunda iğne verir.
canım merhaba bende femara kullanıyorum aynen 5.gün basladım günde iki adet ve cuma gidecegim kontrole pko var bendede yani adetimin 10. günü gidecegim kontroleKızlar ben letu diye yumurta uyarıcı bir ilaç kullanıyorum beş gün kullan iki gün sonra kontrole gel dedi. Kime danıştıysam erken yumurtan olgunlaşmamış olabilir diyor. Ama doktor çağırdı sonuçta bir bildiği vardır değil mi? Bu arada ben de pco da var. Gittiğim gün adet döngüsünün 11. Gününe denk geliyor
İnşallah güzel haberler alırız benim iki günüm kaldı kontrole heyecanlıyımcanım merhaba bende femara kullanıyorum aynen 5.gün basladım günde iki adet ve cuma gidecegim kontrole pko var bendede yani adetimin 10. günü gidecegim kontrole
inşallahhhhhhh canım bende cok heyecanlıyım insallah güzelce büyüyüp çatlar yumurtalarımız güzel heberler al insallah canımİnşallah güzel haberler alırız benim iki günüm kaldı kontrole heyecanlıyım
İnşallaaahhh hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olsun güzellikle bizi bulsuninşallahhhhhhh canım bende cok heyecanlıyım insallah güzelce büyüyüp çatlar yumurtalarımız güzel heberler al insallah canım